• Verkocht

Generaal Bentinckstraat 29 5623 GV Eindhoven Generalenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 109 m² wonen
  • 139 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 315.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 april 2021
Verkoopdatum
12 mei 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

ENGLISCH TRANSLATION BELOW
--------------------------------------
Heb jij behoefte aan een heerlijk ruime woning die óók in een goede staat verkeert? En wil je graag op een rustige plek wonen waar tegelijkertijd allerlei voorzieningen te vinden zijn? Dan is een bezoek aan deze tussenwoning het zeker waard! Met maar liefst 5 slaapkamers, een grote achtertuin en veel plek voor opslag, is ruimte een understatement. Het goede onderhoud is te danken aan de recente opknapwerkzaamheden. Zo zijn de deuren en kozijnen in 2020 geschilderd, is de keuken ook in dat jaar vernieuwd, werd in 2017 de overkapping in de tuin geplaatst en werd in datzelfde jaar het toilet vervangen. Bovendien is de woning goed geïsoleerd met dubbel glas, vloer- en dakisolatie. Naast het goede onderhoud, is de woning ook heel sfeervol door het open karakter van de leefruimtes. Dat ontstaat niet alleen door fraaie details zoals de toog en de openslaande deuren naar de tuin, maar ook door de aangename lichtinval via de raampartijen. In andere woorden: hier staat een fraaie eengezinswoning met alles erop en eraan, klaar om door u ingericht te worden!

De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "Generalenbuurt" in stadsdeel Woensel-Zuid. Ideaal is dat alle dagelijkse voorzieningen dichtbij huis te vinden zijn. Zo zijn er verschillende scholen voor de kinderen, kunnen boodschappen worden gedaan bij winkelcentrum WoensXL en is het sfeervolle stadscentrum op 10 minuten fietsafstand gelegen. Voor sport- en wandelliefhebbers valt er ook genoeg te beleven met verschillende parken en sportverenigingen in de nabije omgeving. Qua verbindingen ligt de woning ook gunstig. Vanaf busstation Woensel is er een directe busverbinding met het centrum van Eindhoven. Maar ook met de auto ben je al snel op weg richting de John F. Kennedylaan, de A2, N2 A58 en A50. Bovendien staat de wijk erom bekend dat er altijd voldoende parkeergelegenheid is. Kortom, in deze wijk woon je zeer centraal en goed verbonden met alle faciliteiten, en tegelijkertijd is er veel rust en ruimte te vinden! Ben je na het lezen geïnteresseerd geraakt in deze goed onderhouden eengezinswoning? En wil je deze graag een keertje komen bekijken? Aarzel dan niet, en maak een afspraak. Wij leiden je graag rond.

Indeling begane grond:
Via de lichte en strak afgewerkte hal heb je toegang tot de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. De toiletruimte dat in 2017 is geplaatst en is voorzien van een wandcloset, fontein en mechanische ventilatie.
De strakke afwerking in de hal en het toilet is ook terug te zien in de woonkamer. Via de speelse toog, die de hal met de woonkamer verbindt, betreed je de tuingerichte woonkamer. Deze leefruimte is bijzonder aangenaam en knus door de optimale daglichttoetreding die ontstaat door de grote raampartijen aan weerszijden van de woonkamer. Naast de prettige lichtinval vallen nog andere dingen op: de ruimte en het open karakter. Er is namelijk meer dan voldoende plek voor een ruime zithoek en een eetgedeelte. De openheid is terug te zien in de directe verbinding met de keuken via de stijlvolle toog en de hal. Zo lopen alle ruimtes heerlijk vloeiend in elkaar over.
De keuken is in wandopstelling geplaatst en is uitgerust met een inductiekookplaat, een magnetron, een oven, een recirculatiekap en voldoende kastruimte. Je kunt niet alleen via de woonkamer, maar ook via de deur in de keuken eenvoudig naar de tuin.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een berging.
De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en goed onderhouden, waarbij twee slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten. Met bovendien een aparte bergruimte, heb je op deze verdieping meer dan genoeg plek voor opslag.
De in 2017 gemoderniseerde badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafelmeubel en een comfortabel ligbad met douche.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vind je nóg twee slaapkamers en een berging, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een rolluik. Op deze etage bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De dakkapel draagt bij aan de aangename lichtinval, wat erg ten goede komt aan de leefbaarheid en ambiance van deze leefruimtes. Uiteraard kun je deze kamers ook een andere invulling geven. Denk hierbij aan een studeer/hobbykamer of speelkamer voor eventuele kinderen. Met zoveel slaapkamers, is er veel mogelijk!

Tuin:
Zowel via de openslaande tuindeuren in de woonkamer als via de loopdeur in de keuken is de tuin eenvoudig bereikbaar. De openslaande deuren geven toegang tot de zonnige achtertuin met overdekt terras! Niet alleen het overkapte terras biedt je ’s zomers wat verkoeling; ook de verschillende bomen zoals de grote kersenboom, druivenboom, appelboom en guaveboom zorgen voor aangename, lommerrijke plekjes waar je heerlijk kunt ontspannen. Verder beschikt de tuin over een stenen schuur met elektra en een kippenhok.

Bijzonderheden:
- De deuren en kozijnen zijn geschilderd in 2020;
- De keuken is gemoderniseerd in 2020;
- De overkapping is in 2017 geplaatst;
- Badkamer en toiletruimte is gemoderniseerd in 2017;
- Dakkapel is geplaatst in 2007;
- De CV-Combiketel Nefit is uit 2006 (in 2019 onderhoudsbeurt gehad);
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie en isolerende beglazing.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.
-------------------------------------------------------------------------------------

Do you need a wonderfully spacious home that is also in a beautiful condition? And would you like to live in a quiet place where all kinds of facilities can be found at the same time? Then a visit to this house is definitely worth it! With no less than 5 bedrooms, a large backyard and plenty of room for storage, space is an understatement. The good maintenance is due to the recent refurbishment work. For example, the doors and frames were painted in 2020, the kitchen was also renewed in that year, the roof was placed in the garden in 2017 and the toilet was replaced in the same year. In addition, the house is well insulated with double glazing, floor and roof insulation. In addition to good maintenance, the house is also very attractive due to the open character of the living areas. This is not only created by beautiful details such as the bar and the French doors to the garden, but also by the pleasant light through the windows. In other words: here is a beautiful single-family house with all the trimmings, ready to be furnished by you!

The house is quietly located in the child-friendly residential area "Generalenbuurt" in the Woensel-Zuid district. It is ideal that all daily amenities can be found close to home. There are several schools for the children, groceries can be done at the WoensXL shopping center and the attractive city center is a 10-minute bike ride away. For sports and hiking enthusiasts, there is also plenty to do with various parks and sports clubs in the vicinity. In terms of connections, the house is also conveniently located. From Woensel bus station there is a direct bus connection with the center of Eindhoven. But also by car you are soon on your way to the John F. Kennedylaan, the A2, N2 A58 and A50. Moreover, the district is known for always having enough parking space. In short, in this district you live very centrally and well connected with all facilities, and at the same time there is a lot of peace and space! Have you become interested in this well-maintained single-family home after reading this? And would you like to come and see it sometime? Don't hesitate and make an appointment. We are happy to show you around.

Ground floor layout:
Through the light and sleekly finished hall you have access to the toilet room, stairs to the first floor, the kitchen and the living room. The toilet room that was installed in 2017 and is equipped with a wall closet, fountain and mechanical ventilation.
The sleek finish in the hall and the toilet can also be seen in the living room. Through the playful bar, which connects the hall with the living room, you enter the garden-oriented living room. This living space is particularly pleasant and cozy due to the optimal daylighting that is created by the large windows on both sides of the living room. In addition to the pleasant light, other things stand out: the space and the open character. There is more than enough space for a spacious sitting area and a dining area. The openness is reflected in the direct connection to the kitchen via the stylish bar and the hall. In this way, all rooms merge wonderfully smoothly.
The kitchen is installed in a wall and is equipped with an induction hob, a microwave, an oven, a recirculation hood and sufficient cupboard space. You can easily go to the garden not only through the living room, but also through the door in the kitchen.

First floor:
Via the stairs in the hall you reach the landing on the first floor. The landing has a laminate floor and gives access to 3 bedrooms, the bathroom and a storage room.
The bedrooms have a laminate floor and are well maintained, two bedrooms have spacious fitted wardrobes. With a separate storage space, you have more than enough space on this floor for storage.
The bathroom, modernized in 2017, has a floating toilet, a washbasin and a comfortable bath with shower.

Second floor:
On the second floor you will find two more bedrooms and a storage room, of which 1 bedroom has a shutter. The connections for the washing machine and dryer are also located on this floor. The dormer window contributes to the pleasant light, which greatly benefits the liveability and ambiance of these living spaces. Of course you can also give these rooms a different interpretation. Think of a study / hobby room or playroom for any children. With so many bedrooms, a lot is possible!

Garden:
The garden is easily accessible both through the patio doors in the living room and through the wicket door in the kitchen. The French doors give access to the sunny backyard with covered terrace! Not only the covered terrace offers you some cooling in the summer; the various trees, big cherry tree, grapes tree, apple tree, and guava tree also provide pleasant, leafy places where you can relax. Furthermore, the garden has a stone shed with electricity and has a chicken cage.

General:
- The doors and frames are painted in 2020;
- The kitchen has been modernized in 2020;
- The roof was installed in 2017;
- Bathroom and toilet room has been modernized in 2017;
- Dormer window was installed in 2007;
- The Nefit central heating boiler is from 2006 (serviced in 2019);
- The house is equipped with roof and wall insulation and double glazing.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 315.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.890
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
109 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m²
Externe bergruimte
14 m²
Perceel
139 m²
Inhoud
363 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Rolluiken

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit ( combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

WOENSEL L 3097
Kadastrale kaart
Oppervlakte
139 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
65 m² (11 meter diep en 5,9 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.