• Verkocht

Herikerweg 31 7475 TS Markelo Verspreide huizen Elsen

Uitgelichte kenmerken

  • 573 m² wonen
  • 24.051 m² perceel
  • 6 slaapkamers
€ 600.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 juli 2021
Verkoopdatum
14 september 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

ONTWIKKELLOCATIE EN BIEDEN VANAF MOGELIJK TOT EN MET 9 AUGUSTUS A.S.

In de buurtschap Herike-Elsen fraai gelegen volumineuze woonboerderij (inhoud 2944 m³) met bijgebouwen (totale opp. 602 m²) op een kavel van 2.40.51 hectare.

Het gehele perceel heeft de bestemming Maatschappelijk en de woonboerderij heeft de functieaanduiding wonen. De voor Maatschappelijk aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor: wonen ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’; recreatieve, educatieve en maatschappelijke activiteiten; lichte horeca; detailhandel met dien verstande dat uitsluitend ter plaatse geproduceerde goederen mogen worden verkocht; bed & breakfast; aan huis verbonden beroepen.

Bij omgevingsvergunning kan onder voorwaarden o.a. ook het volgende: sociale, culturele, kunstzinnige, medische, therapeutische, algemeen maatschappelijke en educatieve (buitengebied)functies, waaronder begrepen expositieruimten; verblijfsrecreatie in de vorm van kampeerboerderijen en daarmee gelijk te stellen activiteiten; stalling en opslag; kantoren; kunstnijverheidsbedrijven; agrarische hulpbedrijven en agrarisch verwante bedrijven zoals veehandelsbedrijven en bijenhouderijen.

Resumerend: legio mogelijkheden op deze locatie en om het ontwikkelen kracht bij te kunnen zetten is in de verkoop inbegrepen een aanvullende sloopvoucher van 355 m²!

Dit object wordt ‘as is, where is inclusief alle aanwezige roerende zaken’ verkocht met een gewenste overdracht op korte termijn.
Ten zuiden van het aangebodene is men momenteel bezig met de aanleg van een landschappelijk ingepast zonnepark. Ten laste van het aangebodene is een recht van overweg gevestigd ten dienste van het op het perceel aanwezige trafohuisje en ten dienste van de aangrenzende melkveehouder.

In de verkoopbrochure is opgenomen de meetrapportage van de aanwezige opstallen alsmede de bestemmingsplankaart met voorschriften. Een asbestinventarisatierapport en een bodemonderzoeksrapportage kan u op verzoek worden gemaild.

Bestemming:
Het perceel heeft naast de enkelbestemming Maatschappelijk de dubbelbestemming waarde – archeologische verwachting 1. De gebiedsaanduiding is vrijwaringszone – radar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 600.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.047
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
573 m²
Overige inpandige ruimte
192 m²
Externe bergruimte
602 m²
Perceel
24.051 m²
Inhoud
2.944 m³

Indeling

Aantal kamers
9 kamers (6 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kadastrale gegevens

MARKELO N 1596
Kadastrale kaart
Oppervlakte
23.659 m²
MARKELO N 774
Oppervlakte
265 m²
MARKELO N 399
Oppervlakte
127 m²
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Hofrijck Rentmeesters

Bel 06-51890070

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.