Westrand 128 6225 AW Maastricht Amby

  • Verkocht
€ 380.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 november 2022
Verkoopdatum
3 februari 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.

Op een goede locatie in de geliefde wijk 'Amby' gelegen halfvrijstaande woning met een doorzonwoonkamer met uitbouw, open keuken, bijkeuken, badkamer, 4 slaapkamers, gezellige tuin en een multifunctionele ruimte met aparte ingang. Daarnaast heeft de woning een vrij uitzicht en is geschikt voor huisgebonden beroepen.

Indeling
Begane grond:
Entree (10m²), hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet met fonteintje. Ruime doorzonwoonkamer (46m²) met uitbouw, voorzien van een dakraam. Open keuken (11m²) voorzien van de volgende inbouw apparatuur: afzuigkap, dubbele spoelbak, 4 pits-gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De bijkeuken (5m²) is thans ingericht als tweede keuken en is voorzien van een dakraam. De kantoorruimte (13m²) is zowel via de woonkamer als via de oprit te bereiken. Middels openslaande deuren is de recent gerenoveerde achtertuin te bereiken. De tuin biedt toegang tot de berging (7m²), hier is tevens de witgoedinstallatie gesitueerd.

Eerste verdieping:
Overloop (5m²) met toegang tot de overige vertrekken. Zowel slaapkamer 1 (15 m²), slaapkamer 2 (12m²) en slaapkamer 3 (8m²) beschikken over een inbouwkast. Slaapkamer 1 en 3 zijn aan de achterzijde gelegen. Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een vaste wastafel. De ruime badkamer (6m²) is voorzien van een tweede wandcloset, ligbad, douche en vaste wastafel.
Bergkast met vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Portaal (8m²) welke gebruikt kan worden als bergruimte, tevens bevindt zich hier de c.v.-installatie. Slaapkamer 4 (10²) is voorzien van vloerbedekking, dakraam en bergruimte.

Extra informatie:
- Deze halfvrijstaande woning is rustig gelegen in de geliefde wijk Amby.
- Aan de voorzijde geniet men van een vrij uitzicht.
- De woning is voorzien van isolerende beglazing.
- De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
- De woning beschikt aan de voorzijde over een zonnescherm.
- De c.v.-installatie (Excellent Nefit Ecomline HR; bj 2008) is gehuurd voor €50,68 per maand.
- De tuin is gelegen op het zuidoosten.
- De kantoorruimte is recent aangepast en is voor meerdere doeleinden geschikt.
- De keuken is 1 jaar geleden gerenoveerd.
- De oprit is 1 jaar geleden verfraaid.

Algemene informatie:
De woning is rustig gelegen op een prachtige locatie in de wijk Amby met diverse winkelvoorzieningen in de directe nabijheid. Sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer treft u op korte afstand. Ook de autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed bereikbaar.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 380.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.621
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Oppervlakte
145 m² wonen / 232 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
566 m³
Energielabel
D Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.