Merovingenstraat 61 6224 HB Maastricht Wittevrouwenveld

  • Verkocht
€ 219.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 september 2021
Verkoopdatum
20 september 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Gezien de grote belangstelling voor deze woning worden er momenteel geen bezichtigingen meer ingepland. Natuurlijk kunt u uw belangstelling aan ons kenbaar maken. Indien u een mail stuurt naar wordt u op de reserve lijst geplaatst en wordt u direct geïnformeerd mocht de woning toch niet verkocht worden.
(Due to the great interest in this property, no viewings are currently scheduled. Of course you can express your interest to us. If you send an email to you will be placed on the reserve list and you will be informed immediately if the house is not sold.)

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR DAVE CROLLA MAKELAARDIJ:

Rustig gelegen eengezinswoning met aanbouw voorzien van o.a. ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, bergzolder en een omsloten achtertuin. De woning is centraal gelegen t.o.v. winkels, (international) scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de A2 en A79, de binnenstad en AZM, MECC, Universiteit etc.

Indeling:

Begane grond:

Entree met garderobe, meterkast, trapkast, trapopgang en half betegelde toiletruimte met wit sanitair, en doorgang naar de woonkamer met aansluitend de keuken.
De woonkamer beschikt over een laminaatvloer.

De open keuken is gerealiseerd in de aanbouw en beschikt over rechte keukenopstelling en een spoel-eiland. Via 2 grote schuifpuien heeft men toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een “Frans” balkon.

In de kleinste slaapkamer aan de achterzijde is momenteel een wasmachine aansluiting. Hier staat tevens de CV installatie opgesteld. (Ferroli, bouwjaar 2012, eigendom).
De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping:

De zolderverdieping is bereikbaar via een (vlizo)trapje vanuit de kleinste slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Deze verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder.

Tuin:

De achtertuin is gelegen op het zuid-oosten waardoor men optimaal van de zon kan genieten. Uiteraard is deze tuin bereikbaar via een achterom. De stenen buitenberging is voorzien van elektra.

Algemeen:

De gehele woning voorzien van isolerend glas, grotendeels kunststof kozijnen (geplaatst in 2016).

Ligging:

Deze woning is rustig en centraal gelegen. De Groene Loper is gelegen op loopafstand almede alle voorzieningen, zoals scholen en een ruim aanbod in winkels zoals Albert Heijn XXL. Het Centraal Station, Maastricht UMC+, uitvalswegen en het bruisende centrum van Maastricht, zijn een paar minuten te bereiken.

Energielabel:

Deze woning heeft een DEFINITIEF energielabel E.

Bijzonderheden:

• Rustig gelegen eengezinswoning
• Ruime aanbouw met schuifpui
• 3 ruime slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met douche en wastafel
• Bergzolder met vlizotrap
• Achtertuin gelegen op het zuid-oosten
• Volledig voorzien van isolerend glas

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 219.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.217
Aangeboden sinds
1 september 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
99 m² wonen / 106 m² perceel
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
300 m³
Energielabel
E Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Dave Crolla Makelaardij

Bel 043 - 325 48 16

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.