Lindenstraat 80 B 1015 KZ Amsterdam Jordaan

  • Verkocht
€ 800.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 augustus 2021
Verkoopdatum
26 oktober 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Deze woning bezichtigingen? Neem contact op met ons kantoor (De Gratis Makelaar) zodat we een passende afspraak kunnen maken.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

Indeling
[ENGLISH BELOW]

Prachtig licht en sfeervol ingedeeld appartement van 99 m2 in hartje Jordaan. Dit charmante appartement heeft 2 ruime slaapkamers (1 met eigen toilet), een grote en lichte woonkamer en een grote open-plan keuken/eetkamer. De woning heeft prachtige lichtinval door de grote raampartijen en wordt gesierd door authentieke details, zoals houten balken. Dit geeft de woning veel karakter. Het appartement is gelegen op een toplocatie, op loopafstand van de Noordermarkt, de Negen straatjes, de grachtengordel en het Westerpark. De woning is gelegen op eigen grond.

Indeling

Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de voordeur op de 3e etage en komt u gelijk in het midden van de lichte en sfeervolle woning terecht. Hier bevinden zich de ruime huiskamer, 1 slaapkamer, de badkamer met douche en aparte ligbad en een wasmachineruimte.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zicht de huiskamer met de grote raampartijen en uitzicht op de (rustige) straatkant. Aan de achterzijde bevindt zicht een van de slaapkamers.

Door middel van de open trap komt u op de 4e verdieping terecht en die is overal voorzien van authentieke houten balken. Aan de voorzijde bevindt zicht de ruime eetkamer (of 2e woonkamer) met aansluitend de keuken met ingebouwde oven, vaatwasser en koelkast. De tweede slaapkamer met eigen WC bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen midden in de Jordaan! Op loopafstand zijn er tal van leuke winkels, cafés en restaurants. De Noordermarkt, de Westerstraat, Lindengracht, Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes liggen allemaal om de hoek! Het Westerpark, met veel culturele voorzieningen, is binnen 15 minuten te voet bereikbaar.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte circa 99 m² (NEN meetrapport aanwezig);
* Gelegen in een rustige straat in hartje Jordaan;
* 2019 Nieuwe fundering en voor / achter gevels / volledig gerenoveerd;
* 2019 Nieuwe dak;
* 2 ruime slaapkamers;
* Maandelijkse servicekosten bedragen € 120,00;
* Gelegen op eigen grond;
* Oplevering in overleg;
* Het betreft een kleine VvE waarbij de bewoners het e.e.a. onderling regelen. Er zijn geen VvE stukken op het polisblad na;
* Niet recent zelfbewoningsclausule alsmede ouderdoms-/materiaalclausule van toepassing;
* Overdracht via De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

ENGLISH VERSION

Beautifully light and attractively laid out apartment of 99 m2 in the heart of the Jordaan. This charming apartment has 2 spacious bedrooms, a large and bright living room and unobstructed views over the city. The house has beautiful light through the large windows and is decorated with authentic details, such as original wooden beams. This gives the house a lot of character. The apartment is located in a prime location, within walking distance of the Noordermarkt, the Nine Streets, the canal belt and the Westerpark.
The house is located on private land.

Layout
Via the joint staircase you reach the front door on the third floor and you immediately end up in the middle of the bright and attractive house. At the front of the apartment is the spacious living room with the large windows and a view of the (quiet) street side. At the rear is the master bedroom, the bathroom with shower and separate bath & toilet, and a washing machine room.

Next you walk up your own stairs to the fourth floor which features authentic wooden beams throughout, where you can find, on the front side, the open plan dining area (or 2nd living area) and kitchen with built-in oven, dishwasher and refrigerator. At the rear you can find the 2nd bedroom with it's own toilet.

Environment and accessibility
The house is located in the middle of the Jordaan! There are plenty of nice shops, cafes and restaurants within walking distance. The Noordermarkt, Westerstraat, Lindengracht, Haarlemmerstraat, Haarlemmerdijk and the Nine Streets are all just around the corner! The Westerpark, with many cultural facilities, can be reached on foot within 10 minutes.

Particularities
* Living area approximately 99 m² (NEN measurement report available);
* Located in a quiet street in the heart of the Jordaan;
* 2019 New foundation and front / rear facades competely renovated;
* 2019 New roof;
* 2 spacious bedrooms;
* Monthly service costs are €120.00;
* Located on private land;
* Delivery in consultation;

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 800.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 8.081
Aangeboden sinds
12 augustus 2021
Soort appartement
Bovenwoning (dubbel bovenhuis)
Oppervlakte
99 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
324 m³
Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

De Gratis Makelaar

Bel 085-0471476

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.