• Verkocht

Heulstraat 1 4844 SV Terheijden Terheijden

Uitgelichte kenmerken

  • 130 m² wonen
  • 171 m² perceel
  • 5 slaapkamers
€ 230.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 juni 2021
Verkoopdatum
1 juli 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

*Wegens de grote belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen*

Zoek je een ruime hoekwoning die je nog geheel naar eigen smaak wilt renoveren, dan kan deze woning iets voor jou zijn. Dit klushuis is in de basis een goede en ruime woning gelegen in een rustige woonwijk. Van de semi-open keuken is b.v. een open keuken te maken voor nog meer gezelligheid bij de ruimte doorzonkamer. Op de eerste verdieping is een grote overloop, drie echt ruime slaapkamers en een badkamer die ook geheel naar eigen smaak en wens in te delen is. Op de zolderverdieping is een ruime berging waar de CV-ketel opgesteld is en ruimte is voor o.a. de wasmachine, een prettige ruime slaapkamer en nog een (slaap)kamer die ook een andere functie kan krijgen. De achtertuin ligt op het zuiden, hier is een stenen berging en een achterom.

Indeling
Entree/hal: toiletruimte met duoblok en waterfonteintje; meterkast (3 (4) groepen; deur naar de woonkamer. Ruime en gezellige doorzonkamer met een semi open keuken. Het scheidingsmuurtje tussen de keuken en woonkamer kan naar eigen inzicht worden verwijderd waardoor er een mooie woonkamer ontstaat met een open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de achtertuin.

Eerste verdieping
Vanaf de grote overloop kom je in de drie slaapkamers en de badkamer en er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
De oppervlakte van de slaapkamers zijn respectievelijk:
Slaapkamer 1: ca. 4.43 x 2.80m (12.15 m²)
Slaapkamer 2: ca. 3.96 x 3.39 (13.40 m²)
Slaapkamer 3: 4.47 x 2.11 (9.40 m²)
De badkamer is v.v. een wastafel, douche en 2e toilet en een raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie. Hier is ook het aansluitpunt voor de wasmachine.

Tweede verdieping
De grote zolderverdieping is opgedeeld in drie verschillende ruimtes.
Een berging met daarin de opstelplaats van de CV combiketel (Nefit combiline HR uit 2006).
Een slaapkamer v.v. een dakraam.
Een (slaap)kamer met dakraam die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Tuin
Er is een voor-, achter en zijtuin
De achtertuin is de hoofdtuin en ligt op het zuiden. Achter in de tuin staat een stenen berging van ca. 5.12 x 1.71 m. Er is ook een poort die uitkomt op de brandgang.

Bijzonderheden
BEZICHTIGING / BROCHURE
Om een goede indruk van deze woning te krijgen nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Afspraak uitsluitend via Reimus Makelaardij Tel. 076-593 3134 of

BIJZONDERHEDEN
• Royale eengezinswoning die je nog geheel naar eigen wens kunt renoveren
• Gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
• Gelegen in een rustige woonwijk in het gezellige dorp Terheijden
• Op loopafstand van de dorpskern
• Basisschool op loopafstand
• Terheijden heeft meerdere binnen- en buitensport mogelijkheden
• Openlucht zwembad en jachthaven
• Terheijden: een gezellig dorp met ca. 6000 inwoners, o.m. voorzien van alle dagelijkse winkelfaciliteiten, totaal drie basisscholen, Breda ligt op ca. 20
fietsminuten afstand en er is een goed bereikbare en snelle autoverbinding naar de snelwegen A59, A16 en A27.
• Deze woning komt uit de woningvoorraad van Woningstichting Woonvizier. De nieuwe eigenaar dient er rekening mee te houden dat hij/zij de woning voor
een minimale periode van drie jaar in eigen gebruik dient te nemen.

Onderstaande artikelen zullen worden toegevoegd aan de koopakte van de woning aan de Heulstraat 1 te Terheijden:
Vanaf 1 juli 1993 geldt een verbod op het verwerken en bewerken van asbesthoudende materialen.
Voor woningen welke gebouwd zijn vóór of omstreeks 1 juli 1993 nemen wij de asbestclausule op.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig/verwerkt kunnen zijn of zijn. In het geval deze worden verwijderd dienen door koper die maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn. Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen kan voortvloeien. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, als gevolg van de aanwezigheid en/of de verwijdering van asbesthoudende stoffen/materialen, uitgesloten.

Voor woningen ouder dan 25 jaar wordt de ‘ouderdomsclausule’ opgenomen.
** Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning (en evt. bijgebouwen) meer dan 50 jaar oud zijn, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager liggen dan die voor nieuwere woningen. Verkoper staat niet in voor fundering, vloeren, leidingen van elektriciteit, water en gas, riolering en de aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht.
Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 (van de koopovereenkomst) omschreven (woon)gebruik en met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht vrijwaart de koper de verkoper voor bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken.

Onderzoeksplicht / Bouwkundige keuring.
** Koper verklaart dat Reimus Makelaardij & Hypotheken vóór het tot stand komen van de koopovereenkomst heeft gemeld dat de koper een onderzoeksplicht heeft en zelf dient te (laten) onderzoeken of de onroerende zaak aan alle eisen beantwoordt (bijv. controle van de bouwkundige staat). Eventuele gebreken, onvolkomenheden, bijzonderheden, enz. worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopovereenkomst omschreven gebruik. Koper kan géén rechten ontlenen aan de onderhavige fotopresentatie, meetgegevens/maatvoeringen, andere verkoopinformatie of mondeling verkregen informatie. Alleen de in de koopakte opgenomen garanties c.q. vrijwaringen zijn bindend.

Niet gebruikers verklaring
** Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Koper vrijwaart hierin verkoper. Partijen e.e.a. genoegzaam bekend.

‘Project-notaris’
** Deze aangeboden woning is eigendom van Woonvizier te Made. De overdracht van woningen uit het bestand van de corporatie zullen plaatsvinden bij een notaris binnen het werkgebied t.w. van Meerwijk Netwerk Notarissen te Made of Notariskantoor Terheijden te Terheijden. De keuze met betrekking tot de notaris is afhankelijk van de plaats van de woning.
Mocht koper ervoor kiezen het transport te laten plaatsvinden bij een andere notaris dan zullen de extra kosten die de keuze met zich meebrengt in rekening worden gebracht bij de koper. De corporatie zal geen extra kosten betalen als gevolg van de notariskeuze.

Algemeen
? Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
? In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
? Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
? Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
? Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 230.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.769
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Specifiek
Kluswoning
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
130 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
171 m²
Inhoud
440 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen en een zolder
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Energielabel
E 2,03 Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Ecomline HR (gas gestookt combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

DRIMMELEN D 4739
Kadastrale kaart
Oppervlakte
171 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en voortuin
Achtertuin
0,01 meter diep en 0,01 meter breed
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.