• Verkocht

Leenhofplein 8 6095 CJ Baexem Kern Baexem

Uitgelichte kenmerken

  • 87 m² wonen
  • 435 m² perceel
  • 2 slaapkamers
€ 249.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 mei 2023
Verkoopdatum
6 juni 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Op zoek naar een levensloopbestendige woning met inpandige garage, gelegen aan een idyllisch pleintje in Baexem?

De woning beschikt over een woonkamer met aangrenzende tuinkamer, een badkamer met toilet, twee slaapkamers, een dichte keuken met aangrenzende bijkeuken en een ruime inpandige garage. Tuin rondom en achtertuin met veel privacy gelegen op het zuiden met vrije achterom.

Deze levensloopbestendige woning is gelegen op een rustige locatie in Baexem. Baexem ligt landelijk maar toch goed bereikbaar in de nabijheid van de A2 en de A73. Met de auto is Roermond en Weert in 10 minuten bereikbaar. Eindhoven en Maastricht liggen op ca. 30 minuten rijden.

BEGANE GROND, ENTREE:
Via de overdekte buitenentree is de centraal gelegen hal/gang te bereiken.
Het vloerluik t.b.v. de kruipruimte treft u aan bij de entree van de woning.
Vanuit de hal/gang is de meterkast, de dichte keuken, twee slaapkamers, de badkamer en de woonkamer bereikbaar.

METERKAST:
De meterkast is uitgerust met een groepenkast en slimme meters. In de woning is tevens de glasvezelaansluiting aanwezig.

WOONKAMER & TUINKAMER:
Vanuit de hal is de woonkamer met aangrenzende tuinkamer bereikbaar. Zowel de woonkamer als de tuinkamer zijn afgewerkt met een mooie eikenplankenvloer. De tuinkamer is voorzien van een volwaardige airco installatie. Het terras en de tuin zijn bereikbaar middels grote schuifdeuren.

BADKAMER:
De badkamer is eveneens vanuit de hal/gang bereikbaar en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en toilet.

SLAAPKAMERS:
De slaapkamers, welke bereikbaar zijn vanuit de hal/gang zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde. De slaapkamer gelegen aan de rechter voorzijde van woning is breed ca. 3,30 meter en diep ca. 3,70 meter, groot ca. 12m². Deze slaapkamer is voorzien van een muurkast. De andere slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is breed ca. 3,20 meter en diep ca. 2,60 meter, groot ca. 8m².

KEUKEN & BIJKEUKEN:
De dichte keuken is voorzien van diverse apparatuur, te weten een inbouw elektrische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast. Aangrenzend aan de keuken treft u de bijkeuken aan met loopdeur naar het terras en toegang tot de inpandige garage.

GARAGE:
De ruime garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort. De aansluitingen t.b.v. witgoed en de Cv ketel treft u in de garage aan. Achter de garage is een ruime inpandige berging gelegen met loopdeur naar de tuin

BUITEN:
Achter de woning is de onderhoudsvriendelijke zonnige tuin gelegen met terras en een houten tuinhuis. De achtertuin beschikt over een vrije achterom.

OBJECT GEGEVENS:
Bouwjaar: 1960
Tuinkamer: gerealiseerd in 2001
Berging achter garage: gerealiseerd in 2002
Kozijnen: grotendeels kunststof
Energielabel: D
Beglazing: grotendeels dubbele beglazing
Rolluiken: grotendeels en in woonkamer voorzijde elektrisch
Airco: aanwezig in tuinkamer
Cv-ketel: Nefit Ecomline Hr combiketel
Aanvaarding: per direct

MATEN:
Gebruiksoppervlakte wonen: 87,20 m²
Externe bergruimte: 3,90 m²
Overige inpandige ruimte: 33,50 m²
Gebouw gebonden buitenruimte:10,30 m²
Bruto vloeroppervlak woning: 217,20 m²
Inhoud woning:517,38 m³
Perceel oppervlakte:435,00 m²

ALGEMEEN:
De verkoper van deze woning heeeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning.
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoop voorwaarden
Bieden en onderhandelen
Brochures worden verstrekt aan meerdere personen. De ontvangen informatie en de vermelde vraagprijs nodigen u uit tot het doen van een bieding. Verkoper mag gelijktijdig van meerdere partijen biedingen ontvangen ook al bent u de eerste partij die de informatie heeft ontvangen/bezichtigd of bent u de eerste partij die reageert. U bent pas in onderhandeling als u een tegenvoorstel krijgt van de verkoper. Er mag slechts met één partij gelijktijdig onderhandeld worden. Met meerdere partijen gelijktijdig onderhandelen is toegestaan mits de makelaar u hiervan op de hoogte heeft gebracht. De verkoper beslist met welke partij hij wenst te onderhandelen, hij heeft het recht van gunning, zelfs al biedt u de vraagprijs. Bij het uitbrengen van een bieding is het van belang dat alle voorwaarden goed worden aangegeven. Naast de prijs zijn eveneens de
opleveringsdatum en ontbindende en aanvullende voorwaarden van belang. Tijdens het onderhandelingsproces mag de verkoper doorgaan met bezichtigingen.

Het tot stand komen van een koop
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele
partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Waarborgsom/bankgarantie
Het storten van een waarborgsom door koper is een onderdeel van de overeenkomst. Deze waarborgsom dient binnen 4 weken na het tekenen van de overeenkomst door koper gestort te worden op de derdengeldenrekening van een door koper aangegeven notaris. De waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom. Als alternatief kan een bankgarantie ter hoogte van dit bedrag worden gesteld. Bespreek dit vooraf aan het uitbrengen van uw bieding reeds met uw hypotheekadviseur of bank

Drie dagen bedenktijd
Met het invoeren van een bedenktijd van drie dagen heeft de wetgever beoogd te voorkomen dat men overhaaste besluiten zou nemen waar het gaat om het nemen van een zeer belangrijke beslissing, namelijk het aankopen van een woning. De koper (consument) heeft het recht binnen drie dagen nadat hij de koopakte heeft ontvangen de koop te ontbinden zonder opgave van redenen en zonder dat de koper een vergoeding behoeft te betalen aan de verkoper.

De drie dagen bedenktijd gaat in nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend en nadat een kopie van deze koopakte aan koper is overhandigd.
In de drie dagen termijn moeten tenminste twee werkdagen aanwezig zijn. De Algemene Termijnenwet is op de drie dagen regeling van toepassing.
Het is mogelijk om een langere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen, het is niet mogelijk om een kortere bedenktijd dan drie dagen overeen te komen. De verkoper heeft geen bedenktijd. De bedenktijd eindigt in beginsel de derde dag om 24.00 uur.

Onderzoekplicht koper
Informatie over de woning wordt zo nauwkeurig mogelijk geïnventariseerd en samengesteld. De verstrekte gegevens zijn echter indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar zaken die bij de koop voor hem van belang kunnen zijn. Een koper kan zich niet beroepen op zaken die hij had kunnen waarnemen of die beschikbaar zijn via openbare registers of instanties. Het staat een koper vrij om deskundigen in te schakelen (denk aan bijvoorbeeld een bouwkundige).

Optie
Het begrip “optie” wordt vaak ten onrechte gebruikt. Voor het afspreken van een optie is de wettelijke grondslag dat partijen het eens zijn over de voorwaarden van de koop. Hetgeen betekent dat de onderhandelingen reeds hebben plaatsgevonden. Een optie wordt gezien als een soort bedenktijd voor de koper. Het vooraf afspreken van een optie voor een bestaande woning is dus niet mogelijk. Uiteraard kan dit wel voor nieuwbouwwoningen, voorwaarden zoals bijvoorbeeld de prijs zijn dan bekend.

Ouderdomsclausule
Een zgn. ouderdomsclausule m.b.t. het bouwjaar van de woning zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Maten
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 rapport. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wettelijk verplicht gebruik biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 wordt het gebruik van een biedlogboek ook bij ons kantoor verplicht volgens de dan geldende wetgeving. In dat logboek moet komen te staan wanneer er hoeveel is geboden op een woning, wat de eventuele voorbehouden waren, zoals een voorbehoud van financiering, en het gewenste moment van de sleuteloverdracht.

Het logboek moet het verkoopproces van huizen transparanter maken.
Kandidaat kopers kunnen het logboek wel pas achteraf inzien, na het verstrijken van de bedenktermijn en eventuele ontbindende voorwaarden van het winnende bod. Vanwege de privacy staat er niet in wie geboden heeft.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.868
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning (semi-bungalow)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
87 m²
Overige inpandige ruimte
34 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
435 m²
Inhoud
517 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Voorzieningen
Airconditioning, glasvezelkabel en rolluiken

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Ecomline (gas gestookt combiketel, eigendom)

Kadastrale gegevens

BAEXEM E 665
Kadastrale kaart
Oppervlakte
435 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
117 m² (9 meter diep en 13 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Garage

Soort garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur, elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Kierkels & Hensen Vastgoed

Bel 0475-491915
Een funda gebruiker
Leenhofplein 8
8,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Goede terugkoppeling. Goede kennis van het huis en de mogelijkheden bij verkoop. Zorgde er op een plezierige manier voor dat er voortgang in het proces bleef.
Deskundigheid
8
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
8

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.