Erfgooiersstraat 655 1222 AW Hilversum

  • Verkocht
€ 153.000 k.k.

Omschrijving

LET OP!! Als voorwaarde bij de aankoop van deze woning geldt, dat de juridische levering bij de notaris nog in 2020 zal moeten plaatsvinden.

Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 49.960,-

INDIEN U INTERESSE HEEFT IN DEZE WONING KUNT U DEELNEMEN AAN DE ONLINE INSCHRIJVING VIA DE LINK IN DE BROCHURE OF OP ONZE WEBSITE.
Inschrijven kan tot uiterlijk 8 november a.s. 12.00 uur.

We hanteren een voorrangsbeleid bij de loting van deze woning. Indien u aan een aantal voorwaarden voldoet heeft u wellicht voorrang op andere kandidaten. In de onderstaande tekst leest u welke voorwaarden en voorrangscriteria wij hanteren.*

Ruim en licht 3- (voorheen 4) kamerappartement met balkon op het Zuiden. Het appartement ligt op de derde en tevens bovenste woonlaag en beschikt over een zeer ruime berging in het souterrain. Mooie ligging aan de Westerheide.

Indeling
Entree, hal, doorzon woonkamer met toegang tot balkon op het zuiden, keuken met c.v. opstelling, vaste kast met wasmachineaansluiting en toegang tot het balkon, 2 grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden
De volledige canon bedraagt € 151,67 per maand.
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing.
De eigenarenbijdrage is ca. € 58,- per maand.

Koop Goedkoop
Koop Goedkoop woningen zijn betaalbare koopwoningen voor kopers met een minder grote beurs. Aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze Koop Goedkoop woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 49.960,- Bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring, de laatste salarisstrook, de inkomstenverklaring van de belastingdienst en/of aangifte inkomstenbelasting.

Koop Goedkoopwoningen zijn betaalbaar doordat de grond niet wordt gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar. Bij doorverkoop begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.

Bij deze woning is een projectnotaris van toepassing. Wij bieden u de keuze uit drie kantoren.

Voorwaarden en voorrangscriteria
- Het gezamenlijk bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 49.960,-
- Huurt u een sociale woning in de regio Gooi- en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang op kandidaten die geen sociale woning in de regio huren. Sociale huurders van Dudok Wonen hebben dan weer voorrang op sociale huurders van een andere corporaties.**
Bestaat uw huishouden uit 3- of meer personen? Dan heeft u bij woningen met 3 of meer slaapkamers voorrang op kandidaten die een huishouden hebben die uit minder personen bestaat.
- Heeft u binding met de Gooi en Vechtstreek? Dan heeft u voorrang op kandidaten die geen binding hebben.***

U huurt al een sociale woning van Dudok Wonen of een andere corporatie in de regio Gooi- en Vechtstreek:
o de huurovereenkomst staat op uw naam en de woning komt leeg indien u de nieuwe woning betrekt.

Er is sprake van binding met de Gooi en Vechtstreek indien:
o u staat minimaal 1 jaar ingeschreven in een van de gemeenten van de regio. Dit kunt u aantonen met een uittreksel van de basisregistratie personen (BRP);
o u heeft een economische binding, omdat u tenminste 19 uur per week in de regio werkt of een dagopleiding in de regio volgt;
o u heeft een maatschappelijke binding, omdat u de afgelopen tien jaar tenminste zes jaar onafgebroken ingezetene van de regio bent geweest.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 153.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.354
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
65 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e woonlaag

Energie

Energielabel
F Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Box

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja