Voorstraat 266 C* 3311 ET Dordrecht Centrum

  • Verkocht
€ 225.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 juli 2022
Verkoopdatum
17 augustus 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

WONEN IN THE TWO SIXTY SIX op toplocatie in HARTJE CENTRUM VAN DE OUDSTE STAD VAN NEDERLAND

The TWO SIXTY SIX is gelegen op het meest levendige gedeelte van de Voorstraat, op de hoek van het gezellige Scheffersplein met vele horecagelegenheden en terrassen. De bushalte aan de Spuiboulevard is 5 minuten lopen en het Centraal station van Dordrecht is 10 minuten lopen.

Het pand Voorstraat 266-268 heeft een rijke historie. Nadat het gebouw in gebruik is geweest als warenhuis door Bischoff , en daarna als ijssalon door de familie Talamini van ijsfabriek La Venezia is het pand in gebruik geweest als Stadstheater.
Na jaren van leegstand is het pand uiteindelijk in 2021 en 2022 intensief gerenoveerd en getransformeerd tot appartementencomplex THE TWO SIXTY SIX waarbij er een extra verdieping op het oorspronkelijke gebouw is geplaatst, zodat het gebouw nu gereed is voor bewoning door 11 eigenaren.
Op de begane grond is tevens plaats voor 2 winkels. Bij de transformatie is het authentieke karakter van het gebouw aan de buitenzijde bewaard gebleven met als eyecatcher de karakteristieke glas-in-lood ramen in de voorgevel.

De appartementen zijn allen voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. De woningen hebben buitenruimtes in de vorm van tuin, (dak)terras of patio. De plafondhoogtes variëren van 2.60 meter tot 3.50 meter wat een extra ruimtelijke dimensie geeft. Alle woningen hebben een eigen afsluitbare berging in de onderverdieping van het complex. Tevens is er een fietsenberging aanwezig. De woningen zijn allen voorzien van een eigen HR CV ketel.

Omdat juist in deze tijd de woonlasten voor een aanzienlijk deel bepaald worden door de kosten van energielevering is dat mede een speerpunt bij de transformatie geweest. Alle appartementen hebben dan ook een ENERGIELABEL A.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedragen tussen de € 35,29 en de € 62,75 per maand. Dit afhankelijk van het woonoppervlakte van het appartement.

Vraagprijzen vanaf € 190.000,00 kosten koper tot € 380.000,00 kosten koper.

Om te weten of u in aanmerking kunt komen voor één van de appartementen is het mogelijk om direct een financiële check te doen bij onze collega’s van Q Financieel. Op basis van uw huidige situatie en inkomen kunnen wij direct een capaciteit berekening uitvoeren en een certificaat van haalbaarheid opstellen. De financiële check voor een starterslening is ook onderdeel van ons adviesgesprek. Deze diensten worden vrijblijvend en kosteloos door Q Financieel aangeboden.

Meer informatie en inschrijven voor de appartementen via: .

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.891
Aangeboden sinds
22 juli 2022
Soort appartement
Tussenverdieping (appartement)
Oppervlakte
46 m² wonen
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
138 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Q Makelaars

Bel 085 040 62 00

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.