• Verkocht

Orvelterstraat bouwkavel 13 en 14 9431 TX Westerbork

€ 195.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 juli 2018
Verkoopdatum
1 maart 2020
Looptijd
19½ maand

Omschrijving

BOUWKAVEL 13 en 14

VROEGER:

Hoe spannend kan het zijn bij het kopen van een bouwkavel.

Het is al weer jaren geleden. Maar ik herinner me de afspraak bij de toenmalige gemeente Sleen nog heel goed. Met “klamme handen” deden we mee aan de verloting van de beschikbare bouwkavels in ons dorpje. Toen was er nog die voorwaarde van een economische en sociale binding met het dorp Sleen.* Daar voldeden we aan en …wij hadden geluk. We kregen een bouwkavel toegewezen. Nu moesten we nog bouwen. In dit geval was ik zelf de bouwer. Voor ons was het een spannende, maar wel een hele leuke en creatieve tijd. Wij kijken in ieder geval terug op een prachtige periode in ons leven!

*Tegenwoordig bestaan deze bindende voorwaarden niet meer. Allen een ding: Je moet er nu wel weer snel bij zijn anders zijn de mooiste kavels weg voordat je al bouwplannen hebt. Het “klamme” zweet in de handen blijft helaas.

PRESENTATIE BOUWKAVEL:

En…nu mag ik zelf deze mooie bouwkavels, gelegen in het rustige dorp Westerbork nabij natuurschoon en alle sociale voorzieningen, presenteren.

Westerbork is een brinkdorp in de provincie Drenthe en behoort sinds 1998 tot de gemeente Midden-Drenthe.

De vrije kavels van ’t Hees liggen tussen de Orvelterstraat en het Westerborkerveld, ten zuidoosten van Westerbork. Naast de bosrijke omgeving van Westerbork is er op korte afstand van het plan van alles te beleven. Westerbork is een dorp met een uiteenlopend aanbod aan dagelijkse voorzieningen, zoals sportvoorzieningen (waaronder een zwembad), winkels en horeca

Een groot aantal kavels ligt rondom de centrale brink. Elk met een eigen vorm en karakter, Uiteraard bent u degenen die het kavel kiest dat het beste bij u past.

VERKOCHTE KAVEL EN VERLEENDE OPTIES:

Informatie over de actuele stand in de verkochte bouwkavels en verleende opties zijn te verkrijgen via ons kantoor.

BOUWEN MET KARSTEN DAARLERVEEN BV OF IN EIGEN BEHEER

Karsten Daarlerveen BV biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van het geheel begeleiden en uitvoering van uw droomhuis. Uiteraard kunt u uw droomhuis ook in eigen beheer bouwen en alleen de kavel aankopen

IK WIL U EVEN VOORSTELLEN AAN: KARSTEN DAARLERVEEN BV

Een eigen huis laten bouwen. Is dat niet de droom van ons allemaal? En dan natuurlijk een comfortabele nieuwbouwwoning afgestemd op uw eigen woonbehoeften. In een landelijke stijl of juist modern of zelfs met een futuristische uitstraling?

Natuurlijk wel een uniek huis, gebouwd onder architectuur en gefundeerd op uw persoonlijke en unieke wensen. Weet u precies hoe uw huis eruit moet zien? Wilt u zelf bepalen waar de kamers komen of heeft u heel eigen ideeën? U wilt zelf eindelijk eens bepalen waar en hoe groot de badkamer moet worden. En natuurlijk zou het fantastisch zijn als we de keuken konden realiseren met uitzicht op het prachtige Drentse landschap. Nou, dat kan allemaal!

En,,,welke optie u ook kiest, het doel is altijd streven naar en het realiseren van een toekomstbestendige woning met optimaal wooncomfort. Een huis waarin u vrij kunt leven en eventueel onbezorgd oud kunt worden.

DUURZAME WONING CONCEPTEN

Wij bouwen zeer energiezuinige, comfortabele woningen volgens de laatste technieken. Onze duurzame woningen bieden maximaal comfort en minimale lasten. Voor nu én op de lange termijn. In het voortraject doorlopen we met u alle stappen en bepalen we welk concept het beste bij uw woonwens past. Onze vaklieden maken gebruik van duurzame materialen en energiezuinige bouwtechnieken.

Als geen mens ooit zou dromen zou de wereld er waarschijnlijk een stuk saaier uitzien. Bij het zien van de bouwkavels in Westerbork en de projecten van Karstens Daarlerveen BV, is de kans groot dat u ook in zo’n droomwereld terecht zal komen. Maar dan wel een droom die echt werkelijkheid kan worden! Een droom van een eigen huis dat speciaal voor u is gebouwd en aan al uw wensen voldoet. Een huis dat de wereld een stukje mooier maakt.. Karsten Daarlerveen BV droomt graag met u mee en wij geven uw huis in alle opzichten de uitvoering waar het huis en u om vragen. Gewoon omdat uw huis en u zelf het verdienen..

Wanneer een architect uw droom op de juiste manier vorm heeft weten te geven, begint het belangrijkste gedeelte van het proces: de uitvoering. Het dromen houdt daar echter niet op, het wordt in dit gedeelte juist een prachtige werkelijkheid. Spannend, verrasend, en heerlijk.

Karsten Daarlerveen BV helpt u graag uw droom werkelijkheid te laten worden door bijzondere, eigentijdse en inventieve elementen aan te dragen. Details zijn immers in grote mate bepalend voor de schoonheid van een huis. Wij praten en denken heel graag met u mee.

“Een huis bouwen is echter niet zo moeilijk, een droom realiseren wel.”

Vraag vandaag nog de brochure aan met prachtige ontwerpen of ga naar onze website: , en laat u verrassen.

INFORMATIE:

Passies Bouwadvies en Makelaardij
Struikheide 15
7841 GG Sleen
Afspraak tbv informatie ook mogelijk s'avonds of weekend

tel: 0591-546892 / ( 06- 546892 s' avonds of weekend)
e-mail:
website:

CONTACT KARSTEN DAARLERVEEN BV

Karsten Daarlerveen BV
Nonkeswijk 2a
7687 AZ Daarlerveen

Tel: 0546-645000
e-mail:
website:

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 195.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
1.190 m²

Kadastrale gegevens

MIDDEN DRENTHE T 332
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.190 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk, landelijk gelegen en vrij uitzicht
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.