Hagelkruis 50 6085 DR Horn

  • Verkocht
€ 320.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 januari 2020
Verkoopdatum
15 mei 2020
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Gelijkvloers en levensloop bestendige bungalow in het nieuwbouwplan Kloppeven Horn.
Kavel 7 is een type 2 woning, met garage en berging
Optimaal woongenot in elke levensfase Dit nieuwe deel van Kloppeven wordt een kleinschalige woon- omgeving met een harmonieuze opzet. De bungalows liggen fraai in het groen, aan een gemoedelijke woonstraat met bomen, of uitkijkend over het boerenland ten westen van het dorp. De ontwerpen worden gekenmerkt door een eigen- tijdse, montere architectuur. De combinatie van donkere en lichte gevelvlakken uitgevoerd in machinale handvorm stenen met grote raampartijen geven deze bungalows een vriendelijke, open uitstraling.

Beleef de ruimte om u heen Elke bungalow is gelegen op een ruime kavel, met buitenruimte aan voor- en achterzijde. Aan de achterzijde beschikt u over een ruime eigen tuin met veel privacy. Door de verspringende achtergevel ontstaat daar ook een besloten patiogedeelte. Daar is het heerlijk beschut zitten voor de open deuren naar de leef-/slaapruimte. Aan de voorzijde is elke bungalow voorzien van twee eigen opstelplaatsen voor de auto('s).
De bungalows type 2 hebben ook nog een berging die geschikt is als garage.

Ontworpen met oog voor de toekomst.
Of u hier nu met z'n tweetjes woont, of met een heel gezin: deze geschakelde bungalows bieden volop ruimte om te leven op uw manier. Ze zijn ontworpen met gevoel voor stijl, aandacht voor comfort én met oog op de toekomst. In deze gelijkvloerse, levensloopbestendige bungalow, geniet u in elke levensfase van optimaal woongenot.
In Kloppeven staat u met één voet in de natuur Aan de rand van het dorp, waar de bebouwing overgaat in het buitengebied, omzoomd door akkerland en bossen; daar ligt de gevarieerde woonbuurt Kloppeven. Ten zuiden van het reeds gerealiseerde deel wordt het project aangevuld met fraaie en zeer ruime levensloopbestendige bungalows.

Elke dag genieten.
van ruimte en comfort Hoe snel u zich er ook thuis voelt; wonen in Kloppeven wordt nooit gewoon. Het vrije gevoel van gelijkvloers wonen, waarbij u overal in huis contact heeft met de buitenruimte. Het comfort van de complete afwerking, en de luxe van de eigentijdse badkamer en keuken. En de ervaring van de ruimte om u heen, met de
riante opzet en de ruimschoots aanwezige opbergruimte.
Het blijft bijzonder. Elke dag opnieuw.

Van hieruit loopt u zo het natuurgebied Kloppeven in. Even niets dan ruisende bomen en fluitende vogels om u heen. Maar de andere kant op bent u ook zo in het dorpscentrum. In Horn vindt u niet alleen een supermarkt en andere winkels voor dagelijks benodigdheden, maar ook een basisschool, middelbare school, een ruim aanbod van (sport)verenigingen en diverse horeca gelegenheden. Even de stad in? Dan steekt u de brug over
de Maas over en staat u in een oogwenk in het historische stadscentrum van Roermond of de Designer Outlet Roermond.

Tussen bossen, beken en boerenland, op een steenworp afstand van de levendige stad Roermond, ligt het kerkdorp Horn. Omringd door natuurgebieden de Beegderheide en het Leudal, en aan de andere kant het uitgestrekte Maasplassengebied met zijn duizend-en-een mogelijkheden voor waterrecreatie.

Meer dan duizend jaar geschiedenis
Het dorp Horn stamt al uit de tiende eeuw toen ook de Heren van Horn zich er vestigde. Later werd het de zetel van het graafschap Horn. De meer dan duizend jaar geschiedenis zie je terug in historische gebouwen zoals Kasteel Horn, een van de oudste intacte middeleeuwse ringmuurburchten in Nederland, met zijn prachtige parktuin.

Brochure is op aanvraag beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: 0475-475831

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 320.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
info
€ 2.286
Aangeboden sinds
14 januari 2020
Soort woonhuis
Bungalow, geschakelde woning
Oppervlakte
140 m² wonen / 349 m² perceel
Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
480 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Maison Makelaars RMRE

Bel 0475-475831

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Kern Horn

Heel Horn

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Kern Horn

Heel Horn

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.