• Verkocht

Oldenhof 34 6665 DS Driel Oldenhof

Uitgelichte kenmerken

  • 156 m² wonen
  • 181 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 279.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 augustus 2020
Verkoopdatum
30 november 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

KOPERS TUSSEN DE 18 EN 35 JAAR OPGELET!!
Voor deze woning geldt de vrijstelling van de overdrachtsbelasting van 2%!
Wanneer gewenst kan de eigendomsoverdracht namelijk in 2021 plaatsvinden.

KOPEN IS GOEDKOPER DAN HUREN
Maandlast hypotheek ca. € 880,- netto op basis van 10 jaar rentevast en annuïtair aflossen!

DRIEL
Oldenhof 34

Meer dan 4 meter (!) uitgebouwd, GESCHAKELDE TUSSENWONING welke compleet is veranderd ten opzichte van het origineel met onder andere een leefkeuken met luxe hoekopstelling, een houtkachel zowel in de keuken als in de woonkamer, een riante living van maar liefst 40m2 groot met 2-delige schuifpui over de volle breedte, in totaal 5 slaapkamers op de verdiepingen, een vergrote badkamer met alles erop en eraan, 2 extra dakvensters, airconditioning op de masterbedroom en een schuifpui naar balkon op de 2e verdieping met uitzicht. Door de vrije en beschutte ligging kun je zowel in de voor- als achtertuin zitten. In de voortuin staat nog een vrijstaande, stenen berging. De achtertuin heeft een achterom met direct toegang tot de achtergelegen speeltuin.

Quote van de makelaar: “Met ca. 156m2 woonoppervlak is deze woning (veel) groter dan de gemiddelde 2-kapper en heeft dan ook veel te bieden. Deze woning is zeer geschikt voor een groot gezin vanwege de ruime opzet van onder meer de keuken en woonkamer, alsmede vanwege het aantal slaapkamers. De ligging is rustig en toch centraal met alle voorzieningen op loopafstand”.

ROYAAL & VOLUMINEUS
Deze woning betreft het grootste type gezinswoning in de wijk. De ruimte wordt gecreëerd doordat de gevels zelfs tot op de 2e verdieping (deels) zijn doorgetrokken en de woning een binnenwerkse maat heeft van 5,8m breed. Bovendien heeft de woning een verrassend hoge nok op de 2e verdieping. Doordat de grote raampartijen over de volle breedte van de woning komt er tevens veel lichtinval naar binnen wat het ruimtelijke gevoel versterkt.
De uitbouw aan de achterzijde (2009) heeft de woning uitzonderlijk groot gemaakt. Deze is meer dan 4 meter diep en zorgt voor aanmerkelijk meer leefruimte op de begane grond. Al met al telt de woning ca. 156m2 aan woonoppervlak en bijna 500m3 aan inhoud. Dat is in dit segment uniek te noemen waardoor je hier wel héél véél huis voor een interessante prijs krijgt.

VOLLEDIG VERBOUWD
Wie het origineel van dit type woning kent, zal bij binnenkomst meteen opvallen dat het hier geen standaard woning meer betreft. De keuken is naar de woonkamer aan de voorzijde verplaatst en aan de achterzijde is, in combinatie van de aanbouw, een royale living gecreëerd. Door de ruimte aan de voorzijde is er een ware leefkeuken met eethoek ontstaan welke middels een schuifpui is af te sluiten van de woonkamer. Opvallend is dat zowel de keuken als de woonkamer een eigen houtkachel heeft. Het trappenhuis is dicht gemaakt met daaronder een vaste (proviand)kast.

Op de 1e verdieping is de badkamer aanzienlijk vergroot waardoor deze veel completer ingedeeld kon worden. Het is ten koste van de grootste slaapkamer gegaan, maar die kon het makkelijk hebben. Op de 2e verdieping is de ruime voorzolder opgedeeld waardoor er een 5e slaapkamer én een wasruimte is ontstaan. Drie extra dakvensters zorgen bovendien voor veel extra lichtinval, zo ook in de ‘masterbedroom’ met hoge nok en toegang tot het balkon.

ONDERHOUDSSTAAT
De woning is niet alleen vergroot en qua indeling veranderd, er is ook aandacht besteed aan de onderhoudsstaat. Bij de bouw zijn er bij dit type woning houten rabatdelen in de gevels (borstweringen) verwerkt. Deze zijn hier vervangen door onderhoudsarme Keralit (kunststof) geveldelen. Enkele (schuif)puien zijn vervangen waaronder in de keuken, woonkamer en het balkon, maar op de 1e verdieping zijn ze nog origineel. Recent (juli 2020) is de schoorsteen nog verbeterd met nieuw voegwerk, nieuw lood en is geïmpregneerd. Ook de luifel bij de voordeur is vervangen en voorzien van EPDM waardoor deze er weer verzorgd uitziet.

LIVING
Door haar royale formaat mogen we de woonkamer hier gerust een ‘living’ noemen. De uitbouw heeft de woonkamer 2 keer zo groot gemaakt waarbij de brede glaspui (van vloer tot plafond) het ruimtelijke gevoel extra versterkt. De woonkamer is dan ook tuingericht waarbij je de glaspui voor 2/3e (!) kunt openschuiven. Langs deze schuifpui zijn in het plafond spots aangebracht wat ’s avonds voor een speels effect zorgt. Het plafond is gestuct waardoor het mooi één geheel is. Er is een houthaard aanwezig die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Achter de kachel is een nisje gecreëerd waar je houtvoorraad kwijt kunt. Heb je altijd al een grote hoekbank willen hebben, dan hoef je je hier geen zorgen te maken of er wel ruimte voor is. Hier kun je met gemak diverse grote meubelstukken kwijt.

LEEFKEUKEN EN-SUITE
Doordat de keuken in de voormalige woonkamer is geplaatst, vinden we ook hier lekker veel ruimte en inrichtingsmogelijkheden. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en is dan ook uitgebreider dan gemiddeld. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (2020), een 90cm breed, 5-pits Boretti fornuis met grote oven, een afzuigschouw en een Amerikaanse koel/vriescombi (semi-ingebouwd). Het aanrechtblad is van natuursteen en geeft de keuken een luxe uitstraling. Ook hier zijn spots in het plafond verwerkt. De radiator heeft een brede ombouw waardoor je er veel accessoires en/of planten in de vensterbank kwijt kunt. Opvallend is de ingebouwde houtkachel waardoor je ook in de keuken kunt genieten van een gezellige warmte. Verder is er plaats voor onder meer een 6-persoons eettafel én een piano. De schuifpui tussen keuken en woonkamer (en-suite) zorgt ervoor dat je beide ruimtes van elkaar kunt afschermen.

1e VERDIEPING
Vanwege de open trapopgang in de keuken is deze boven op de overloop af te sluiten middels een deur. Warmte op de begane grond hoeft dus niet naar de 1e verdieping op te stijgen. Er zijn 3 goede slaapkamers te vinden van respectievelijk 15m2, 11m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Door de rechte gevels zijn de kamers praktisch in te richten zonder dat er ruimteverlies optreedt door schuine dakvlakken. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder een eigen rolluik die elektrisch te bedienen is.

VERGROTE BADKAMER
De badkamer is aanzienlijk vergroot en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. De ruimte is optimaal en compleet ingericht met alle wenselijke sanitair. Er is een groot hoekbad met whirlpool geïnstalleerd alsmede een ruime douchecel. Het wasmeubel is voorzien van een granieten plateau met 2 waskommen erop. Onder het meubel kun je handdoeken, mandjes of accessoires kwijt. Het 2e toilet is zwevend uitgevoerd. Om het geheel af te maken is er een handdoekradiator geplaatst. Veel completer ga je een badkamer niet tegenkomen.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend ruim opgezet. Dat komt mede doordat een deel van de voorgevel doorloopt in plaats van dat het schuine dak meteen vanaf de vloer begint. Ook is er een hoge nok wat voor een ruimtelijk effect zorgt. Deze woonlaag is ingedeeld met een voorzolder met washoek en inbouwkasten, een ‘masterbedroom’ en een 5e slaapkamer. Deze laatste kamer is ook ideaal als studie/werkkamer mede vanwege de doorlopende gevel met raam en het extra dakvenster. Op de voorzolder is er in de nok een zoldervliering gemaakt waardoor je er (seizoens)spullen kunt opbergen. De grootste slaapkamer van het huis heeft diverse extra’s zoals een airco-unit, een wastafel, een dakvenster en een schuifpui naar balkon (5m2). Dit balkon ligt rustig en heeft uitzicht op de sluisbogen van Driel en de heuvelrug van Oosterbeek.

ACHTERTUIN
Doordat de woning een mooie breedtemaat heeft, zien we die breedte ook terug in de voor- en achtertuin. De achtertuin is bijna 10 meter diep en biedt meer dan voldoende ruimte voor een lekkere loungebank en/of tuinset. Je kunt hier namelijk heerlijk zitten aangezien je er veel zonuren hebt. Ook zit je er relatief vrij aangezien er achter de woning geen directe bebouwing met inkijk is. Er is een achterom aanwezig waardoor kinderen direct de achtergelegen speeltuin inlopen. Diverse bomen zorgen bovendien voor een groen karakter.
Ook de voortuin biedt een terras en aangezien je ook hier relatief vrij zit, kun je kiezen of je in de zon of in de schaduw gat zitten. In de voortuin is tevens een houtopslag en een stenen (fietsen)berging van 8m2 groot te vinden. Mocht je de fiets niet in de berging willen stallen, dan kan dat ook in de houten schuur die aan de stenen berging is gebouwd.

DRIEL, NABIJ STAD & NATUUR
Deze woning vinden we terug aan een autoluw en doodlopend hofje. Hierdoor is het er rustig wonen en ideaal voor kleine kinderen. De wijk heeft een speels karakter door de verschillende hofjes. Bomen, struiken en speelvoorzieningen zorgen voor een groen karakter in de wijk.

Driel is een gemoedelijk dorp in de Gemeente Overbetuwe. Driel is in de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen, met name vanwege de voorzieningen in de nabijheid. Op loopafstand van de woning zijn een Albert Heijn en meerdere basisscholen gelegen. Het dorp heeft een rustig karakter maar er zijn verschillende initiatieven uit het dorp die voor veel levendigheid en evenementen zorgen. En met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem) met ook treinstation Arnhem-Zuid, de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, garderobenis en meterkast
Leefkeuken en-suite met inbouwkeuken, eethoek, proviand/trapkast, houtkachel en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met 2e houtkachel, nisje voor kachelhout en dubbele schuifpui.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Ruime slaapkamers waarvan 2 met rolluiken
Vergrote badkamer met whirlpool ligbad, separate douche, 2-persoons wasmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met luik naar zoldervliering
Washoek met witgoedaansluitingen, dakvenster en vaste kastenwand met CV-ketelopstelling
4e Slaap/studeerkamer met extra dakvenster
Masterbedroom met wastafel, airco-unit, dakvenster, knieschot opbergruimte en schuifpui naar…
Balkon met uitzicht.

BIJZONDERHEDEN
Grootste type tussenwoning in het segment
Royale aanbouw zorgt voor flink wat extra meters woonoppervlak
Grote raampartijen / schuifpuien zorgen voor veel lichtinval
Uitgebreide keuken met o.a. een Borreti fornuis en een Amerikaanse koel/vriescombi
2 Houtkachels voor optimale sfeer tijdens koude winteravonden
5 Slaapkamers en daardoor ideaal voor een groot gezin
Vergrote badkamer die compleet en luxe is ingericht
Screen in de keuken (elektrisch bedienbaar)
Rolluiken op de slaapkamers voorzijde (elektrisch bedienbaar)
Airconditioning op de 2e verdieping (2018)
3 Extra dakvensters op de 2e verdieping
Praktische wasruimte
Balkon, grenzend aan de masterbedroom, is een leuk en speels element
Meterkast: 7 groepen, aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
CV-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2009 (periodiek onderhouden)
Vloer (uitbouw), gevels en dakconstructie zijn geïsoleerd
Voor- en achtergevel voorzien van onderhoudsarme Keralit geveldelen
Schoorsteen is gerenoveerd
Luifel bij voordeur is vernieuwd
Relatief vrije ligging van voor- en achtertuin
Centrale ligging in het dorp met supermarkt, basisscholen en uiterwaarden op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 279.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.792
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
156 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
181 m²
Inhoud
495 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, buitenzonwering, dakraam, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, rolluiken, rookkanaal, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas HR (gas gestookt combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

DRIEL C 1767
Kadastrale kaart
Oppervlakte
181 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
53 m² (9,2 meter diep en 5,8 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het oosten bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Remko Stevens Makelaardij BV

Bel 0488750721
Dhr. Jeroen Vollebregt
Oldenhof 34
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Leuke mensen in een dynamisch en goed meedenkend team. Zeer prettig om mee te werken. Ze zijn per definitie niet de goedkoopste maar je hebt wel waar voor je geld.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.