• Verkocht

Hampton Court 1 1112 WE Diemen Plantage de Sniep Zuid

Uitgelichte kenmerken

  • 151 m² wonen
  • 262 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 800.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 november 2020
Verkoopdatum
19 november 2020
Looptijd
13 dagen

Omschrijving

* English text below*

Het beste van twee werelden!

Dit is een unieke kans om deze vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage én parkeerplaats op eigen terrein te bemachtigen. Deze statige en robuuste woning heeft een klassieke uitstraling maar voldoet geheel aan de huidige woonwensen. De woning is gasloos gebouwd en optimaal geïsoleerd (energielabel A). Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, door middel van warmte-/koudeopslag (WKO) met een warmtepomp biedt de woning een hoog wooncomfort; in de zomer is het huis heerlijk koel en in de winter aangenaam warm.
De woning is gelegen op een perceel van 262 m² EIGEN GROND in kindvriendelijk gelegen in woonwijk 'Plantage De Sniep' in Diemen. De fraai aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. De woonkamer is aan de achterzijde flink uitgebouwd en voorzien van een pui met dubbele openslaande deuren. Door de uitbouw aan de achterzijde is de woning ruim 12 meter diep en is het totale woonoppervlak is vergroot tot maar liefst 151 m² verdeeld over drie verdiepingen. Het is mogelijk om 5 goed bemeten slaapkamers te realiseren en eventueel een kantoor/praktijkruimte in de huidige garage.

VOORZIENINGEN
Woonwijk 'Plantage De Sniep' is gelegen aan de Weespertrekvaart, in de directe omgeving zijn er ruimschoots voldoende speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig. Eén derde van Diemen bestaat uit bossen en parken, in het Diemerbos, recreatiegebied Overdiemen en de Diemervijfhoek is alle ruimte voor recreatie aanwezig. Diemen heeft een voetbalvereniging, tennisverenigingen, een zwembad en een hockeyclub. Schaatsen is mogelijk op de Jaap Eden IJsbanen. In de directie omgeving vind je meerdere zorgcentra met huisartsen, tandartsen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten. De nieuwe basisschool 'De Kersenboom' biedt naast het reguliere rooster ook buitenschoolse opvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nieuwe winkelcentrum Diemerplein.

BEREIKBAARHEID
De woning is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer, de auto en de fiets. Met de auto is het centrum van Amsterdam in minder dan 10 minuten te bereiken, met de fiets is dit binnen 20 minuten haalbaar. Tramhalte 'Diemen (Sniep)' is binnen 1 minuut lopend bereikbaar, iedere 10 minuten vertrekt tram Lijn 19 richting het centrum. Ring A10 is binnen 2 minuten bereikbaar.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op 262 m² eigen grond.

WKO
Warmte-koudeopslag of ook wel koude- en warmteopslag (KWO) genoemd is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. De techniek wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen en/of te koelen.
Watervoerende lagen in de bodem laten zich uitstekend gebruiken om warmte en koude in op te slaan. In de zomer gebruikt men het koele grondwater om gebouwen te koelen, het opgewarmde water slaat men op in de bodem totdat het in de winter wordt gebruikt om gebouwen te verwarmen. Het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming wordt een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek besparingen van 95% op koeling en 40-50% op verwarming mogelijk.

INDELING
Begane grond:
Via de ruime parkeerplaats is de entree aan de zijkant van de woning bereikbaar. De ruime hal, met trapopgang naar de eerste verdieping, geeft toegang tot de woonkamer, de moderne toiletruimte en de stookruimte. De woonkamer is tijdens de bouw voorzien van een uitbouw van 2,40 meter en een zwevend plafond met inbouwspots. Door de gunstige ligging op het zuidwesten in combinatie met de grote raampartijen heeft de woning is prettige natuurlijke lichtinval. Via de dubbele openslaande tuindeuren is de fraai aangelegde achtertuin bereikbaar. De garage heeft een oppervlakte 15 m² en is ook via de achtertuin bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd, de keuken is luxe uitgevoerd en voorzien een loungebank met bergruimte, een bar, een keukenblok in een hoekopstelling en een kastenwand. De bar en de loungebank zijn van massief Amerikaans kersenhout. De keuken is voorzien van een granieten werkblad, een 4-pits inductie kookplaat, een separate wokbrander (gas), afzuigkap en een vaatwasser. De kastenwand bied enorm veel bergruimte en is voorzien van een koel-/vriescombinatie en een combi magnetron/oven.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle vertrekken bereikbaar. In totaal zijn er drie goed bemeten slaapkamers aanwezig en een badkamer. De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, ligbad, tweede toilet, wastafelmeubel met een dubbele wastafel, spiegelkast en een handdoekenradiator. Op de overloop bevindt zich een vaste kast.

Tweede verdieping:
De overloop is voorzien van daglicht en aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De grote zolderverdieping is voorzien van drie dakramen met screens aan de buitenzijde. De zolder is eenvoudig in te delen zodat er twee slaapkamers mogelijk zijn een een aparte was-/bergruimte.

AFMETINGEN (gemeten conform NEN2580)
• Bruto vloeroppervlak woning: 167 m².
• Gebruiksoppervlakte wonen: 151 m².
• Overige inpandige ruimte: 17 m².
• Bruto inhoud woning: 625 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 2017.
• De goed bemeten achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten.
• Voorzien van een uitbouw van 2,40 meter.
• Isolatie: optimaal geïsoleerd.
• Elektra: 12 groepen + aardlekschakelaar.
• Glasvezel aansluiting aanwezig.
• Energielabel: A.
• Vloerverwarming én woningkoeling via een warmtepomp (huur).
• De kosten voor een parkeerontheffing voor een tweede auto bedraagt € 96,- voor 2 jaar.
• Blauwe zone: 2 uur gratis parkeren met parkeerschijf.
• Kosten bezoekersregeling parkeren bedragen 0,25 cent per uur.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.

Oplevering: in overleg.

Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The best of both worlds!

This is a unique opportunity to acquire this detached house with attached a brick garage and a parking spot on private property. This stately and robust house has a classic look but fully meets the current living needs. This property has been built without the use of gas and it is optimally insulated (energy label A). All floors are equipped with underfloor heating and floor cooling, by means of heat/cold storage (WKO) with a heat pump, the house offers a high living comfort; in the summer the house is wonderfully cool and in winter pleasantly warm.
This property is located on a plot of 262 m2 OWN LAND in the child-friendly neighborhood ‘Plantage De Sniep’ in Diemen. The beautifully landscaped backyard is situated on the southwest. The living room is extensively extended at the rear and has a front with double French doors. Due to the extension at the rear , the house is more than 12 meters deep and the total living area has been increased to a whopping 151 m2 spread over three floors. It is possible to realize 5 well-sized bedrooms and possibly an office in the current garage.

FACILITIES
Residential area ‘Plantage De Sniep’ is located on the Weespertrekvaart, in the immediate area there are plenty of play facilities for children. One third of Diemen consists of forests and parks, in the Diemerbos, recreation area Overdiemen and Diemervijfhoek there is enough space for recreational activities. Diemen has a football club, various tennis clubs, a swimming pool and a hockey club. Ice skating is possible on the Jaap Eden Ijsbanen. In the near vicinity you will find several care centres with general practitioners, dentists and for example physiotherapists. The new primary school ‘De Kersenboom’ offers not only regular schedules but also out of school care. For the daily grocery shopping you can go to the new shopping center Diemerplein.

ACCESSIBILITY
The property is excellently accessible with public transport, car and bike. By car, the center of Amsterdam can be reached in less than 10 minutes, by bike this is feasible within 20 minutes. Tram stop ‘Diemen (Sniep)’ is accessible within 1 minute walking, every 10 minutes tram line 19 leaves towards the city center. Ring A10 is available within 2 minutes, by car.

PROPERTY SITUATION
The house is situated on 262 m2 of private land.

HEAT/COLD STORAGE (WKO)
Heat cold storage or also called cold and heat storage is a method of storing energy in the form of heat or cold in the soil. This technique is used to heat and/or cool buildings. Aquifers in the soil are excellently used to store heat and cold. In the summer, the cool groundwater is used to cool buildings, the warmed water is stored in the soil until it is used in winter to heat buildings. Cooling with groundwater can be done directly. For heating, a so-called heating pump is connected to the source. In practice, this technique allows savings of 95% on cooling and 40-50% on heating.

FORMAT
Ground floor:
Through the spacious parking lot, the entrance to the side of the building is accessible. The spacious hall, with stairs leading to the first floor, gives access to the living room, the modern toilet room and the boiler room. The living room has been extended during the construction with 2.40 meters and a floating ceiling with built-in spotlight has been added as well. Due to its convenient location on the southwest in combination with large windows, the house has its pleasant natural light. The beautiful landscaped backyard can be reached through the double French doors. The garage has a plot of 15 m2 and is accessible via the backyard as well. At the front of the house the open kitchen can be found; the kitchen is luxuriously executed and features a lounge sofa with storage space, a bar, a kitchen corner unit and a cabinet wall. The bar and de lounge sofa are made of solid American cherrywood. The kitchen is equipped with a granite worktop, a 4-burner induction hob, a separate wok burner (gas), extractor hood and a dishwasher. The cabinet wall offers a lot of storage space and is equipped with a fridge/freezer and a multipurpose oven.

First floor:
All rooms are accessible via the landing. In total, there are three well-sized bedrooms and a bathroom available. The luxurious bath room is equipped with underfloor heating, walk-in shower, bathtub, second toilet, sink furniture with a double sink, mirrored cabin and a towel radiator. On the landing there is a fixed closet.

Second floor:
The landing is equipped with daylight and connections for the washing machine and dryer. The spacious attic floor provides three skylights with screens on the outside. The attic floor can be organized in such a way that two bedrooms can be realized and a separate laundry/storage room.

MEASUREMENTS (in accordance with NEN2580)
• Gross floor space house: 167 m².
• Living area of use: 151 m².
• Other indoor space: 17 m².
• Gross house content: 625 m³.

CHARACTERISTICS
• Year of construction: 2017.
• The well-measured backyard is situation on the southwest.
• Equipped with an extension of 2.40 meters
• Insulation: optimally insulated.
• Electrics: 12 groups + earth-leakage circuit breakers.
• Fiberglass connection present.
• Energy label: A.
• Underfloor heating and cooling via heat pump (hired).
• The costs of a parking exemption for a second car would be € 96,- for 2 years.
• Blue zone: 2 hours of free parking with parking disc
• Parking for visitor with agreement fees are 0.25 cents per hour.
• Notary: choice of buyer, subject to deed of sale in compliance with Model Ring at notary in Greater Amsterdam.

Delivery: in consultation.

Reserved
All sales information has been compiled with due care. We do not accept any liability for incorrectly obtained (verbal) information, incompleteness or otherwise, or the consequences thereof and explicitly point out to the buyer’s legal obligation to investigate.

Interest in this house?
Immediately enable your own NVM purchasing agent.
Your NVM-buying agent stands up for your interest and saves you time, money and worries.
Addresses of fellow NVM purchasing agents can be found on Funda.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 800.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.298
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Specifiek
Gestoffeerd
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen
Keurmerken
SWK garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
151 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Perceel
262 m²
Inhoud
625 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, glasvezelkabel, mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas en volledig geïsoleerd
Verwarming
Aardwarmte, gehele vloerverwarming, warmte terugwininstallatie en warmtepomp

Kadastrale gegevens

DIEMEN D 2976
Kadastrale kaart
Oppervlakte
262 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, tuin rondom, voortuin en zijtuin
Achtertuin
84 m² (6,7 meter diep en 12,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Garage

Soort garage
Vrijstaande stenen garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Bedrijfsruimte

Praktijkruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (aangebouwd)
Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

De Makelaers

Bel 020-215 6 215
Een funda gebruiker
Hampton Court 1
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
David zat overal bovenop en zorgde dat wij op elk moment goed op de hoogte gehouden werden. Ook gaf hij goed advies op de momenten dat we dat nodig hadden. De verkoop van ons huis is in z’n geheel daardoor een prettig proces geweest.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Plantage de Sniep Zuid

Heel Diemen

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Plantage de Sniep Zuid

Heel Diemen

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.