• Verkocht

Appartementen (Bouwnr. 12) 2691 MD 's-Gravenzande Het Nieuwe water

Uitgelichte kenmerken

  • 60 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 338.000 v.o.n.
Onderdeel van project La Rondeur, 's-Gravenzande

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 juli 2022
Verkoopdatum
15 februari 2023
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

De bouw gaat starten! Grijp de laatste kans op een woning!

Bouwnummer 12 - kenmerken

• 3-kamerappartement op de 2e etage
• Woonoppervlak van circa 60 m²
• Living van circa 25 m²
• 2 slaapkamers
• Badkamer en toilet voorzien van tegelwerk en sanitair
• Terras/balkon op het westen, circa 11 m²
• Vloerverwarming
• Eigen berging in de kelder
• PV-paneel
• 1 parkeerplaats *
*Let op: de genoemde prijs is excl. 1 parkeerplaats van € 15.000,- v.o.n.

In La Rondeur ervaart u de luxe van het wonen in een nieuw twee- of driekamer appartement of penthouse. Alle woningen voldoen aan de moderne woonwensen. Denkt u hier bijvoorbeeld aan veel natuurlijk lichtinval door de verdiepingshoge ramen, het feit dat alles gelijkvloers is, een living met open keuken opstelling, een hoog afwerkingsniveau, goede isolatie, vloerverwarming, een fijne buitenruimte en vrij uitzicht. Parkeren kan straks ook eenvoudig op eigen terrein. Kortom, La Rondeur is een kleinschalige ontwikkeling met veel kwaliteiten. Iets om naar uit te kijken!

De woningen
La Rondeur doet zijn naam eer aan met de mooie ronde, golvende gevel. Zelfs de balkons gaan mee in deze beweging. Prachtig.
Het plan omvat 16 betaalbare (tot de NHG grens) appartementen en 2 penthouses. Het woonoppervlak varieert van circa 50 m² tot circa 110 m².
15 van de 16 appartementen zijn ingedeeld met een living met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Op de begane grond is er een twee-kamer appartement met één slaapkamer. Elk appartement is voorzien van een buitenruimte, op de begane grond is dit een tuin en op de verdiepingen een mooi ruim balkon.

Locatie
Wie kiest voor La Rondeur, kiest voor een rustige, landelijke omgeving in het Westland. De ligging maakt dat u er makkelijk op uit kunt gaan. De oude dorpskern van ’s-Gravenzande met alle voorzieningen is om de hoek. En ook het strand is dichtbij. Den Haag, Delft en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken via N-wegen. Zo staat de N213 bijvoorbeeld in directe verbinding met de A20 richting Rotterdam. Hiernaast komt u via de N222 op de A4 richting Utrecht en Amsterdam. Wie met openbaar vervoer erop uit wil, kan met de bus reizen.

Verkoopprocedure
Woonplicht en anti-speculatie beding
Voor het kopen van een appartement in La Rondeur gelden bepaalde voorwaarden. Kopers zijn verplicht het appartement, over een periode van 10 jaar, zelf te bewonen/gebruiken. Binnen deze periode is het alleen mogelijk het appartement door te verkopen met schriftelijke toestemming van de gemeente. Indien de woning tussentijds verkocht (mag) word(t)(en) geldt er een zogenaamd boetebeding waarbij men de gemeente een percentage van de overwaarde van het appartement verschuldigd is. De penthouses vallen buiten deze regeling.

Voorrang toewijzing bij gemeentelijke registratie
Als woningzoekende in de gemeente Westland kunt u zich inschrijven in het gemeentelijk registratiesysteem voor nieuwbouwwoningen. Hiermee heeft u straks, als de verkoop is gestart en u inschrijft, voorrang op de toewijzing boven degene die niet in dit gemeentelijk woningzoekende bestand zijn opgenomen. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe meer kans u maakt om in aanmerking te komen voor het appartement of penthouse van uw voorkeur. Het streven bij toewijzing is een optimale bezetting op eerste voorkeur voor alle bouwnummers.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 338.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 5.633
Status
Verkocht

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
60 m²
Inhoud
156 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk en vrij uitzicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.