• Verkocht

Wilgenrijs 18 4711 PJ St. Willebrord Sint Willebrord

Uitgelichte kenmerken

  • 88 m² wonen
  • 213 m² perceel
  • 2 slaapkamers
Verkoop bij inschrijving

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2021
Verkoopdatum
28 juni 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Ben je op zoek naar die betaalbare starterswoning?

Deze nette tussenwoning is gelegen in woonwijk ' De Gagelrijzen ' te St. Willebrord. Deze woning is zeer geschikt voor starters, alleenstaanden en echtparen die kleiner willen wonen.

Perceeloppervlakte: 213 m²
Inhoud: 295 m³
Woonoppervlakte: 88 m²
Externe bergruimte: 7 m²

Bouwjaar: 1987

Ook een unieke kans voor de startende woningzoeker !

Indeling:

Begane grond:
Entree, toilet, meterkast, woonkamer, keuken, bijkeuken, tuin met achterom, berging.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers, badkamer.

Slaapkamer 1: circa 12 m²
Slaapkamer 2: circa 10 m²

VERKOPER
Deze voormalige huurwoning wordt verkocht in opdracht van woningstichting Thuisvester en mag alleen verkocht worden aan een koper voor eigen gebruik. Wilt u meer weten over het verkoopbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

NOTARIS
Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste projectnotaris. De notariële overdracht zal plaatsvinden via Van Gogh Notarissen te St. Willebrord.

LOTING
Er is veel belangstelling voor deze woning. Om alle belangstellenden een gelijke kans te geven om tot aankoop over te kunnen gaan wordt deze woning verkocht via loting. Wat betekent dat?

Eenieder die interesse heeft in deze woning en al een hypotheekadvies heeft gehad mag zich inschrijven voor de loting die de volgorde zal bepalen met welke kandidaat de woning als eerste wordt bezichtigd.
De eerste gegadigde krijgt dan de gelegenheid om tot aankoop over te gaan. Heeft de eerste gegadigde toch geen interesse dan bepaalt de volgorde van de loting wie de tweede gegadigde is om te gaan bezichtigen etc.

Alle gegadigden ontvangen van ons een inschrijfformulier voor deelname aan de loting. Het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvangen wij graag voor vrijdag 21 mei 2021 12:00 uur retour. De ontvangen formulieren worden daarna verstuurd naar de notaris die de gegevens gaat verwerken en de loting inplannen. U lunt het inschrijfformulier ook vinden bij de brochure. Deze is via onze website te downloaden.

GEEN BEZICHTIGINGEN
Er worden geen afspraken gemaakt voor bezichtiging. Na de loting, welke de volgorde van de gegadigden zal bepalen, maken wij een afspraak met de eerste gegadigde.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

TOESTEMMING DOORVERKOOP
In de koopovereenkomst wordt een bepaling opgenomen dat het doorverkopen van de woning binnen 24 maanden na het in eigendom verkrijgen niet mag worden doorverkocht zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming van verkoper.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2021 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Vraagprijs per m²
€ 2.102
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Specifiek
Kluswoning
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
88 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
213 m²
Inhoud
295 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
C 1,38 Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Ecomline (gas gestookt combiketel, eigendom)

Kadastrale gegevens

RUCPHEN F 5895
Kadastrale kaart
Oppervlakte
213 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
46 m² (8 meter diep en 5,7 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.