• Verkocht

A. Commandeurlaan 105 1715 AG Spanbroek

€ 320.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 november 2020
Verkoopdatum
6 januari 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Uw eigen droomhuis bouwen in het prachtige West-Friesland?
Wij hebben fraaie bouwkavels voor u!

Deadline inschrijving: 15 december 2020.
Stuur ons een mail voor meer informatie!

In ruim opgezet nieuwbouwplan Heerenweide te Spanbroek zijn 2 prachtige bouwkavels te koop gekomen. Een van de zeer weinige kansen om in West-Friesland uw eigen vrijstaande villa te realiseren! De kavels zijn beiden gelegen aan brede waterpartij en gunstig gesitueerd ten opzichte van omliggende bebouwing, ontsluitingsweg en voorzieningen zoals winkels en scholen.
Kenmerken:

A. Commandeurlaan 105 te Spanbroek (kavel 1b):
- richtprijs € 320.000,- VON
- kavelgrootte ca. 773m2.
- frontbreedte aan weg ca. 30 meter.
- Water maakt geen onderdeel uit van de kavel;

A. Van Gentlaan 22 te Spanbroek (kavel 40):
- richtprijs € 165.000,- VON.
- kavelgrootte ca. 410m2.
- frontbreedte aan weg ca. 14.90 meter.
- water maakt geen onderdeel uit van de kavel.

Kavelpaspoort:
Bij het indienen van de omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor uw toekomstige villa, moet u zich houden aan de gemeentelijke bouwvoorschriften en het beeldkwaliteitsplan van de gemeente Opmeer. Onderstaand treft u een overzicht van de belangrijkste bepalingen op basis van het vigerende bestemmingsplan Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek 2017.

1. Bebouwingsmogelijkheden:
• De woningen moeten binnen het door de gemeente aan te geven bouwvlak op ten minste 3 meter en ten hoogste 5 meter uit de voorste bouwgrensperceelgrens worden gebouwd. De oprit is geprojecteerd aan de rechterzijde van de kavel.
• Bouwhoogte is maximaal 11 meter, goothoogte is maximaal 7 meter.
• Aan beide zijde van de kavel een bebouwingsvrije zone van tenminste 1,2 tot 3 meter, afhankelijk of de zijde grenst aan perceelgrens van belenden perceel en/of openbaar gebied c.q. waterloop. Dit ter beoordeling van de gemeente Opmeer.

2. Aan- en bijgebouwen:
• Aanbouwen aan de voorgevel (bijv. erker) hebben een oppervlakte van maximaal 8 m², een diepte van 1,5 meter voor de voorgevelrooilijn en een hoogte van 3 meter.
• Bijgebouwen hebben een maximale (nok)hoogte van 5,5 meter.
• Oppervlakte van aan- en bijgebouwen is afhankelijk van de grootte van het aangegeven bebouwingsgebied achter het hoofdgebouw en bedraagt 50 tot maximaal 70m² (bij een perceel groter dan 500m²).

3. Erfscheidingen:
Erfscheidingen rondom het erf mogen vóór de voorgevel of het verlengde daarvan geen grotere hoogte hebben dan 1 meter en achter de voorgevel (of het verlengde daarvan) mogen erfafscheidingen een hoogte hebben van maximaal 2 meter, mits geplaatst op tenminste 1 meter
afstand van de zijdelingse perceelgrens grenzend aan openbaargebied. Voor het overige mogen de erf-of terreinafscheidingen niet hoger zijn dan 1 meter.

4. Beschoeiing
Kiest u voor een (hoge) beschoeiing dan moet u bij de gemeente een omgevingsvergunning
aanvragen voor de activiteit “bouwen”.

Het bouwplan zal door de gemeente worden getoetst aan het beeldkwaliteitsplan en de bouwvoorschriften. Deze kunnen afwijken van bovenstaande bepalingen uit het bestemmingsplan.

Omgeving:
West-Friesland staat bekend als een prettige regio om in te wonen. Voor een ieder heeft het iets te bieden. Houdt u van (avond)wandelingen of leuke fietstochten dan kunt u terecht in het prachtige landschap met mooie vergezichten en landerijen. Winkelt u graag dan bent u binnen een kwartier in Hoorn en ook Amsterdam en Alkmaar zijn in de buurt. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het dorpscentrum van Opmeer/Spanbroek met onder meer Hema, Action, Kruidvat, bakker, slager en de Deen.
De hogere scholen in Hoorn liggen op +/- 35 fietsminuten afstand. De bushalte biedt ook de mogelijkheid met het openbaar vervoer naar Hoorn te gaan.
Voor iedereen die graag actief bezig is zijn er in de omgeving ook voldoende mogelijkheden. Zo biedt de gemeente Opmeer een bloeiend verenigingsleven en diverse sportactiviteiten zoals voetbal, hockey, fitness en tennis.

Inschrijving:
Vanwege de grote interesse voor vrije bouwkavels worden deze kavels verkocht bij inschrijving op basis van een “bieden vanaf “ prijs. Deadline voor de inschrijving is 15 december 2020 om 12.00 uur. Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning door verkoper. Voor meer details en het inschrijfformulier kunt u contact opnemen met de projectmakelaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 320.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
773 m²

Kadastrale gegevens

OPMEER X 1624
Kadastrale kaart
Oppervlakte
773 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Taams Makelaars & Taxateurs

Bel 0226-426876

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.