• Verkocht

Kavel (Bouwnr. 5) 7231 RB Warnsveld Vespreide huizen Leesten

€ 395.000 v.o.n.
Onderdeel van project De Landskroon, Warnsveld

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 september 2019
Verkoopdatum
19 juli 2020
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

Genieten van rust, vrijheid en op zoek naar een bouwkavel voor een eigentijdse villa. Dan is deze kavel iets voor u. Deze kavel is gelegen aan het einde van het erf en biedt vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden. Op de kavel mag een woning gebouwd worden met een inhoud van maar liefst 1.500 m3.

Kavel 5 in Warnsveld
In dit unieke project gelegen aan de Dennendijk in Warnsveld zijn op slechts 5 minuten van de Hanzestad Zutphen 8 ruime bouwkavels gerealiseerd. Dit project is middenin het groen gelegen en door de opzet van het plan is een eigen buurt ontstaan binnen het agrarische karakter van de omgeving. Vrijheid, rust, privacy en ruime bebouwingsmogelijkheden kenmerken de bouwkavels.

Kavel 5 in Warnsveld is gelegen naast het originele woonhuis en is met de voorgevel gelegen aan het het erf. De achtertuin is breed van opzet en is gelegen op het zuiden. De kavel biedt vanuit uw tuin of woonkamer een heerlijk vrij uitzicht over het aangrenzende buitengebied. Op deze kavel die valt onder de ‘specifieke bouwaanduiding – maatvoering 3’ mag een zogenaamde Stable woning gerealiseerd worden met maximale inhoud van maar liefst 1.500 m3 en een maximale vloeroppervlakte van 400 m2. Kortom alle ruimte om uw dromen waar te maken. De woning mag over een maximale goothoogte beschikken van 3.50 meter en een nokhoogte van 9.00 meter.

Kenmerken kavel:
Op toplocatie gelegen nabij “De Leesten”
Voorzieningen in de nabije omgeving
Ruim opgezet, maar toch kleinschalig project
Breed aanbod geschikt voor verschillende behoeften
Kavel kan naar eigen smaak worden ingericht

Belangstelling voor deze kavel of dit project. Wij hebben heel veel informatie voor u beschikbaar gesteld die u kunt downloaden op de projectwebsite. Via Funda kunt u alvast de uitgebreide informatiebrochure downloaden. Heeft u na het lezen van de informatie interesse in een persoonlijk gesprek? Maak uw interesse kenbaar en wij nemen zo spoedige mogelijk contact met uw op.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 395.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.076 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, open ligging en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Kavelteam

Bel 0571-760109

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.