• Verkocht

Rijwoning MUNT (Bouwnr. 30) 3907 Veenendaal Groenpoort

Uitgelichte kenmerken

  • 108 m² wonen
€ 350.000 v.o.n.
Onderdeel van project Groen!, Veenendaal

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 november 2021
Verkoopdatum
9 december 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

De 18 rijwoningen MUNT van Groen! hebben net als de wijk een dorpse en landelijke uitstraling. De woningen zijn er in verschillende beukmaten: 5.40 meter (9 keer), 5.10 meter (6 keer) en 4.80 meter (3 keer). Die laatste drie woningen zijn zeer geschikt voor starters. Alle rijwoningen beschikken over een gangbare en efficiënte indeling. Daarnaast verschillen ze in architectuur en dakvormen. Bouwnummers 13 en 14 hebben een carport.

MUNT
18 rij- en hoekwoningen
Beukmaten: 5.40 meter, 5.10 meter en 4.80 meter
Woonoppervlakte: ca. 76 m² t/m ca. 131 m²
Kaveloppervlakte: 105 m² t/m 225 m²

Starterswoningen
De 3 starterswoningen gaan 18 november nog niet in verkoop. Zodra de toewijzingscriteria zijn vastgesteld worden deze woningen in verkoop gebracht. Alle informatie, op de prijzen na, delen we gewoon. Zo komen deze woningen ook op de website, in de brochure en overige middelen te staan.

Waterrijk wonen op Groen!
In Veenendaal-oost op de eilanden I en K komt nieuwbouwproject Groen!, bestaande uit 18 rijwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen en 10 vrijstaande woningen. De woningen van project Groen! worden gebouwd op een prachtige locatie en liggen aan of bij het water. Hierdoor kan iedereen in de wijk genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. Daarnaast liggen voorzieningen, waaronder een supermarkt en gezondheidscentrum, in de buurt.

START VERKOOP
Vanaf het moment dat we in verkoop zijn kun je de verkoopstukken van de woningen (brochure, prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken op en tevens downloaden.
Het inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur voor Groen! verloopt ook geheel digitaal. Je gaat hiervoor naar je persoonlijke accountomgeving van Groen!

Op donderdag 18 november om 12:00 uur zie je in jouw persoonlijke accountomgeving een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook zie je onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als je op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word je in totaal door vier pagina’s geleid.

Als je de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klik je op de button “Inschrijven”, dan wordt je inschrijfformulier verzonden. Je krijgt in je scherm een bevestiging te zien dat jij je hebt ingeschreven. Tevens ontvang je een bevestiging per e-mail.

Uiteraard staan de teams van Ditters Makelaars en Van Schuppen Makelaars tijdens kantooruren voor je klaar indien je vragen hebt over het inschrijven.

INSCHRIJFTERMIJN
Wij sluiten de inschrijving op vrijdag 26 november om 09:00 uur. Inschrijvingen na 26 november 09:00 uur kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

TOEWIJZING
Wij maken bij de toewijzing geen onderscheid tussen mensen die zelf hun financiële gegevens hebben ingevoerd of zij die een verklaring van een hypotheekadviseur hebben geüpload. Tevens maken wij bij de toewijzing geen onderscheid in wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor vrijdag 26 november 09:00 uur is gebeurd.

Het toewijzen van de woningen vindt plaats op vrijdag 26 november. De makelaar belt hierna alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje.
Iedereen ontvangt een bericht zodra de woningen zijn toegewezen.

Indien er een woning beschikbaar komt, om welke reden dan ook, dan kijken wij opnieuw naar de inschrijvingen en voorkeuren voor deze woning. Er wordt dan weer toegewezen onder de geïnteresseerden.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u in te schrijven op de projectwebsite.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 vrij op naam
Vraagprijs per m²
€ 3.241
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
108 m²
Inhoud
324 m³

Indeling

Aantal kamers
1 kamer
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Voorlopig energielabel
A Wat betekent dit?

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Van Schuppen Makelaars

Bel 0318-519157

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.