Strabeek 18 6301 HS Valkenburg (LI) Strabeek

  • Verkocht
€ 315.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 december 2020
Verkoopdatum
25 januari 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Het appartement is centraal gelegen in Strabeek tussen Valkenburg en Meerssen. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder Ravensbos en Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon.

Indeling
Appartement 1 (nr. 18)

Begane grond:
Entree aan zijkant met toegangsdeur, hal met voorzijde een wachtruimte (mogelijkheid voor realiseren badkamer). Via hal toegang naar een behandelkamer aan voorzijde (mogelijkheid 1e slaapkamer) en in tussengedeelte behandelkamer 2 (mogelijkheid voor 2e slaapkamer). Ruime behandelruimte (mogelijkheid voor woonkamer en doorgang naar achterzijde (realiseren van keuken met bij-/waskeuken) met achterom en toegangsdeuren naar terras. Via het terras de parkeerplaatsen (privé eigendom) en garage te bereiken (dubbele garage kan verdeeld worden in 2 garages).

Appartement 2 (nr. 18i)

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van entree met bellentableau, brievenbus, lift en trappenhuis. Achter het complex privé parkeerplaats en garage. Via achterom een gezamenlijke entree met achteringang en trap naar souterrain met privé berging voor opslag. Extra ruimte voor stallen van fietsen en/of afval naast bij achterom.

Entree appartement in centrale hal met bedrijfsruimte (mogelijkheid voor realiseren half open keuken) met eetkamer. Bij-/waskeuken met badkamer (momenteel in gebruik als toiletten en berging. Ruime bedrijfsruimte die kan dienen als woonkamer met aan achterste een aantal bedrijfsruimtes die als slaapkamers en 2e badkamer gerealiseerd kan worden.

Extra info:
- De appartementen zijn v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- V.v.E. kosten: € 384,25 per maand.
- 2 HR combiketels (1x gehuurd € 25, 62 per maand en 1x eigendom)
- Eigen elektra en gasmeter
- Eigen huisnummer (Strabeek 18 en 18i)
- Dubbele garage met parkeerplaats aan voorzijde
- Mogelijkheid tot aankoop van grond voor gebruik van parkeerplaatsen

Algemene info:
Het appartement is centraal gelegen in Strabeek tussen Valkenburg en Meerssen. Het dorp is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder Ravensbos en Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 315.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.068
Aangeboden sinds
15 december 2020
Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Oppervlakte
295 m² wonen
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
860 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.