Empermolen 3 7399 AP Empe

  • Verkocht
€ 225.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 maart 2020
Verkoopdatum
20 juni 2020
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Zoekt u op korte fietsafstand van de historische stad Zutphen, op loopafstand van station een mogelijkheid om uw eigen droomhuis te bouwen op een royale kavel grond in het buitengebied?

Dan is deze bouwkavel in het nieuwbouwplan 'Empermolen' wellicht iets voor U!

De bouwkavel aan de Empermolen 3 is ca. 797 m² groot en beschikt over een bouwvergunning en ontwerp van fraaie vrijstaande woning van bruto ca. 1.053 m³, gelegen in het compacte nieuwbouwplan 'Empermolen' in/nabij het dorp Empe, gelegen tussen Voorst en Zutphen.

De nieuw te bouwen woning met een gebruiksoppervlak van ca. 218 m² en verblijfsoppervlak van ca. 121 m², is als volgt ingericht:
Begane grond: ruime entree met toilet en trapopgang, royale woonkamer met open keuken (63 m²), slaapkamer (14,8 m²) met badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet), bijkeuken, atelier/kantoor (7,9 m²)
Eerste verdieping: overloop en vide met toegang tot 3 slaapkamers (24,5 m², 20,7 m², 15,5 m²), badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet), berging en technische ruimte.

Aan de woning is een garage van ca. 14,4 m² met aangebouwde carport aanwezig.

Woningbouwplan 'Empermolen' is gerealiseerd op een klein voormalig bedrijventerrein waar bedrijfshallen zijn gesloopt, waar de voormalige molen 'Empermolen' en een molenaarswoning (ca. 1.000 m³) een woonfunctie hebben gekregen en waar drie (3) vrijstaande woningen gerealiseerd mogen worden. Inmiddels zijn twee vrijstaande woningen (Empermolen 4 en 6) gebouwd en worden de tuinen door de nieuwe eigenaren ingericht. Resteert de laatste kavel: Empermolen 3 met een oppervlakte van 797 m² met een royale tuin op het zuiden.

Omgeving:
De kavel is gelegen in het woningbouwplan 'Empermolen' aan de rand van Empe. Empe is gelegen nabij het fraaie coulissen en kastelen landschap rond Zutphen en ligt op loop- en fietsafstand van de vele bossen. Winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand in zowel Empe, Voorst als Zutphen. Voorst en Empe hebben een eigen station, gelegen op loopafstand van de woning. De trein brengt u naar Apeldoorn of Zutphen of nog verder het land in. En u bent zo met de auto via de provinciale wegen in Deventer (A1), Apeldoorn (A50), Arnhem (A50/A12) en Doetinchem.

Overige informatie:
De bestemming is gewijzigd van Bedrijf naar Wonen. Het plan is op 6 december 2018 onherroepelijk vergund.

Bij kavel Empermolen 3 - groot 797 m² - behoort tevens een 1/6 aandeel in een mandelig erf met inrit, verhardingen, groen en wadi. Dit binnenterrein groot 4.063 m² is gezamenlijk eigendom van 6 aanliggende percelen welke gezamenlijk het onderhoud hebben.

De kavels moeten nog ingemeten worden door het kadaster. De kadastrale maten zijn voorlopige oppervlaktes met voorlopige grenzen. De kavels zijn wel uitgezet in het veld. De berekende oppervlakte is ca. 797 m². De werkelijke oppervlakte kan afwijken van de in deze aanbieding vermelde grootte.

De sloop van de bedrijfsgebouwen is inmiddels gerealiseerd en de grond is bouwrijp en het terrein woonrijp opgeleverd. Er kan direct worden gestart met de bouw van uw droomhuis.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 225.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
797 m²

Kadastrale gegevens

BRUMMEN A 3052
Kadastrale kaart
Oppervlakte
181 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met beperkte rechten
BRUMMEN A 3059
Oppervlakte
610 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met beperkte rechten

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Olden Makelaars

Bel 06 11 60 87 14

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.