3e Poellaan 46 2161 DN Lisse 3e Poellaan

  • Verkocht
€ 360.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2021
Verkoopdatum
10 juni 2021
Looptijd
1 dag

Omschrijving

‘OUD’

Er is enige verwarring ontstaan over waar ik naartoe moet. Is het Sassenheim of Lisse waar ik op aan moet sturen? Gelukkig is mijn Tom Tom duidelijk en rijd ik ’s ochtends al heel vroeg via de Vogelbuurt in Sassenheim naar de 3e Poellaan in Lisse. Precies op de grens van deze twee bloemendorpen moet ik zijn.

Als ik van mijn navigatie te horen krijg dat ik gearriveerd ben op nummer 46 ben ik opnieuw confuus. Ik sta voor een heel behoorlijke twee-onder-een-kapwoning waarvan de ene helft splinternieuw en net verkocht is, terwijl de andere wel een aardige verbouwing gebruiken kan. De sleutel die ik uit mijn jaszak haal past daarom zoals ik al vermoedde op de voordeur van de rechterhelft.

Omdat een leeg huis altijd haar ware aard laat zien, tenslotte is naakt, zonder versiering of afleiding, alles zichtbaar, is het me duidelijk geworden dat werkelijk aan alles aangepakt dient te worden. Wat een mooie klus en wat kan de nieuwe eigenaar zich hier uitleven.... Eigenlijk staan alleen de buitenmuren nog overeind. Maar wat een heerlijk plekje..

Voordat ik weer in mijn auto stap, op weg naar ‘mijn’ volgende huis, gluur ik nog even door het grote raam bij de buren. Ik wou dat ik handig was...

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 360.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.273
Aangeboden sinds
9 juni 2021
Soort woonhuis
Herenhuis, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
110 m² wonen / 187 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
382 m³
Voorlopig energielabel
G Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Pitch Makelaars

Bel 0252-211690

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.