Kerkstraat 9 5141 EA Waalwijk Besoijen

  • Verkocht
€ 469.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 oktober 2020
Verkoopdatum
11 december 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen vrijstaande woning met oprit, garage, vier slaapkamers en een privacyvolle achtertuin.

Het juiste gevoel op een ideale plek
Wellicht zoek je er al even naar en misschien droom je er zelfs soms wel eens over: je nieuwe huis. Je nieuwe huis, waar je lekker vrij woont en toch alles bij de hand hebt. Waar je de ruimte hebt om je gang te gaan en de sfeer waarin je je echt op je plek voelt. Waar je zelf graag bent en je bezoek vol trots ontvangt. Waar je, omdat je best wat wensen hebt, de sfeer van toen combineert met het praktische van nu. Dat dromen niet altijd bedrog zijn, blijkt uit het feit dat Kerkstraat 9 in Waalwijk nu te koop staat. Je hoeft alleen maar te gaan kijken om direct te weten dat dit het is. Dat dit huis je alles geeft voor het lekkere leven dat je jezelf gunt.

Gezellig samen of even alleen
Je nieuwe thuis geeft je natuurlijk de ruimte om alles te doen wat je wilt. Zonder concessies. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De ruime woonkamer is de plek waar je lekker samen bent en je kan geen moeite hebben om te zien hoe de keuken het centrum van ieder feestje is. De aanbouw is echt een toevoeging aan het huis, omdat het de verbinding is geworden tussen de woonkamer en de keuken. Alle plek dus om de dag te delen met je gezin, maar ook om samen nieuwe verhalen en herinneringen te maken. Thuis kun je je natuurlijk ook terugtrekken als je even een moment voor jezelf wilt. Op de bovenverdiepingen heb je die ruimte. De in totaal vier slaapkamers geven je al een fijne eigen plek voor iedereen. De grootste slaapkamer is niets minder dan royaal en ook op zolder heb je lekker veel ruimte. Gezellig samen of even alleen. In een echt fijn huis kan het gewoon allebei.

Als het gevoel goed is
Ruimte is super, maar je zoekt ook het juiste gevoel. Ook op dit vlak: middenin de roos! De vrijstaande woning uit 1960 ademt vanzelfsprekende gezelligheid. Kleine details herinneren aan je vervlogen tijden: de deuren, de trapopgang, het glas-in-lood, de tegeltjes op de vloer in de hal…je voelt je er ongetwijfeld al op je plek voordat je je ronde door het huis hebt afgemaakt. En als het gevoel goed is, dan hoef je verder alleen nog maar te kijken naar hoe jij echt jouw thuis maakt van dit huis. Hoe jij met wat aanpassingen het huis tot een echt unieke plek maakt. De basis, die sfeer, is al fantastisch. Met een ‘laagje jij’ eroverheen, maak je er het huis van waar anderen stiekem best een beetje jaloers op zijn. Dan woon je helemaal vrij met een eigen garage en oprit, in de woning waar je het gevoel van toen combineert met het comfort van nu.

Wel de lusten…
De Kerkstraat is misschien wel een van de mooiste straten van Waalwijk. Je hebt er wel de lusten van dichtbij alles wonen, maar niet de lasten van drukte of andere overlast. “Je hebt hier alles op loopafstand en toch zit je heerlijk rustig. Echt heel erg fijn.” Alsof je ergens achteraf woont, maar dan in Waalwijk-centrum. In je eigen tuin op het oosten kun je doen en laten wat je wilt. Inkijk van de achterburen heb je niet. De ruimte om fijn te zitten en te spelen wel. Precies zoals je dat thuis graag wilt.

Alles waarop je hoopte en nog meer
Kerkstraat 9 in Waalwijk staat te koop. 469.000 euro is de vraagprijs voor je nieuwe thuis. Voor dat bedrag koop je een heerlijk vrij leven op een fraaie plek. Je koopt de ruimte om te doen en laten wat je wilt en de privacy om je door niets of niemand tegen te laten houden. Ga gewoon eens kijken. Loop rond en neem de sfeer goed in je op. Ga eens lekker aan de eettafel zitten, stel je eens voor dat de haard brandt. Of dat je de glazen pui openschuift en in de zomerse maanden tuin en huis met elkaar verbindt. Dan kun je bijna niet anders dan concluderen dat dit alles is waarop je hoopte en een flink stuk meer dan dat. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen nabij het centrum in een populaire straat!;
• Volledig uitgebouwd;
• Voorzien van oprit en garage;
• Privacyvolle achtertuin van 10,3 x 17m op het oosten;
• Woning is voorzien glas-en-lood ramen;
• Voorzien van vier slaapkamers met optie tot vijf slaapkamers;
• Er is een recent bouwkundig rapport aanwezig, de direct noodzakelijk kosten bedragen €8.525,-

Wil je deze vrijstaande woning in een van de populairste straten van Waalwijk bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 469.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 3.086
Aangeboden sinds
9 oktober 2020
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Oppervlakte
152 m² wonen / 414 m² perceel
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Inhoud
583 m³
Voorlopig energielabel
F Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Allround Makelaardij

Bel 085-0645880

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.