Anton van Duinkerkenstraat 5 5146 EG Waalwijk Landgoed Driessen

  • Verkocht
€ 379.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 april 2021
Verkoopdatum
6 mei 2021
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

Zeer luxe en volledig uitgebouwde tussenwoning met vijf slaapkamers, nette achtertuin op het westen, gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat.

Niets meer te wensen overhouden
Je nieuwe huis. Je hebt vast al een beeld van wat je er graag wilt vinden. De plek natuurlijk waar jij en je gezin het helemaal voor elkaar hebben. Je nieuwe huis moet een echt thuis zijn. Je hebt er de ruimte om te doen en laten wat je wilt. Maar je verhuist er ook eenvoudig naartoe én je woont dan op een ideale locatie. Je hebt vast wat noten op je zang. Maar, goed nieuws: Anton van Duinkerkenstraat 5 in Waalwijk staat nu te koop. Het huis in Landgoed Driessen heeft alles om je lijstje helemaal af te vinken en wellicht zelfs wat meer dan dat. Ga eens kijken, dan zie je dat je klaar bent met zoeken.

Anne en Thomas kochten hun huis in 2013. Ze zijn de eerste bewoners. “We zijn wat later ingestapt in het nieuwbouwproject, dus sommige dingen waren al voor ons bepaald. De grootte van de aanbouw bijvoorbeeld. Verder hebben we helemaal ons eigen ding gemaakt van het huis en wonen we hier nog steeds met heel veel plezier. Toch willen we nu voor een volgende stap gaan. Naar van alles nog een beetje meer en een nieuw avontuur in een nieuwe buurt.” Kijk eens aan. Je herkent jezelf vast in deze wens en wellicht zie je zonder enige moeite dat dit huis de stap is die jij graag wilt maken.

Verbazingwekkend veel ruimte
“Veel mensen zijn echt verbaasd over de hoeveelheid ruimte op het moment dat ze de woonkamer binnenlopen. Tijdens de bouw heeft de aannemer al een aanbouw geplaatst. Wat ons betreft is die perfect. Groter had ook niet gehoeven, want dan zou de tuin wat klein worden. Nu hebben we een heerlijke plek om samen te zijn.” Ga tijdens de bezichtiging eens aan het spoeleiland in de keuken staan en kijk dan eens goed rond. Dan weet je waarschijnlijk al wel genoeg en dan heb je de bovenverdiepingen nog niet eens gezien.

Thuis heb je de ruimte om samen te zijn, maar natuurlijk voldoende plek voor de momenten dat je even tijd voor jezelf wilt. Ook wat dat betreft: 100 punten. Het grote voordeel van veel plek is dat je volop opties hebt. Passen en meten zijn nergens voor nodig. De woonkamer is meteen een mooie opmaat voor de verdiepingen erboven. Het huis heeft, verdeeld over twee etages, maar liefst vijf kamers. “De zolderverdieping was helemaal open. Daar hebben we toch twee kamers van gemaakt, zodat we nu en een berghok hebben en nog een slaapkamer, maar ook nog voldoende plek om de was te laten drogen. Echt ideaal.” Dat dus. Zo heb je beneden een plek om alles samen te doen, boven allemaal je eigen privacy en houd je nog genoeg ruimte over voor alle spullen die je ergens wilt opbergen.

Snel thuis
Wellicht heb je helemaal geen zin in een omslachtige verbouwing of grote opknapwerkzaamheden. Een huis kopen is al een behoorlijke klus en je wilt gewoon snel kunnen verhuizen met je gezin. Dan is het lekker om te weten dat deze woning meer dan prima is onderhouden. Misschien wil je wat andere kleuren kiezen. Dan haal je verf, rollers en kwasten en bel je wat vrienden. Gekker hoef je het allemaal niet te maken. Zo maak je heel eenvoudig met je eigen meubels en andere spullen de sfeer zoals die bij jou past en ben je daarna echt thuis. Dan weet je iedere dag weer opnieuw dat dit de plek is waar je iedere dag al je zorgen moeiteloos van je af laat glijden.

Kinderparadijs
“De kinderen kijken vaak gewoon even snel naar buiten en zien dan al andere kinderen om mee te spelen. Veel verkeer is er niet in de straat; mensen komen hier alleen als ze er moeten zijn en iedereen houdt rekening met de kinderen. Ze vermaken zich hier dus helemaal prima. We wonen ook vlakbij school, dus dat is handig.” Verder is het gewoon allemaal relaxed, ook in je tuin op het westen. Je woont prinsheerlijk, maar als je op je fiets stapt dan sta je in tien minuten middenin Waalwijk en als je de stad uit wilt, dan heb je de A59 en N261 vlakbij. Allemaal keurig geregeld dus.

Verhuiskaarten schrijven
379.000 euro. De vraagprijs voor Anton van Duinkerkenstraat 5 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je niet zomaar een huis, maar vooral je nieuwe thuis. Je koopt de ruimte om te doen wat je wilt en de vrijheid om je door niemand gestoord te voelen. Ga gewoon eens kijken. Het echt goede gevoel krijg je natuurlijk tijdens een bezichtiging. Na die rondgang weet je dat verder zoeken niet meer nodig is, omdat je het thuis hebt gevonden waar je direct op je plek bent. De woning waarin je niets meer te wensen hebt. Direct na de bezichtiging voel je waarschijnlijk al de behoefte om de verhuiskaarten te gaan schrijven. Veel plezier!

ALGEMEEN:
• Woning met zeer luxe afwerking;
• Verlaagd plafond met inbouw spots;
• Luxe en complete keuken met eiland;
• Iedere verdieping voorzien van pvc vloeren én vloerverwarming ;
• Volledig uitgebouwd 1,5m over de volle breedte;
• Badkamer inclusief douche en bad;
• Voorzien van vijf slaapkamers;
• De woning is volledig geïsoleerd;
• Voorzien van airconditioning (2020);
• Nette achtertuin van 8,45 x 5,48m op het westen;
• Gelegen nabij een speeltuin, basisscholen en uitvalswegen;
• Beschikt over een energielabel A;
• CV-ketel van Intergas uit 2013;

Wil je deze woning bezichtigingen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 379.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.707
Aangeboden sinds
22 april 2021
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
140 m² wonen / 126 m² perceel
Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Inhoud
485 m³
Energielabel
A Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Allround Makelaardij

Bel 085-0645880

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.