• Verkocht

Kavel 6 (Bouwnr. 552) 7548 EM Enschede Dorp Boekelo

€ 171.250 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 december 2018
Verkoopdatum
16 april 2021
Looptijd
28 maanden

Omschrijving

Zelf bouwen? Het kan op woon- & werkkavels aan de Verzetslaan op De Bleekerij in Boekelo!
De getoonde foto's zijn van reeds gerealiseerde woningen met bedrijfsruimtes. Het betreft hier aanbod van woon- & werkkavels.

Woonkavels
Op de laatste 2 kavels aan de Bernard Roerinkstraat heb je de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die gelden voor De Bleekerij. De aannemer en architect kies je zelf. Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Woon- & werkkavels
Wonen en werken op eigen grond is een perfecte oplossing voor ondernemers die zaken en privé optimaal willen combineren.

Op deze kavels is er ruimte voor een woning met bedrijfsruimte en gaan gezin en werk hand in hand. Aan de voorkant van het huis speelt zich het werkende leven af. Situeer hier je eigen kantoor en bedrijfsruimte aan huis. Aan de achterkant van het huis staat het gezinsleven centraal. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een levendige familie. Je stapt de deur uit en je bent op je werk. Je doet de deur dicht en je bent weer thuis.

Altijd snel thuis
Met je bedrijf aan huis ben je na je werk altijd meteen thuis, kun je met gemak je kinderen tussendoor van school ophalen en 's avonds nog even doorwerken als dat nodig is. En met aansluiting op de A35 en A18 hoeft niemand moeite te hebben met de bereikbaarheid van je bedrijf.

Vrij in je keuze
Geef zelf je woning, werkplek en/of hobbyruimte vorm op je eigen kavel. De stijl? Je bent vrij in je keuze voor de stijl van de woning. Zo bouw je jouw droomhuis in jouw smaak. Gek op de charme van een jaren '30 woning of ben je wellicht verliefd op de moderne stijl van nu? Het is jouw huis, dus jouw keuze. Wel dien je rekening te houden met de vastgestelde stukken zoals het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Daarnaast ben je niet gebonden aan een aannemer, ook die keuze is vrij.

Building Design Architectuur
Heb je moeite met het maken van bepaalde keuzes, dan helpen we je natuurlijk graag. De architectuur (ontwerp tot en met aanvraag omgevingsvergunning) voor de bebouwing op deze woon- en werkkavels verzorgt Building Design Architectuur in Borne exclusief voor jou. Samen met hen maak je het mooiste plan; als een ‘maatpak’ voor je kavel! Zo ontstaat er ook eenheid tussen alle woon-werk kavels. Je bent na de eerste gesprekken met de makelaar van harte welkom in hun pand ‘Het Spanjaard’ te Borne voor een inspirerende ontwerpsessie.

De woningen met bedrijfshal zijn te koop voor een kavelprijs vanaf € 127.000,- excl. btw. De kavels variëren in maat van ca. 660 tot 1.100 m2. De koopsom is kosten koper, dat wil zeggen exclusief: 21% btw en overdrachtskosten (notaris en kadaster). Op de plankaart vind je de locatie van de woningen met bedrijfshal. De prijzen zijn vast tot 1 januari 2020.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente is een initiatief van Thoma Post, Snelder Zijlstra en Ten Hag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 171.250 kosten koper
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
896 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Twente

Bel (+31) 85 273 23 77

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.