Breusterstraat 13 6245 EG Eijsden Eijsden-Breust

  • Verkocht
€ 459.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 april 2021
Verkoopdatum
3 september 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning met aanbouw en grote tuin gelegen op een unieke toplocatie in de oude kern van Eijsden. De woning ligt in de Breusterstraat nabij alle voorzieningen zoals het winkelcentrum (op enkele honderden meters), openbaar vervoer, natuurgebied langs de Maas en de restaurantjes en gezellige terrassen. Op deze locatie proef je de cultuur en levendigheid van Eijsden. 

Met een totaal inpandig oppervlak van maar liefst 215 m2 biedt deze sfeervolle woning optimaal leefgenot en leefruimte. De woning is de jaren negentig uitgebouwd met een veranda c.q. tuinkamer die prima contact geeft met de groene tuin. Daarnaast is er een berging aangebouwd voor de hobbyist, de bijkeuken met witgoedaansluiting of opbergruimte. De woning is voorzien van een kelder en een hoge zolder met vaste trap waar zich een extra slaapkamer bevindt. De leefkeuken en de overige slaapkamers zijn allemaal ruim van opzet. In de tuin ligt nog een bijgebouw waarin zich alle aansluitingen bevinden. Een mooie ruimte voor de hobbyist, eventuele B&B (na goedkeuring door de gemeente), gastouderopvang of levensloopbestendige woning voor mantelzorg. De tuin met grote carport en oprit biedt ook mogelijkheden voor het parkeren van een caravan. Ondanks dat de woning heel goed onderhouden is, dient deze op enkele punten gemoderniseerd te worden. Mooi huis op een toplocatie!

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.9 m x 2.6 m + 3.2 m x 3.1 m) met een hoogte van 2 meter.

Begane grond
- Hal (4.7 m x 2.8 m) met toegang tot het toilet, aparte doucheruimte, meterkast, kelder, woonkamer en keuken.
- Woonkamer bestaande uit origineel gedeelte (8.0 m x 3.45 m) en de aangebouwde veranda (5.0 m x 3.45 m). Met een totale lengte van 13 meter is er meer dan voldoende ruimte voor een grote zit- en eethoek, enkele kasten en de schouw met houtkachel. In het midden van de kamer heeft men toegang tot de keuken middels de opening met rondboog. Naast de veranda bevindt zich een tussenruimte (3.0 m x 2.55 m) met toegang naar de tuin middels de schuifpui en berging.
- Keuken (4.75 m x 2.55 m) groot genoeg voor de ontbijttafel en keuken in u-vorm met vaatwasser, gasfornuis met oven, koelkast en voldoende opbergkastjes.
- Bijkeuken c.q. bergruimte (2.7 m x 2.25 m) met witgoedaansluiting en doorgang tot de tweede berging c.q. hobbyruimte. 
- Bergruimte (4.9 m x 2.9 m) met tuindeur. 
- In de tuin ligt het bijgebouw (11.85 m x 4.0 m) met meerdere vertrekken en alle aansluitingen die nodig zijn om er een leefruimte van te kunnen maken. Zelfs een toilet is hier aanwezig. Deze ruimte kan dienen als hobbyruimte, gastouderverblijf, mantelzorg of B&B (bij goedkeuring van gemeente). Het gebouw is middels de grote oprit gemakkelijk te bereiken.

Eerste verdieping
- Overloop (2.75 m x 2.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder.
- Badkamer (2.85 m x 2.75 m) voorzien van hoekligbad, douche, inbouwtoilet, wastafel, kastjes en groot raam. Mooie grote ruimte.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.45 m).
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.45 m).
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.75 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- 2 Bergzolders (2.7 m x 2.0 + 2.7 2.0 m) dienend als bergruimte en Cv ruimte met de gehuurde Hr combiketel uit 2015. Het dak van de woning is asbestvrij en is nageïsoleerd.
- Slaapkamer 4 (6.2 m x 3.45 m) met dakkapel. De nokhoogte bedraagt 3.05 meter.

Tuin
- Ruime groene voortuin gelegen aan de sfeervolle Breusterstraat voorzien van parkeerhavens. 
- Achtertuin gelegen op het noorden. De groene tuin is goed omsloten, biedt veel privacy en is voorzien van een grote lange oprit met carport. Enkele overkappingen en terrassen passen goed bij de tuin waar het goed vertoeven is. Het bijgebouw is een pluspunt voor de liefhebber.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1959
- Inhoud 660 m3 exclusief 175 m3 vrijliggende hobbyruimte c.q. leefruimte voor mantelzorg 
- Perceel 546 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 215 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 155 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 60 m2
- Deels kunststof kozijnen met dubbel glas
- Dak- en raamisolatie 
- Hr Combiketel 2015 gehuurd
- Energielabel F

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5459, groot 4 are 91 ca.
Gemeente Eijsden sectie D 5776, groot 0 are 55 ca, totaal 5 are en 46 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 459.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.961
Aangeboden sinds
9 april 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
155 m² wonen / 546 m² perceel
Aantal kamers
10 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
660 m³
Energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.