• Verkocht

Alsacelaan 15 5627 CA Eindhoven Achtse Barrier-Spaaihoef

Uitgelichte kenmerken

  • 116 m² wonen
  • 225 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 325.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 maart 2021
Verkoopdatum
26 maart 2021
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

ENGLISCH TRANSLATION BELOW
-------------
Op een gewilde en kindvriendelijke locatie in de wijk Achtse Barrier ligt deze goed onderhouden tussenwoning met diepe achtertuin, berging en garage. De woning is voorzien van een lichte woonkamer, een nette keuken, 3 slaapkamers (voorheen 4 slaapkamers), een badkamer en een royale privacy biedende achtertuin. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, winkelvoorzieningen, scholen en sportaccommodaties.

Indeling begane grond:
De entree/hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast, de betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, schuurwerk wandafwerking en een praktische trapkast.
De half open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De keuken heeft een keukeninrichting in hoekopstelling en is uitgerust met een koelkast, een inductiekookplaat, een combi-oven, een vaatwasser, en afzuigkap.
Vanuit de keuken is er een deur naar de achtertuin.

Indeling eerste verdieping:
De overloop is voorzien van een tapijtvloer met witte steenstrips wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking en geeft toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers), de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een tapijtvloer, schuurwerk wandafwerking en spuitwerk plafondafwerking.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een tapijtvloer, granol wandafwerking en een spuitwerk plafondafwerking.
De betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een toilet, een wastafelmeubel, een douchecabine, een whirlpool ligbad en mechanische ventilatie.

Indeling tweede verdieping:
Via een vaste trapopgang is de ruime voorzolder bereikbaar. De voorzolder geeft toegang tot slaapkamer 3 en de bergvliering en is voorzien van een novilon vloer. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger, een dakkapel en een dakraam. Het dakkapel is voorzien van elektrische screens.
Slaapkamer 3 is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel.

Tuin:
De verzorgde en fraai aangelegde diepe achtertuin is gelegen op het het noorden westen. De tuin is voorzien van een overkapping met verlichting, bestrating, een gazon en bloembordes. De vrijstaande houten berging is voorzien van elektra.

Garage:
De vrijstaande stenen garage is bereikbaar via achterom en heeft een elektrische deur. Vanuit de garage is er tevens een loopdeur naar de achtertuin. De garage is voorzien van elektra.

Algemeen:
- De meterkast is gemoderniseerd in 2019;
- De overkapping is geplaatst in 2011;
- In 2007 is de dakkapel op de tweede verdieping geplaatst;
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen;
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- Energielabel C.
- Aanvaarding vanaf 1 september

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This well-maintained house with deep backyard, storage room and garage is located in a popular and child-friendly location in the Achtse Barrier district. The house has a bright living room, a neat kitchen, 3 bedrooms (previously 4 bedrooms), a bathroom and a spacious backyard offering privacy. The house has a convenient location in relation to various roads, shopping facilities, schools and sports facilities.

Ground floor layout:
The entrance / hall has a tiled floor with underfloor heating and gives access to the living room, the meter cupboard, the tiled toilet room with floating toilet and fountain and the staircase to the first floor.
The L-shaped living room has a tiled floor with underfloor heating, sanding wall finishes and a practical stair cupboard.
The semi-open kitchen is located at the rear of the house. The kitchen has a kitchen corner unit and is equipped with a refrigerator, an induction hob, a combi oven, a dishwasher and extractor.
From the kitchen there is a door to the backyard.

Layout first floor:
The landing has a carpeted floor with white brick slips wall finishes and ceiling painting and gives access to 2 bedrooms (previously 3 bedrooms), the bathroom and the staircase to the second floor.
Bedroom 1 is located at the rear of the house and has a carpet floor, sanding wall finishes and ceiling paintwork.
Bedroom 2 is located at the front of the house and has a carpet floor, granol wall finish and a spray ceiling finish.
The tiled bathroom has underfloor heating and is equipped with a toilet, a washbasin, a shower, a whirlpool bath and mechanical ventilation.

Layout second floor:
The spacious attic is accessible via a fixed staircase. The attic gives access to bedroom 3 and the attic and has a novilon floor. Here is also the connection for the washing machine and dryer, a dormer window and a skylight. The dormer window is equipped with electric screens.
Bedroom 3 has a laminate floor and a dormer.

Garden:
The well-kept and beautifully landscaped deep backyard is located on the north west. The garden has a canopy with lighting, paving, a lawn and flower beds. The detached wooden shed is equipped with electricity.

Garage:
The detached brick garage is accessible from the back and has an electric door. From the garage there is also a door to the backyard. The garage is equipped with electricity.

General:
- The meter cupboard has been modernized in 2019;
- The roof was installed in 2011;
- In 2007 the dormer window was placed on the second floor;
- The house is fully equipped with plastic frames;
- The entire ground floor has underfloor heating;
- Energy label C.
- Acceptance from September 1

The owner of this house has instructed us to mediate in the sale, which of course has no financial consequences for you. Without obligation, we will inform you extensively about the house, but also about the financing options and about the possibilities of selling your own home. It is of course recommended to request expert assistance from an NVM estate agent. We are happy to help you choose your own broker who will optimally represent your interests as a buyer.

Selling a home is an exciting and poignant event for the seller. We therefore appreciate it very much to receive a response from you within a few days, so that we can inform the seller about your findings and experience.

As security for the fulfillment of the obligations, the buyer must provide a written bank guarantee or deposit a deposit amounting to 10% of the purchase price within 6 weeks after the conclusion of the agreement. The seller always invokes the written requirement when selling his home. The maximum amount of financing reservation is also the asking price that will be included in the purchase deed.

The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in the performance of the measurement.

The brochure has been compiled to give you an impression of the object. The information contained in this brochure comes from the seller and / or third parties. Although we work carefully in compiling the brochure, no rights can be derived from inaccuracies, etc. This information, in combination with a viewing of the property, must be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negotiations. . This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from article 7: 2 Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a sent draft of the purchase agreement is not regarded as a "signed purchase agreement". Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.802
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
116 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m²
Externe bergruimte
29 m²
Perceel
225 m²
Inhoud
387 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Radson (1998, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL S 939
Kadastrale kaart
Oppervlakte
225 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
102 m² (17 meter diep en 6 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noordwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde houten berging
Voorzieningen
Elektra

Garage

Soort garage
Vrijstaande stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur en elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaar
Inge Slikkerveer
Alsacelaan 15
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Makelaar geeft goede tips en adviezen voor foto's en bezichtiging. Stuurt na iedere bezichtiging een verslagje. Regelt de verkoop, van foto's tot en met de overdracht, perfect. Debbie, Marieke, Kyara en Amber bedankt!!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.