Nagelbeek 2 6365 EK Schinnen Nagelbeek-Hegge

  • Verkocht
€ 299.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juli 2021
Verkoopdatum
19 januari 2022
Looptijd
5½ maand

Omschrijving

Centraal gelegen in het zuiden van Limburg. Bekend van de stroop van Canisius en het Alfa bier, Schinnen.
Aan de rand van Schinnen, in het buurtschap Nagelbeek aan de gelijknamige straat Nagelbeek 2 wordt dit ruime halfvrijstaande pand aangeboden. Gebouwd aan het einde van de 19e eeuw op een perceel van 550m2.

Het pand bestaat uit een woongedeelte (huisnummer 2) en een zakelijk gedeelte (huisnummer 2A). Beide delen zijn met elkaar verbonden maar hebben ook eigen ingang(en) waardoor ook een scheiding tussen beiden eenvoudig te realiseren is.

Het woongedeelte is geschikt voor dubbele bewoning (bijvoorbeeld in combinatie met mantelzorg).
Het zakelijk gedeelte, momenteel ingericht als (kap)salon biedt diverse mogelijkheden voor aan huis verbonden beroepen zoals kantoor aan huis, kap-/schoonheidssalon, nagelstudio, fysiotherapie enz.

Indeling:

Begane grond:

Centraal in de voorgevel bevinden zich de voordeur en de ruime hal.
Links bevindt zich een woonkamer en een ruime woonkeuken, beiden bereikbaar vanuit de hal. Van hieruit bereikt u een eenvoudige badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.
Rechts van de hal zijn 2 kamers en suite, waarvan een ingericht als zitkamer, de andere als eetkamer met daarin een bescheiden keukeninrichting. Hieraan verbonden bevindt zich een ruime badkamer eveneens v.v. douche, toilet en wastafel.
Via de voormalige binnenplaats, nu geheel overdekt en v.v. dakkoepels bereikt u een ruime hal, met daarin opstelpunten voor wasmachine/droger, een eenvoudige keukeninrichting en een separate toiletruimte. Deze hal vormt vanuit het woonhuis het voorportaal van de salon en is ook vanaf de oprit bereikbaar. De salon tenslotte, waarvan de aan de oprit gelegen entree voorzien is van een afdak is voorzien van een betegelde vloer. Verwarming van de salon vindt plaats middels een separate cv-ketel.

Kelder:

In de hal bevindt zich ook de toegang naar de gewelven kelder. Eventueel geschikt te maken als wijnkelder.

1e verdieping:

Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers (respectievelijk 19, 19, 20 en 21m2). De badkamer, ruim 7m2, is v.v. een toilet, ligbad en dubbele wastafel.

2e verdieping:

Via een vaste trap bereikt u de ruime zolder, waarvan een gedeelte is afgewerkt als hobbyruimte.

Algemeen:

Ten slotte is er een fraai aangelegde tuin met een vijver, een waterput en een houten tuinberging. Op de oprit is plaats voor 2 auto’s en de carport biedt plaats aan nog een auto.

De algemene afwerking kan als gedateerd beschouwd worden. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud en de mogelijkheden welke het pand biedt.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 974
Aangeboden sinds
20 juli 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, halfvrijstaande woning
Oppervlakte
307 m² wonen / 550 m² perceel
Aantal kamers
12 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
1.351 m³
Energielabel
E Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Betrokken makelaars

Verkoopmakelaar

TOPMAKELAARS

Bel 043-3526677

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.