Kerklaan 32 4308 AL Sirjansland Sirjansland

  • Verkocht
€ 205.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 april 2023
Verkoopdatum
5 juni 2023
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Woningzoekers opgelet! In samenwerking met onze opdrachtgever Zeeuwland mogen wij deze eindwoning te koop aanbieden. Deze woning heeft nog veel potentie om het helemaal naar eigen wens te maken! Daarnaast kan het woonprogramma volledig op de begane grond eventueel gerealiseerd worden. Interesse? Op onze website vind je alle foto's en de plattegronden terug.

De woning wordt te koop aangeboden met de mogelijkheid om gebruik te maken van de 'Kopen naar Wens'-regeling waarbij je de woning aankoopt met een uitgestelde betaling van € 40.000,-, zo kun je de woning aankopen voor een minimale koopsom van € 160.000,- k.k.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we lichten je de verdere procedure graag toe.

Enkele kenmerken van de woning zijn als volgt:
- hoekwoning gelegen op een rustige locatie;
- dakisolatie, HR++ glas en spouwmuurisolatie;
- woonkamer verdeeld over 2 gedeeltes;
- voldoende openbare parkeergelegenheid;
- potentie om indeling aan te passen;
- ruime slaapkamer boven;
- mogelijkheid om slaapkamer beneden te realiseren;
- CV-ketelinstallatie d.d. 2021;
- tuin op het noorden met vrije achterom;
- keuken en badkamer eenvoudig van opzet;
- recht van overpad zij- en achterpad.

Begane grond
Entree, hal met meterkast (3 groepen), bergkast en toegang tot de eenvoudige dichte keuken met boileropstelling. De woonkamer is opgesplitst in twee ruimtes met een woonkamer aan de voorzijde en een eetkamer/slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer, die zowel vanuit de achterkamer als de hal bereikbaar is, is eenvoudig uitgevoerd met een toilet, wastafel en doucheruimte. De bergruimte met witgoedaansluitingen en buitenom heeft met vaste trap naar de verdieping.

Eerste verdieping
Via de vaste trap bereik je de zolder bestaande uit een zeer ruime overloop waar o.a. de cv-ketel zich bevindt en een grote slaapkamer aanwezig is met dakraam.

Tuin
De tuin is gelegen op het noorden en voorzien van een zonneterras. De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting.

Bijzonderheden
- deze woning mag na aankoop alleen gebruikt worden voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden;
- dit woonhuis is een voormalige huurwoning en is per direct beschikbaar;
- een voorkeurspositie vanuit onze opdrachtgever Zeeuwland voor starters woonachtig in Sirjansland, onder de 40 jaar, met een eerste voorkeurspositie voor huurders van Zeeuwland is van toepassing. Bel ons gerust voor meer informatie;
- bouwkundig rapport aanwezig en ter inzage;
- recht van overpad bij achterpad;
- aanvaarding per direct mogelijk;

Kopen naar Wens
Wat is dat nu precies?! En wat houdt het nu precies in, dat vertellen we je graag: de 'Kopen naar Wens'-regeling houdt in dat je bij aankoop van de woning niet direct de volledige koopsom hoeft te betalen. Het gedeelte dat je niet direct betaalt, de uitgestelde betaling dus, hoef je pas te betalen als je de woning weer verkoopt. Bij het weer verkopen van de woning, dient dit te worden gemeld aan Zeeuwland. De uitgestelde betaling, dat wil zeggen het gedeelte van de koopprijs dat je nog niet voor de woning hebt betaald, betaal je bij verkoop terug aan Zeeuwland tezamen met de waardeontwikkeling. LET OP: deze regeling is alleen van toepassing bij een gezamenlijk inkomensgrens tot € 55.000,-.

Vrij op naam
Deze woning wordt te koop aangeboden ‘vrij op naam’. Dit betekent dat de overdrachtsbelasting en de notariskosten voor de overdracht voor rekening van verkoper komen. Dit scheelt je als koper aanzienlijk kosten ten opzichte van ‘kosten koper’. Als je een woning ‘kosten koper’ koopt - van toepassing bij de 'Kopen naar Wens' regeling - komen de kosten van rekening van koper. Een woning kopen ‘vrij op naam’ heeft vele voordelen en is kostenbesparend! Bij beide gevallen dient de overdracht plaats te vinden bij de vaste notaris van Zeeuwland, Klaassen Netwerk Notarissen.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 205.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 2.181
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Oppervlakte
94 m² wonen / 184 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
329 m³
Energielabel
B Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

DELTA makelaardij B.V.

Bel 0111-417808

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.