Wilhelminalaan 16 4941 GK Raamsdonksveer Raamsdonksveer

  • Verkocht
€ 495.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 augustus 2022
Verkoopdatum
30 juli 2022

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond.

De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap woning. De woning heeft een inhoud van circa 487 m³ en een woonoppervlakte van 129 m². Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit deels metselwerk muren en deels metselwerk spouwmuren (aanbouw), houten begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en het zadeldak is gedekt met pannen. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. De woning wordt verwarmd door middel van een Vaillant CV-ketel (bouwjaar 2000).

Indeling
De entree
De robuuste houten voordeur geeft toegang tot de entree (circa 14 m²). De entree is afgewerkt met een granieten vloer, spachtelputz als wandafwerking en gipsplaten voorzien van pleisterwerk met halfronde lijsten als plafondafwerking. De vaste trap met bordes geeft toegang tot de eerste verdieping. Vanuit de entree is de kelder, de woonkamer en de bijkeuken toegankelijk.
De kelder beschikt over een stahoogte van circa 1.70 meter.

De woonkamer (circa 23 m²) is afgewerkt met een visgraat parket als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een rieten plafond voorzien van gips en vinylbehang als plafondafwerking. Het plafond is tevens afgewerkt met half ronde lijsten en ornamenten. De woonkamer beschikt over een open haard. Vanuit de woonkamer is middels de ensuite deuren met glas in lood en vaste kasten de eetkamer bereikbaar.
Door de hoge plafonds voelt het geheel zeer ruimtelijk aan.

De eetkamer (circa 15 m²) is afgewerkt met parket als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een rieten plafond voorzien van gips en vinylbehang als plafondafwerking en ornamenten. Het plafond is tevens afgewerkt met half ronde lijsten. De eetkamer geeft toegang tot de keuken.

De keuken (circa 9,5 m²), aangebouwd in 1980, is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk tegels en gedeeltelijk spachtelputz als wandafwerking en gipsplaten voorzien van stucwerk als plafondafwerking. De keuken in L-opstelling is voorzien van eiken houten kastjes, een kunststof aanrechtblad, een 4-pits gaskookplaat, een oven (Belio), een vaatwasser (Bosch, bj. 2015), enkele spoelbak, koelkast, afzuigkap (Itho) en een huurboiler (2014). Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken (circa 8,5 m²) is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels schrootjes en deels schoonmetselwerk als wandafwerking en gesauste gipsplaten als plafondafwerking. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet en de tuin.
Het toilet is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels timmerwerk deels spachtelputz als wandafwerking. Het toilet is voorzien van een staand closet en een fonteintje.

Eerste verdieping
Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking en stucwerk als wandafwerking.

De badkamer (circa 6 m²) is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en timmerwerk als plafondafwerking. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en een staand closet. Tevens bevindt zich in de badkamer de wasmachine- en drogeropstelling.

De drie slaapkamers (circa 14 m², 6,5 m² en 16 m²) zijn afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, behang als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Alle ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van een draaikiepstand.

Tweede verdieping
De vlizotrap geeft toegang tot de zolderverdieping. De zolder verdieping is afgewerkt met hout als vloerafwerking en beschikt over een Velux dakraam.

Tuin
De tuin, gelegen op het zuiden/ zuidwesten, beschikt over een terras, diverse borders voorzien van beplanting, een volière, gazon, meerjarige beplanting, verharde wandelpaden en erfafscheiding.

Bijzonderheden
De garage
De garage is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, betonnen begane grondvloer, metselwerk muren, houten verdiepingsvloer, het dak is opgebouwd uit houten spanten en het zadeldak is gedekt met pannen. Aangrenzend aan de garage bevindt zich een vogelvolière en een bergruimte. In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats van de Remeha Quinta HR ketel (bj. 2009).

In de achtertuin staan twee kassen, beide hebben een oppervlakte van circa 108 m². De kassen zijn opgetrokken in een betonnen borstwering en voorzien van glas.

Aanvullende gegevens:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water, elektriciteit, CAI en riolering;
- Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
- Gelegen in het centrum met winkels voor de dagelijkse voorzieningen;
- Riante tuin;
- Ideaal voor een beroep aan huis.

Situering
Raamsdonksveer is gelegen in de gemeente Geertruidenberg, in de Provincie Noord-Brabant. Raamsdonksveer kenmerkt zich als een regionaal centrum van handel en industrie. Rond 1600 tekende zich twee kernen af te weten Raamsdonk-dorp en Raamsdonksveer. Raamsdonks-dorp ontwikkelde zich als een op de landbouw gericht dorp terwijl Raamsdonksveer, gelegen aan de rand van het water, zich meer ontwikkelde als een plaats van vissers, schippers, dijk- en polderwerkers. Raamsdonksveer is gelegen nabij Nationaal Park de Biesbosch, heeft een diversiteit aan horecagelegenheden, winkels en sportverenigingen. Raamsdonksveer heeft een centrale ligging nabij de A27 richting Breda en Gorinchem en de A59 en A16 richting ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam en Antwerpen.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.837
Aangeboden sinds
3 augustus 2022
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
129 m² wonen / 1.440 m² perceel
Aantal kamers
7 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
487 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1855

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Staal Makelaars

Bel (+31)162-570471

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.