• Verkocht

Prinschelaan 3723 HZ Bilthoven

€ 895.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 april 2020
Verkoopdatum
4 september 2020
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Schitterend bouwperceel van ruim 4.000m² met zeer zonnige ligging! Dit fraai gelegen perceel is bereikbaar via een lange mandelige oprijlaan. Aan het einde van deze oprijlaan ligt het perceel. De ligging van dit perceel is ronduit prachtig te noemen doordat deze helemaal achterin project Beukenrode ligt en grenst aan bos en weiland, waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn! Op de voorliggende overige vier bouwpercelen zijn reeds drie vrijstaande villa's gerealiseerd, welke eveneens reeds bewoond worden.

Het perceel bouwgrond is bestemd voor de bouw van een vrijstaande villa. De maximale vloeroppervlakte bedraagt 360m² en daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw van maximaal 70m² te realiseren. Dit betreft de mooiste gelegen kavel van dit plan, doordat deze helemaal achterin ligt en heeft een perceelgrootte van maar liefst 4.070m². Het staat een koper vrij naar eigen wens en inzicht een bouwplan op het perceel te realiseren.

De te realiseren villa kan een maximale vloeroppervlakte op de begane grond hebben van 180m², bestaande uit begane grondvloer van 100m² + een vergunningsvrije uitbouw mogelijkheid van 80m². Daarnaast behoort een onderkeldering van maximaal 100m² tot de mogelijkheden en kan er een verdieping ter grootte van maximaal 80m² worden gerealiseerd.

Het project ligt zeer besloten aan de rustige parallelweg van de Soestdijkseweg Noord en is uitsluitend via een mandelige oprijlaan toegankelijk. De basisaansluitingen van de nuts tot aan de kavel zijn reeds aanwezig. De ligging van project Beukenrode is uniek te noemen! Een combinatie van rust en groen maar op korte afstand bevinden zich ook de winkels, scholen, de uitgestrekte natuurgebieden, golfbanen en de uitvalswegen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
4.070 m²

Kadastrale gegevens

DE BILT E 5162
Kadastrale kaart
Oppervlakte
4.070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
DE BILT E 5155
Oppervlakte
1.015 m²
Eigendomssituatie
Mandelig

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, beschutte ligging en in bosrijke omgeving
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.