• Verkocht

Rielseweg 38 5643 PG Eindhoven Sintenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 101 m² wonen
  • 194 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 425.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 mei 2022
Verkoopdatum
7 juli 2022
Looptijd
5 weken

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW
Maandag 30 mei virtueel open huis om 15:00 uur via onze Facebookpagina. Virtueel open huis gemist? Geen probleem, je kan de video terugkijken op onze Facebookpagina:

HET BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS VAN €425.000,=

Ben je op zoek naar een leuke eengezinswoning in een kindvriendelijke en rustige wijk? Dan is dit pand uit 1954 uiterst geschikt! De woning heeft een woonoppervlakte van 101m2, drie slaapkamers en een magnifieke achtertuin. De woning is aan de buitenzijde al zeer charmant om te zien. Deze charme is ook binnen te terug te zien aan allerlei smaakvolle details: togen die ruimtes met elkaar verbinden, een open haard in de woonkamer, fraaie houten vloeren en sierlijke bomen en beplantingen in de achtertuin. Deze aspecten maken het tot een buitengewoon sfeervolle woning; ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen. Wil je de woning bezichtigen? Maak dan gerust een afspraak. Wij leiden je graag rond!

De woning is gelegen in de ‘Witte Sinten Buurt’: een buurt met alle gewenste voorzieningen in de direct omgeving. Voor een heerlijke wandeling in de natuur kun je terecht in het ‘Sint Bonifaciuspark’ dat op loopafstand te bereiken is. Verschillende supermarkten en diverse winkels zijn tevens op loopafstand bereikbaar. De woning leent zich uitstekend voor een gezin; basisscholen, middelbare scholen en beroepsonderwijs bevinden zich in de nabije omgeving. Qua bereikbaarheid is de wijk gunstig gelegen met goede openbaar vervoer verbindingen en snelle toegang tot de A2 en A67.

Indeling begane grond
Vanuit de entree loop je via een stijlvolle toog naar de hal waar je toegang hebt tot het toilet, de woonkamer en de keuken. De woonkamer ontvangt veel licht dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde van de leefruimte. Bovendien kijk je vanuit het eetgedeelte van de woonkamer uit op al het groen in de achtertuin. Deze optimale daglichttoetreding en het aangename uitzicht zorgen voor een levendige ambiance. Met saillante details als een stijlvolle houten vloer en een open haard is het hier goed vertoeven! Via de hal bereik je de keuken die in directe verbinding staat met de achtertuin. De keuken is praktisch ingericht met de nodige apparatuur: oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en 4-pits gaskookplaat. De vele inbouwkasten maken het eenvoudig om al je serviesgoed en keukengerei op te bergen.

Indeling eerste verdieping
Middels de trap in de hal bereik je de overloop op de eerste verdieping. Op deze etage bevinden zich drie ruim opgezette slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. Alle drie de slaapkamers beschikken over een inbouwkast en daarbij is er in een kamer ook een wastafel aanwezig. Door de ruime opzet is er in de slaapkamers voldoende plek voor een garderobekast en eventueel een bureau. Ruimtelijkheid komt ook terug in de badkamer, deze is voorzien van een riante douche, een comfortabel ligbad, een wastafel en een zwevend toilet. Ideaal is de aparte wasruimte die is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Zolderverdieping:
Via een vlizotrap op de overloop van de tweede verdieping heb je toegang tot de zolder. De zolder is uitstekend te gebruiken als bergruimte.

Tuin
De woning beschikt over zowel een voor- als een achtertuin. De ten noorden gelegen achtertuin- die je via zowel de woonkamer als de keuken kunt bereiken- is werkelijk een pareltje. Zodra je de tuin inloopt kijk je uit op een aantal prachtige bomen, planten en struiken. Mocht het ’s zomers te warm worden, dan biedt de zonwering een schaduwrijk terras. Perfect voor als je met familie en vrienden buiten wilt lunchen en dineren! Ook is er een stenen berging aanwezig die voorzien is van elektra.

Bijzonderheden:
-Het betreft een bieden vanaf prijs.
-3 ruime slaapkamers
-Energielabel C
-Houten kozijnen
-Centrale verwarming
-Bergzolder
-Prachtige achtertuin van 99m2
-Stenen berging in achtertuin
-Gelegen nabij alle benodigde voorzieningen
-CV installatie heeft een contract tot 6-10-2022. Indien koper wil verlengen kan er een overnameformulier worden ingevuld.

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor je uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van je een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van zijn woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ENGLISH TRANSLATION BY GOOGLE TRANSLATE
Monday may virtual open house at 15.00 via our Facebook page. Missed a virtual open house? No problem, you can find the video on our Facebook page:

This is a starting price offer.

Are you looking for a nice family home in a child-friendly and quiet neighborhood? Then this house from 1954 is ideal! The house has a living area of ??101m2, three bedrooms and a magnificent backyard. The house is already very charming to look at from the outside. This charm can also be seen inside in all kinds of tasteful details: arches that connect spaces, a fireplace in the living room, beautiful wooden floors and graceful trees and plants in the backyard. These aspects make it an exceptionally attractive home; ideal for a family with growing children. Do you want to view the house? Then feel free to make an appointment. We are happy to show you around!

The house is located in the 'Witte Sinten Buurt': a neighborhood with all desirable amenities in the immediate vicinity. For a lovely walk in nature, you can visit the 'Sint Bonifacius Park', which is within walking distance. Several supermarkets and various shops are also within walking distance. The house is ideal for a family; primary schools, secondary schools and vocational education are located in the vicinity. In terms of accessibility, the neighborhood is conveniently located with good public transport connections and quick access to the A2 and A67. The district is also known for its good parking options.

Layout ground floor
From the entrance you walk through a stylish bar to the hall where you have access to the toilet, living room and kitchen. The living room receives a lot of light thanks to the large windows at the front and the patio doors at the rear of the living space. Moreover, from the dining area of ??the living room you overlook all the greenery in the backyard. This optimal daylight and the pleasant view create a lively atmosphere. With salient details such as a stylish wooden floor and a fireplace, it is a good place to stay! Through the hall you reach the kitchen that is directly connected to the backyard. The kitchen is practically furnished with the necessary equipment: oven, refrigerator, freezer, dishwasher, microwave and 4-burner gas hob. The many built-in cupboards make it easy to store all your crockery and kitchen utensils.

Layout first floor
Via the stairs in the hall you reach the landing on the first floor. On this floor there are three spacious bedrooms, a bathroom and a laundry room. All three bedrooms have a built-in wardrobe and there is also a sink in one room. Due to the spacious layout, there is sufficient space in the bedrooms for a wardrobe and possibly a desk. Spaciousness is also reflected in the bathroom, which is equipped with a spacious shower, a comfortable bath, a sink and a wall-mounted toilet. The separate laundry room with connections for a washing machine and dryer is ideal.

Attic floor:
You have access to the attic via a loft ladder on the landing of the second floor. The attic is excellent to use as storage space.

Garden
The house has both a front and a backyard. The backyard located to the north - which you can reach from both the living room and the kitchen - is a real gem. As soon as you walk into the garden you look out on some beautiful trees, plants and shrubs. If it gets too hot in the summer, the awning offers a shaded terrace. Perfect for when you want to have lunch and dinner outside with family and friends! There is also a stone shed with electricity.

Particularities:
-This is a starting price offer.
-3 spacious bedrooms
-Energy label C
-Wooden window frames
-Central heating
-Attic attic
-Beautiful backyard of 99m2
-Stone shed in backyard
-Located near all necessary amenities

The seller of this property has given our office the confidence to supervise the sale. And this house might just be your dream home. We are therefore happy to tell you everything about this house with enthusiasm. You can also request all documentation from us. Of course you also want to know what your financial options are. We can help you with that too. Are you looking for an advisor, or would you like to know the value of your own home? Discuss it with us and we will see where we can advise you. Expert help is important and we as NVM real estate agent can help you with that.

The seller is happy to let you take a look at his home. Both the seller and we are happy to take the time for this, because you are curious about what this house looks like. But of course also what feeling you get when you walk through the house. That is why we would appreciate it if you would like to give a response after a few days what you think of the house. It is a small effort to send a call, app or email, which is much appreciated by the seller.

When the purchase deed has been signed by the buyer and seller, the seller would like certainty. Therefore, the buyer is obliged to issue a bank guarantee or to deposit a deposit of 10% of the purchase price within 6 weeks after the purchase agreement has been signed.

The measurement instruction is based on NEN2580. The measurement instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The measurement instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

The brochure has been drawn up to give you the best possible picture of the property. The information in the brochure comes from the seller and/or third parties. We work carefully in the compilation, but no rights can be derived from inaccuracies, etc. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. See the NVM consumer conditions on verbal agreement between a private seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. This arises from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by e-mail or a draft of the purchase agreement sent is not regarded as a 'signed purchase agreement'. Even when an oral agreement has been reached with a professional party, the written requirement is maintained.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.208
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
101 m²
Overige inpandige ruimte
9 m²
Externe bergruimte
8 m²
Perceel
194 m²
Inhoud
408 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel en open haard
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Rehema Avanta 28C CW4 (gas gestookt combiketel uit 2010, huur)

Kadastrale gegevens

STRATUM E 3570
Kadastrale kaart
Oppervlakte
194 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
99 m² (14,6 meter diep en 6,8 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het noorden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.