• Verkocht

Oude Bredaseweg 136 4872 AH Etten-Leur

Uitgelichte kenmerken

  • 298 m² wonen
  • 503 m² perceel
  • 5 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 juli 2020
Verkoopdatum
28 september 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

In een van de mooiste straten van Etten-Leur is deze vrijstaande karakteristieke villa met 5 slaapkamers en 2 badkamers (waarvan 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond) en een atelierruimte te koop. Deze woning is niet alleen levensloopbestendig maar u kunt ook vanuit huis werken. Ook is deze villa gelegen op loopafstand van het centrum. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Bel ons dan gerust, we laten hem u graag zien!

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de meterkast (13 groepen en 3 aardlekschakelaars) en de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit deze hal kunt u naar de woonkamer.

Deze ruime en sfeervolle woonkamer is ca. 10.05 x 5.46 m groot. Deze lichte en grote woonkamer is verdeeld in 2 ruimtes met als eyecatcher een gashaard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt, ook heeft deze woonkamer hoge plafonds die een ruimtelijk gevoel geven. In de woonkamer kunt u in 1 van de 2 ruimtes gemakkelijk een werk- of speelruimte creëren. Ook kunt u vanuit de woonkamer naar de kelder, die op stahoogte is en die veel bergruimte biedt, en middels openslaande deuren kunt u naar de achtertuin.

De woonkamer en de keuken zijn door prachtige ensuite deuren met glas-in-lood van elkaar gescheiden. Deze royale leefkeuken heeft veel raampartijen en grote lichtstraat hetgeen voor veel lichtinval zorgt.

De keuken is ca. 4.73/3.98 x 8.62 m groot en heeft een rechte opstelling met een kookeiland en biedt genoeg ruimte voor een grote eettafel. De rechte opstelling is voorzien van diverse kasten, een koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en een stoomoven.
Het kookeiland is voorzien van diverse kasten, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met wokbrander, rvs-afzuiging, rvs spoelbak met een Quooker en een stenen werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een boiler (2018) voor het warm water. Vanuit de keuken kunt u naar de master bedroom, de bijkeuken en middels een vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Ook kunt u vanuit de keuken naar de achtertuin.

De bijkeuken is ca. 2.88 x 1.49 m groot, hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en er is nog voldoende bergruimte.

De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van deze woning en is ca. 5.83 x 4.23 m groot. Deze slaapkamer heeft een inloopkast en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer ensuite en via een vaste trap naar de multifunctionele ruimte.

De deels betegelde badkamer (ca. 2.34 x 5.30 m groot) is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche, dubbele wastafel in meubel, wandcloset en een design radiator.

1e verdieping
Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 slaapkamers, een multifunctionele ruimte, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 6.80/6.30 x 3.80 m groot en biedt u een mooi uitzicht over een straat met karakteristieke woningen.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde is ca. 3.81 x 5.00 m groot en geeft via het dakterras toegang tot de multifunctionele ruimte.

De multifunctionele ruimte is ca. 8.36 x 5.30 m groot. Deze ruimte kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken en is voorzien van een frans balkon (geeft u een vrij uitzicht), 2 dakramen en een vide welke u uitzicht biedt over de master bedroom. Vanuit deze ruimte kunt u via een vaste trap naar de master bedroom op de begane grond.

De deels betegelde badkamer is ca. 4.65 x 2.51 m groot en is voorzien van een ligbad en inloopdouche, beide met thermostaatkraan en handdouche, dubbele wastafel in meubel, wandcloset, designradiator en inbouwspots.

2e verdieping:
Middels een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 slaapkamers en een c.v. ruimte.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.80 x 3.15/5.95 m groot en de slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.80 x 3.15/5.95 m groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakraam en 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand.

De c.v. ruimte is voorzien van de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, 2018).

Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting. De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van bestrating, terras, beplanting, gazon met kunstgras, oprit, elektra en een buitenkraan. Tevens heeft u in de achtertuin een groot bijgebouw.

Bijgebouw / Atelierruimte:
Het vrijstaande stenen bijgebouw (ca. 6.61 x 4.86 m groot) kunt u gebruiken voor meerdere doeleinden. Deze ruimte is voorzien van een eigen meterkast (2 groepen en 1 aardlekschakelaar), elektra, verwarming, een geheel betegelde toiletruimte met toilet, wastafel, inbouwspots en een vaste trap naar de 2e verdieping.

De 2e verdieping is ca. 8.37 x 3.35/4.86 m groot en is nu in gebruik als bergruimte waar u extra spullen kunt opbergen. Aan de achterzijde van het bijgebouw heeft u een overkapping waar u de fietsen kunt stallen.

Algemeen:
- De woning is gelegen op een toplocatie nabij het centrum.
- De woning is volledig geïsoleerd, derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- De woonkamer heeft een marmeren vloerafwerking.
- De begane grond heeft een eikenhouten vloerafwerking, m.u.v. de woonkamer en de
betegelde badkamer.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning heeft een betonvloer op de 1e verdieping en een houten vloer op de 2e
verdieping.
- De woonkamer heeft vloerverwarming.
- De woning is voorzien van hoge plafonds.
- De multifunctionele ruimte heeft elektrisch bedienbare ramen en gordijnen.
- De verdiepingsvloer is een houten vloer.
- De woning is voorzien van stucwerk.
- De woning heeft een alarminstallatie.
- Deze karakteristieke woning is gelegen op een zeer geliefde locatie in het centrum van
Etten-Leur met alle voorzieningen op korte loopafstand.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig op eigen terrein,
alsmede in de directe omgeving van de woning (vergunning parkeren). Voor het 1e voertuig
is de bewonersparkeervergunning gratis. Voor het 2e voertuig betaalt u € 25,- per jaar.
Daarnaast is er een bezoekersvergunning (parkeerschijf) verkrijgbaar voor € 40,-- per jaar.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Soort dak
Mansarde dak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
298 m²
Overige inpandige ruimte
8 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
26 m²
Externe bergruimte
63 m²
Perceel
503 m²
Inhoud
1.065 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en 2 toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen en een kelder
Voorzieningen
Alarminstallatie en dakraam

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel, gashaard en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel en gasboiler
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2018, eigendom)

Kadastrale gegevens

ETTEN-LEUR L 3342
Kadastrale kaart
Oppervlakte
503 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In centrum en in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
300 m² (24 meter diep en 12,5 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom
Balkon/dakterras
Dakterras aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Vliering, elektra, verwarming en stromend water

Garage

Soort garage
Parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en parkeervergunningen
Betrokken makelaar
Een funda gebruiker
Oude Bredaseweg 136
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Professionele makelaar die weet wat ze doet. Goede begeleiding ook van de meiden op het kantoor. Wij zijn dik tevreden over de verkoop van ons huis.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Reactie van Agnes Tomesen Makelaardij | Qualis
Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn erg blij dat wij u mochten begeleiden bij de verkoop van uw mooie woning.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Centrum Oost 1

Heel Etten-Leur

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Centrum Oost 1

Heel Etten-Leur

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.