• Verkocht

Burg. Swachtenstraat 11 kavel11 5527 MA Hapert Hapert Oost

€ 305.250 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 februari 2020
Verkoopdatum
12 april 2021
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

De getoonde prijs betreft de koopsom van de grond. Deze kavel is ook 'los' te koop zonder aannemer. U kunt de bouw dan in eigen beheer realiseren.

Een geheel vrij ontwerp is mogelijk! Ook kan er gekozen worden uit de conceptwoning type 'Watermunt' of 'Waterpeper' die in overleg kunnen worden aangepast. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joost van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp. Laat je inspireren door de mogelijkheden, neem contact op met ons kantoor en er kan een afspraak met de architect gepland worden.

De kavelprijs is inclusief:
- Grondgerelateerde kosten (duiker, riooluitlegger, bijdrage algemene parkeerplaatsen)
- Overdrachtskosten (notaris, inmeten kavels, kadaster)
- Verkoopkosten (makelaar, promotie)
- Sonderingen

De kavelprijs is exclusief:
- Architect (VDSA)
- Constructeur
- Bouwbesluit, EPN berekeningen
- Legeskosten Gemeente

DE NIEUWE WILDERNIS HAPERT
De Nieuwe Wildernis is een uniek nieuwbouwplan in Hapert. In een prachtig aangelegd natuurgebied worden 15 luxe woningen gebouwd.

De Nieuwe Wildernis is een bijzondere plek omringd door een natuurlandschap. Dit landschap bestaat uit heide, water en verschillende grassen. Het natuurgebied loopt door tot aan je terras. Het plan is volledig gericht op de natuur. Er zijn overal doorkijkjes uitgespaard om de natuur ook echt te ervaren en zo gesitueerd dat het je toch voldoende privacy biedt.

De 15 kavels verschillen van grootte. De huizen op de kavels worden zo gesitueerd dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het zicht op de natuur en het natuurlijk licht van de zon. Welke woning op welke kavel wordt gezet staat nog niet vast. Als toekomstige bewoner heb jij daar medezeggenschap over. De woningen hebben allemaal grote raampartijen zodat er goed zicht is op het begeerlijke landschap om je heen

Architect Joost van der Sande noemt de woonconcepten een milde vorm van eigentijds modernisme met aandacht voor de wensen van de gebruikers. In deze vrije manier van ontwikkelen ben jij als koper een belangrijke schakel. Samen met de architect kom je tot een plan dat volledig aansluit bij het concept en je droomhuis.

Bewoners krijgen te maken met een kavelpaspoort. Daarin staan verschillende regels om het bijzondere gevoel van ‘leven midden in de natuur’ te koesteren. De grote waarde van het plan is de ‘wilde’ natuur. De natuur doorloopt door tot aan je terras. Om het bijzondere gevoel van leven in de natuur te behouden zijn er regels opgesteld in een kavelpaspoort.
Zo is bijvoorbeeld een tuinafscheiding alleen mogelijk als de afscheiding groen is en niet te hoog. Daardoor worden de luxe woningen één geheel met het bijzondere landschap.

Hoe jouw woning eruit ziet is geheel afhankelijk van hoe jij wilt leven. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joost van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp.

Als uitgangspositie hebben we de typen Watermunt en Waterpeper, deze worden hieronder verder beschreven.
Laat je inspireren door de mogelijkheden en ga in overleg met de architect om jouw woonwensen uit te laten tekenen.

Vrijstaande villa ‘Waterpeper’

Een prachtige vrijstaande villa met veel glas en een zeer royaal vloeroppervlak. Je kunt de villa indelen zoals jij dat wilt. Het type waterpeper is de variant van het type waterkers mét een verdieping.

Vrijstaande bungalow ‘Watermunt’

Type ‘Watermunt’ is een vrijstaande bungalow. De ruimten hebben een vrije hoogte van ca. 3.00 meter! Dat geeft een ruimtelijk gevoel. Daarbij heeft deze woning twee slaapkamers, een badkamer en berging. Uiterlijk en indeling kunnen geheel aangepast worden naar de wensen van de koper en mogelijkheden van het gekozen kavel.

De buitenzijde van deze villa wordt in metselwerk met geoliede hardhouten accenten uitgevoerd.

WOONCONCEPTEN
De woonconcepten zijn gebaseerd op twee principes:
Een samensmelting van binnen en buiten;
Een elastische ruimtelijke indeling.

Een samensmelting van binnen en buiten
Met dit plan willen we je laten genieten van wonen midden in het natuurgebied. De gevels op de begane grond zijn van vloer tot plafond van glas. Daarmee krijg je een prachtige overvloedige lichtinval en een mooi uitzicht op de natuur. De natuur loopt door tot aan je terras.

Een elastische ruimtelijke indeling
De start is een grote open ruimte met alle vrijheid tot het indelen van de ruimte naar persoonlijke wensen. Dit hoef je niet alleen te bepalen. Bekijk de tekeningen voor een aantal voorbeelden zoals een indeling kan zijn. Na een aantal gesprekken met de architect zal hij jouw woonwensen concretiseren en uittekenen. Je kunt zelf de kavel kiezen en de positie op de kavel waar je de woning laat bouwen.

Bijzonderheden
DOWNLOAD DE BROCHURE!
In de brochure staan de plattegronden, gevelaanzichten, artist impressions en verkavelingsplan. Mocht u gebruik maken van de projectaannemer is er een Technische Omschrijving waarin staat omschreven hoe de woning wordt gebouwd en opgeleverd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 305.250 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
805 m²

Kadastrale gegevens

BLADEL D 4739
Kadastrale kaart
Oppervlakte
805 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

ROIJMANS MAKELAARDIJ

Bel 0497 380103

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.