• Verkocht

Platteelstraat 6 5504 GW Veldhoven

Uitgelichte kenmerken

  • 160 m² wonen
  • 393 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 419.500 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 maart 2020
Verkoopdatum
14 april 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Op een aantrekkelijke woonlocatie, met uitzicht op een brede gemeentelijke groenvoorziening/speelweide aan een doodlopend plein met ruime parkeergelegenheid gesitueerde, robuuste en over de volle breedte uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en berging.
Deze woning heeft naast een aangebouwde woon-/tuinkamer o.a. 4 ruime slaapkamers, waarvan de zolderkamer met grote dakkapel en is gelegen op een groot perceel (van 393 m²!) met een diepe, veel privacy biedende achtertuin op Zuid-Oost, aan de rand van Veldhoven-Dorp.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In an attractive residential location, with a view of a broad municipal green area / playground on a dead end square with spacious parking, a robust and fully-furnished semi-detached house with a detached garage and storage room. In addition to an attached living/garden room, this house has 4 spacious bedrooms, the attic room with large dormer and is located on a large plot (of 393 m²!) with a deep, private garden on the South-East, on the edge from Veldhoven-Dorp.

(For more detailed information in English, see below)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INDELING:

BEGANE GROND:
Via de overdekte entree aan de zijkant van de woning, betreedt u de ruime hal met tegelvloer van deze woning, welke is voorzien van de toiletruimte, een bergruimte (met de meterkast) en de open vaste trapopgang naar de verdieping.

De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld, verwarmd en voorzien van een gevelraampje en een closet.

Vanuit de hal heeft u toegang tot het woongedeelte, met de oorspronkelijke zit-/eethoek en de aan de achterzijde aangebouwde tuinkamer (in totaal ruim 56 m²), volledig voorzien van vloerbedekking. In de voorkamer bevindt zich een metselwerk schouw met een open haard en betegeld plateau. De via een open doorloop met een verlaagd, houten schroten plafond met inbouwspots en een open nis met legplanken, bereikt u via de oorspronkelijke eethoek de ruime en lichte, aangebouwde tuinkamer, met een houten schroten plafond, een zijgevelraam met rolluik en een grote, aluminium schuifpui met convectorput over de volle breedte naar de achtertuin.

De semi-open keuken in het midden van de begane grond, met een tegelvloer, een bloemenraam in de zijgevel en een raam met doorkijk naar de tuinkamer, is voorzien van een eenvoudige keukeninstallatie in U-opstelling met een RVS aanrechtblad met dubbel spoelbak, een elektrische 4-pits kookplaat en afzuigkap, een elektrische oven en houten werkbladen met een eetbarretje.

1e VERDIEPING:
Via de overloop met 2 grote zijgevelramen in de open vaste trapopgang naar de 2e verdieping, heeft u toegang tot de 3 grote slaapkamers en de badkamer op deze verdieping.

De 3 slaapkamers (van resp. ± 7, 13 en 15 m²) zijn allen voorzien van vloerbedekking en houten schroten plafonds. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en de slaapkamer aan de voorzijde van dubbel glas.

De gedateerde badkamer, met een raam in de voorgevel, is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een stalen ligbad met een 3-delige badwand en een handdouche met thermostaatkraan, 2 vaste wastafel met mengkranen en 2 dubbele toiletkastjes, een duoblokcloset, wasmachine-aansluiting en een separaat dubbel wandkastje.

2e VERDIEPING:
Via de open vaste trap vanaf de 1e verdieping bereikt u de voorzolder op deze verdieping, welke is voorzien van een klein kunststof dakraampje en een open bergruimte met deur aan de achterzijde, alsmede de opstelling van de V.R.-combiketel (Vaillant ‘ThermoCOMPACT’; geplaatst in oktober 2011).

Aan de voorzijde bevindt zich een afgesloten bergkamer met eveneens een klein kunststof dakraampje, elektra en een eenvoudig buro/werkblad met bovenkastjes.

De royale zolderkamer (ruim 19 m²), over de volle diepte van deze verdieping is voorzien van een grote, kamerbrede dakkapel aan de achterzijde, met daaronder bergruimte en een afgesloten berg- en kastruimte aan de voorzijde onder de kaphelling.

TERREININRICHTING & GARAGE/BERGING:
De voortuin is aangelegd met een gazon, plantenborders, hagen en gemetselde bloembakken tegen de gevels van de woning en een lange oprit van beton-/grindtegels naast de woning, naar de garage, met parkeergelegenheid voor een 4- of 5-tal auto’s. Vanaf deze oprit, met een buitenkraantje tegen de zijgevel van de woning, heeft u middels een overkapte achterom met een lichtpunt en poort toegang tot de achtertuin.
Deze ruim 20 meter diepe, geheel omsloten, vrij gelegen en veel privacy biedende achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en voorzien van een groot terras met grindtegels en een zonneluifel tegen de achtergevel van de woning, diverse plantenborders, een gazon en een extra terras met grindtegels en hoge bomen achterin.

Vanaf het terras tegen de achtergevel van de woning heeft u toegang tot de vrijstaande, halfsteens uitgevoerde garage met een betonvloer, houten plat dak, een houten deur en raam in de zijgevel en een stalen kanteldeur aan de voorzijde, welke is voorzien van elektra en T.L.-verlichting.
Tegen de achtergevel van de garage is een extra, halfsteens berging gebouwd, met eveneens een betonvloer, een deur in de voor- en raam in de achtergevel en een golfplaten dak. Ook deze berging is voorzien van elektra en T.L.-verlichting.

LOCATIE:
De woning is centraal gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, op korte(loop-/fiets)afstand van de dorpskern van Veldhoven, met haar supermarkt, diverse winkel- en horecavoorzieningen en een sportschool, alsmede de basisschool en kinderopvang.
Daarnaast zijn het Sondervick College (voortgezet onderwijs), de Burg. Van Hoofflaan en het Citycentrum met hun supermarkten, winkel-, horeca- en openbare voorzieningen, diverse sportvoorzieningen op max. 10 minuten fietsen gelegen. Tevens is de woning gelegen nabij bedrijventerrein ‘De Run’, met o.a. ASML en het Maxima Medisch Centrum en binnen enkele minuten bereikt u het (snel)wegennet naar en rondom Eindhoven.

ALGEMEEN:
- De woning is voorzien van (na-)geïsoleerde gevels, een gedeeltelijk na-geïsoleerd dak en grotendeels dubbele beglazing in de houten buitenkozijnen en -ramen en in de aluminium schuifpui. (Energielabel C)
- Het zijgevelraam van de tuinkamer en de ramen van de slaapkamers aan de achterzijde van de 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken.
- De platte daken zijn omstreeks 2010 opnieuw bitumineus gedekt.
- Omstreeks 2017 is de woning aan de buitenzijde grotendeels opnieuw geschilderd.
- De niet-betegelde binnenwanden zijn grotendeels afgewerkt met stucwerk of granol, met deels tapijt in de woonkamer en de zolderkamer en grotendeels schoonmetselwerk in de aangebouwde tuinkamer.
- De niet-betegelde vloeren zijn voorzien van vloerbedekking.
- De plafonds op de begane grond en 1e verdieping zijn afgewerkt met stucwerk of houten schroten.
- De kap is grotendeels afgewerkt met zachtboard.
- Het betreft hier een ruime en zeer functioneel ingedeelde, degelijk gebouwde woning, maar koper dient wel rekening te houden met enige opknap- en moderniseringskosten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAYOUT:

GROUND FLOOR:
Through the covered entrance on the side of the house, you enter the spacious hall with tiled floor of this house, which is equipped with the toilet, a storage room (with the fuse box) and the open fixed staircase to the 1st floor.

The toilet room is partially tiled, heated and equipped with a facade window and a toilet.

From the hall you have access to the living area, with the original sitting/dining area and the rear garden room (in total more than 56 m²), fully carpeted. In the front room is a masonry chimney with a fireplace and tiled plateau. Through an open passage with a suspended wooden scrap ceiling with recessed spotlights and an open niche with shelves, you reach the spacious and bright, attached garden room through the original dining area, with a wooden scrap ceiling, a side wall window with roller shutter and a large, aluminum sliding door with convector pit over the full width to the backyard.

The semi-open kitchen in the middle of the ground floor, with a tiled floor, a flower window in the side wall and a window with a view on the garden room, is equipped with a simple kitchen installation in a U-shape with a stainless steel counter top with double sink, an electric 4-burner hob and extractor, an electric oven and wooden worktops with a breakfast bar.

1st floor:
Through the landing with 2 large side wall windows in the open fixed staircase to the 2nd floor, you have access to the 3 large bedrooms and the bathroom on this floor.

The 3 bedrooms (of ± 7, 13 and 15 m²) are all equipped with carpet and wooden timber ceilings. The bedrooms at the rear have roller shutters and the bedroom at the front has double glazing.

The dated bathroom, with a window in the facade, is partially tiled and has a steel bath with a 3-part bath wall and a flexible shower with thermostatic tap, 2 washbasin with mixer taps and 2 double toilet cabinets, a duo block toilet, a washing machine connection and a separate double wall cabinet.

2nd FLOOR:
Through the open staircase from the 1st floor you reach the attic on this floor, which is equipped with a small plastic skylight and an open storage space with door at the rear, as well as the arrangement of the VR combination boiler (Vaillant 'ThermoCOMPACT'; placed in October 2011).

At the front is a closed storage room with also a small plastic skylight, electricity and a simple desk/worktop with top cabinets.
The spacious attic room (over 19 m²), over the full depth of this floor, is equipped with a large, wall-to-wall dormer at the rear, with storage space underneath and a closed storage and cupboard space at the front under the roof slope.

LAND FURNITURE & GARAGE / STORAGE:
The front garden is laid out with a lawn, plant borders, hedges and brick flower boxes against the house facades and a long driveway of concrete / gravel tiles next to the house, to the garage, with parking place for 4 or 5 cars.
From this driveway, with an outside tap against the side wall of the house, you have access to the backyard through a covered back with a light and gate.
This more than 20 meter deep, fully enclosed, secluded and privacy-providing backyard is located on the sunny southeast and has a large terrace with gravel tiles and a sun canopy against the back of the house, various plant borders, a lawn and an extra terrace with gravel tiles and tall trees in the back.

From the terrace against the back of the house you have access to the detached, semi-brick garage with a concrete floor, wooden flat roof, a wooden door and window in the side wall and a steel tilting door at the front, which is equipped with electricity and TL-lighting.
An extra, half-brick shed has been built against the rear facade of the garage, with a concrete floor, a door in the front and window in the rear facade and an asbestos cement sheets roof. This storage room is also equipped with electricity and T.L.-lighting.

LOCATION:
The house is centrally located in a quiet and child-friendly residential environment, a short (walking/cycling) distance from the center of Veldhoven, with its supermarket, various shopping and catering facilities and a gym, as well as the primary school and childcare.
In addition, you can reach the Sondervick College (secondary education), the Burg. Van Hoofflaan and the City Center with their supermarkets, shopping, catering and public facilities, various sports facilities within a 10-minute bike ride.
The house is also located near business park "De Run", including ASML and the Maxima Medical Center and within a several minutes you can reach the (high) road network to and around Eindhoven.

GENERAL:
- The house is equipped with (after-) insulated facades, partly insulated roof and mostly double glazing in the wooden outer frames and -windows and in the aluminum sliding door. (Energy label C)
- The side wall of the garden room and the windows of the bedrooms on the rear of the 1st floor are equipped with roller shutters.
- The flat roofs were new bituminous covered around 2010.
- Around 2017, the house on the outside is largely new painted.
- The non-tiled interior walls are largely finished with stucco or granol, with partial carpet in the living room and attic room and largely lean masonry in the attached garden room.
- The non-tiled floors are carpeted.
- The ceilings on the ground and 1st floors are finished with stucco or wooden scrap.
- The hood is largely finished with soft board.
- This is a spacious and very functionally classified, solidly built house, but the buyer must take into account some refurbishing and modernization costs.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 419.500 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 2.622
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Specifiek
Gestoffeerd en kluswoning
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
160 m²
Overige inpandige ruimte
3 m²
Externe bergruimte
26 m²
Perceel
393 m²
Inhoud
516 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, rolluiken, rookkanaal, schuifpui en TV kabel

Energie

Energielabel
C Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, grotendeels dubbelglas en muurisolatie
Verwarming
Cv-ketel en open haard
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Vaillant ThermoCOMPACT VCW (gas gestookt combiketel uit 2011, eigendom)

Kadastrale gegevens

VELDHOVEN A 3640
Kadastrale kaart
Oppervlakte
393 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
209 m² (20,3 meter diep en 10,3 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoosten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Garage

Soort garage
Parkeerplaats en vrijstaande stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaar
Een funda gebruiker
Platteelstraat 6
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Mijn Makelaar was Eric van Woerkum. Hij begeleidde namens Era Focus makelaars Eindhoven het verkoop proces. Eric is een enthousiaste professional, goed op de hoogte van de lokale markt en stelde zich eerlijk en dienstbaar op. HIj was altijd bereikbaar en zorgde voor een vlot proces, rekening houdend met onze wensen. Ik kijk terug op een zeer positieve ervaring, highly recommended!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Veldhoven

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Veldhoven

Heel Veldhoven

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.