• Verkocht

Meidoorn 44 5731 WH Mierlo Mierlo

Uitgelichte kenmerken

  • 209 m² wonen
  • 1.086 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 750.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 april 2021
Verkoopdatum
15 mei 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Aan rustig hofje gelegen degelijk gebouwd karakteristiek, groot VRIJSTAAND LANDHUIS met dubbele garage, afsluitbare carport, 5 grote slaapkamers, 2 badkamers, groot overdekt verandaterras met berging, prachtige tuin rondom(1086m²) nabij bos en heide en op loopafstand van scholen, sporten en winkels. English version below

Vanuit eigen inrit naar royale voortuin parkeerplaats voor veel auto’s en toegang tot dubbele garage en afsluitbare carport

Indeling: ruime hoge hal met mooie vide, royaal toilet en garderobe en meterkast, salondeur naar grote woonkamer 52m² met leistenenvloer, fraaie schouw met Boley open haard, balkenplafond, 2 maal dubbele tuindeuren naar royaal terras, ruime ”eet”keuken 14m² met dubbel tuindeuren naar ged overdekt teras, originele keukeninrichting met apparatuur, ruime lichte portaal/bijkeuken met aansluiting wasapparatuur, doucheruimte met 2e toilet en douche, tuindeur en deur naar grote inpandige garage 41m² met dubbele garagedeuren naar grote oprit(voor 5 a 6 auto’s, grote kastenwand en diverse ramen. Totale living ca 66m² voorzien van leistenenvloer.

Fraai aangelegde zeer royale zonnige achter- en zijtuin met dubbele achterom, groot nieuw overdekt terras met berging en diverse terrassen.

Stijlvolle degelijke houten trap naar 1e verdieping: riante lichte overloop met dakkapel, keurig toilet, 4 grote slaapkamers resp. ca 13m², 13m², 13m² en 9m²(alle met parketvloer), riante slaap/werkkamer ca. 31m² met dakkapel, zijramen, parketvloer, en ingebouwde kastruimte, keurige royale luxe badkamer met ligbad, luxe inloopdouche(’18) en 2 wastafels.

In slaapkamer vlizotrap naar verrassend grote 2e verdieping: 2 zolderruimtes met nieuwe Nefit HR-combiketel ‘19.

Heerlijk ruim en sfeervol woonhuis met prachtige tuin rondom. Fraaie raamluiken. Alarminstallatie.

Vloer, spouw, en dakisolatie. Diverse rolluiken

Inhoud: ca 1030m3. Bouwjaar: 1979. Perceelgrootte: 1086m2.
Woonoppervlakte: 209m². Inpandige ruimte 71m², Overdekt terras 37m²

==================================================================================
ORONA TIJD/ MAATREGELEN
Beste lezer, bezoeker

Nu de wereld gebukt gaat onder vergaande maatregelen in de strijd tegen het Coronavirus, proberen wij ook binnen onze organisatie met een aantal aanpassingen de situatie goed werkbaar te houden. Wij vragen hierin uw medewerking en begrip voor de aanpassing van onze werkwijze. Wij hopen dat we met een optimale samenwerking met u, positief kunnen bijdragen aan datgene waar we nu met zijn allen doorheen moeten.

Genomen maatregelen gelden tot het moment dat de situatie een aanpassing noodzakelijk maakt.
• Wij volgen de richtlijnen van RIVM.
• Wij schudden geen handen.
• Wij houden een gepaste afstand van circa 1,5 meter.
• Wij dragen een mondkapje.
• Bezichtigingen en taxaties kunnen gewoon doorgaan maar wij zullen voorafgaand aan de afspraak actief vragen of u klachten heeft of verkouden bent.
• Verkopers kunnen individueel besluiten om voorlopig geen bezichtigingen toe te laten.
• Bij bezichtigingen zijn telkens 2 mensen per kandidaat welkom. Wij begrijpen dat het fijn is om ouders, kinderen of vrienden mee te laten gaan bij een bezichtiging. Maar mocht u na de bezichtiging dermate geïnteresseerd zijn dan kunnen we voordat een koopovereenkomst definitief is altijd een nieuwe afspraak arrangeren.
• In iedere woning bieden wij de gelegenheid om uw handen te wassen en adviseren we ook om dit te doen.
• Wij vragen u uitdrukkelijk om uw afspraak te annuleren als u verkouden bent. Dan kunnen we bezien of we de afspraak middels de digitale of telefonisch weg kunnen uitvoeren.
• Taxaties kunnen wij gewoon blijven verzorgen. Echter vragen wij uw begrip voor eventueel enige vertraging. Wij zijn afhankelijk van derden waarbij voor gevalideerde woning taxaties NWWI de partij is die met controle belast is. Hoewel ook NWWI alles in het werk stelt om deze crisis te bedwingen, is het mogelijk dat zij door meer zieken onderbezet raken en hierdoor kunnen de doorlooptijden wat oplopen.
Tot slot vertrouwen wij erop dat we deze bijzondere tijd, en voor velen een hele zware tijd, samen kunnen overwinnen. Dit doen we met zijn allen. Wij hopen dat iedereen elkaar voldoende in de gaten houd en dat we niet te trots zijn om hulp te vragen of een advies. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen wil helpen voor zover dit binnen zijn of haar vermogen ligt.
==================================================================================================
ENGLISH:
Located on a quiet courtyard, well built characteristic, large DETACHED COUNTRY HOUSE with double garage, lockable carport, 5 large bedrooms, 2 bathrooms, large covered veranda terrace with storage, beautiful garden around (1086m²) near woods and heaths and within walking distance of schools, sports and shops.

From private entrance to spacious front garden parking for many cars and access to double garage and lockable carport

Layout: spacious high hall with beautiful loft, spacious toilet and wardrobe and meter cupboard, salon door to large living room 52m² with slate floor, beautiful fireplace with Boley fireplace, beamed ceiling, double double garden doors to spacious terrace, spacious "eat" kitchen 14m² with double garden doors to covered terrace, original kitchen with appliances, spacious bright portal / utility room with washing machine connection, shower room with 2nd toilet and shower, garden door and door to large indoor garage 41m² with double garage doors to large driveway (for 5 to 6 cars, large cupboard wall and various windows.
Total living room approx 66m² with slate floor.

Beautifully landscaped very spacious sunny back and side garden with double back entrance, large new covered terrace with storage and various terraces.

Stylish solid wooden stairs to the 1st floor: spacious light landing with dormer window, neat toilet, 4 large bedrooms resp. ca 13m², 13m², 13m² and 9m² (all with parquet floor), spacious bedroom / study of ca. 31m² with dormer window, side windows, parquet floor and built-in closet space, neat spacious luxury bathroom with bath, luxury walk-in shower ('18) and 2 sinks.

In bedroom loft ladder to surprisingly large 2nd floor: 2 attic spaces with new Nefit HR combi boiler ‘19.

Wonderfully spacious and attractive house with beautiful garden around. Beautiful window shutters. Alarm system.

Floor, cavity and roof insulation. Various shutters

Volume: approx 1030m3. Year of construction: 1979. Plot size: 1086m2.
Living area: 209m². Indoor space 71m², Covered terrace 37m²

Icoon voor Geverifieerd door de community
==============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.589
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
209 m²
Overige inpandige ruimte
70 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
37 m²
Externe bergruimte
10 m²
Perceel
1.086 m²
Inhoud
1.030 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen

Energie

Voorlopig energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en open haard
Cv-ketel
Bouwjaar CV : 2019 (2019)

Kadastrale gegevens

MIERLO F 5173
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.086 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
570 m² (19 meter diep en 30 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Garage

Soort garage
Inpandig en parkeerplaats
Capaciteit
2 auto's
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Wouter Damen Makelaardij

Bel 0492-665454
anny liebreks
Meidoorn 44
8,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contact verliep heel erg goed. We hebben er het volste vertrouwen in gehad vanaf het eerste moment. Dus deze makelaar zou ik ten zeerste aanbevelen aan andere.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Reactie van Wouter Damen Makelaardij
Dank voor deze mooie beoordeling. Het was heel fijn om voor en met jullie te mogen verkopen. Met een mooi eindresultaat tot gevolg. Veel succes met jullie nieuwe plannen. Groetjes Wouter

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.