Meidoornlaan 31 6241 BN Bunde Bunde

  • Verkocht
€ 169.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 januari 2021
Verkoopdatum
27 januari 2021
Looptijd
12 dagen

Omschrijving

Te renoveren en te moderniseren halfvrijstaande woning in Bunde met 3 slaapkamers, oprit en royale achtertuin.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kinderrijke buurt "Bunderveld". Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. In de directe nabijheid is het gezellige centrum van Meerssen, terwijl het centrum van Maastricht op ca. 5 kilometer afstand ligt.

Begane grond:
Voortuin, oprit, entree, toilet, vaste kast, meterkast, leefruimte (totaal circa 30 m2) bestaande uit woonkamer en keuken (gedateerd), 2 achtergelegen bergingen (circa 18 m2, diepe tuin.

1e verdieping:
Overloop met bergkast, kleine badkamer (2.00 x 1.20) voorzien van douche en vaste wastafel, slaapkamer I (3.45 x 2.85), slaapkamer II (3.80 x 2.80) en slaapkamer III (2.65 x 2.90).

Algemeen:
Bouwjaar: 1961.
Perceeloppervlakte: 258 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 75 m2, overige ruimten (bergingen en kelder): circa 25 m2, inhoud: circa 294 m3.
De woning is deels voorzien van dubbele beglazing, deels stalen kozijnen met enkele beglazing, Het plafond van de garage en de berging is voorzien van een asbesthoudend plafond. In de keuken heeft asbesthoudend zeil gelegen. Geen dak- en spouwmuurisolatie.

Zie voor meer info:

Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Piet Stohr Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 169.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.253
Aangeboden sinds
15 januari 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
75 m² wonen / 258 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
294 m³
Voorlopig energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970
Betrokken makelaar

Verkoopmakelaar

Piet Stohr Makelaardij

Bel 043-3218111

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.