• Verkocht

Bloemgracht 218 1502 WD Zaandam Rosmolenbuurt

Uitgelichte kenmerken

  • 98 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 275.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 juni 2020
Verkoopdatum
17 juli 2020
Looptijd
3 weken

Omschrijving

HELAAS DIT FIJNE APPARTEMENT IS AL VERKOCHT. HARTELIJK DANK VOOR UW INTERESSE. WILT U OOK UW WONING GOED VERKOPEN LAAT HET ME WETEN IK; HILDE DOUWES VAN DOUWES MAKELAARDIJ STA ENTHOUSIAST EN DESKUNDIG VOOR U KLAAR ( ZIE MIJN GEMIDDELDE RECENSIE CIJFER: 9.9 OP FUNDA BIJ DE DOOR DOUWES MAKELAARDIJ VERKOCHTE WONINGEN). ZOEKT U EEN WONING, SCHRIJF U DAN VRIJBLIJVEND IN ALS ZOEKER BINNEN HET AANBOD VAN DOUWES MAKELAARDIJ EN GA NAAR DE GELIJKNAMIGE WEBSITE EN VUL DE ZOEKOPDRACHT IN ONDER HET KOPJE DIENSTEN IN DE BOVENSTE BALK. U BENT WELKOM!

*** ENGLISH BELOW THE DUTCH TEXT***

Het heerlijk ruime driekamerappartement (ca. 98m² NEN2580) met prachtig vrij uitzicht vanaf de 12e verdieping, vlakbij het centrum en station van Zaandam is helaas voor u niet meer beschikbaar!
Voel de warmte van de zon op uw voormalig inpandig balkon (loggia) op het Zuid-Oosten. Het biedt u onder anderen uitzicht richting Zaandam Zuid met daarachter Amsterdam. Wilt u nog meer een buitengevoel, maar houdt u van schaduw; dan is het heerlijk toeven op het gemeenschappelijk balkon op de 12e verdieping met vrij uitzicht op een mooi park, water en bebouwing. De twee slaapkamers zijn op het noorden. U kunt van de voormalige loggia nog een 3e slaapkamer maken door bijvoorbeeld een schuifpui te plaatsen. De woning is voorzien van een luxe parketvloer. Het washok en de aparte stookruimte dienen tevens als bergruimte. Parkeren doet u gratis voor de deur en uw fiets(en) en eventuele opblaasbare kano plaatst u in uw eigen box in het souterrain. Deze fijne woning ligt op EIGEN GROND. In ca. 25 minuten met de fiets en trein kunt u op station AMSTERDAM CENTRAAL zijn. Deze woning is een echte buitenkans! Uw woning? Klik dan nu op de button "PLAN EEN BEZICHTIGING" U bent van harte welkom!

OMGEVING:
-Het goed onderhouden complex is gelegen aan het water en aan het einde van een rustige straat. De Bloemgracht 218 ligt in de Rosmolenbuurt en is ook onderdeel van de Rosmolenwijk in de gemeente Zaanstad. Aan de overkant van het water is een speeltuin, een speelveld en een mooi park langs het water.
-Boodschappen haalt u bijvoorbeeld op loopafstand bij de Albert Heijn XL op de Vermiljoenweg.
- Aan dezelfde weg ligt zwembad De Slag voor uw sport en plezier.
-Het café en restaurantrijke uitgaanscentrum: de Dam in Zaandam is ca. 3 minuten fietsen of ca. 11 minuten lopen. Loopt u na een etentje op de Dam in een paar minuten naar het bekende Zaantheater voor een try-out of (landelijke) productie.
Iets verderop winkelt u gezellig op de Gedempte Gracht richting trein Station Zaandam Centraal. Wilt u verder winkelen, dan bent u in ca. 12 minuten met de trein op Amsterdam Centraal en loopt u al winkelend naar de Bijenkorf op De Dam in Amsterdam.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid is prima; zowel met openbaar vervoer (bushalte is op loopafstand) als per auto of fiets. Binnen ca. 7 minuten fietst u naar Station Zaandam en binnen 12 treinminuten staat u in hartje Amsterdam. Amsterdam is ook met de fiets of E-bike goed te doen. Schiphol is met de bus en trein binnen 36 minuten bereikbaar. Uw auto parkeert u hier nog gratis voor de deur en de uitvalswegen richting de A8, A7 en A10 zijn vlakbij.

INDELING:
- Begane grond:
+ Centrale entree met de brievenbussen en het bellentableau; hal met automatische deuren, 2 liften en een rolstoellift en trappenhuis.

-Souterrain:
Vanaf buiten, de lift of de centrale hal komt u in het souterrain met verlichte gangen en de bergingen. Waaronder uw eigen berging (box) van ca. 5 m² voor het opbergen van sport of seizoensspullen en een paar fietsen. Via een hellende gang brengt u uw fiets naar buiten.

- Twaalfde verdieping:
+ Het appartement Bloemgracht 218
Entree appartement; gang met meterkast; links 2 slaapkamers op het noorden met schitterend uitzicht; lichte woonkamer met toegang tot het voormalige inpandige balkon op het zuidoosten. Hier kunt u een 3e slaapkamer van maken door het plaatsen van een schuifpui of wand en deur; nette keuken voorzien van: 4pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie; berging/washok met droger- en wasmachineaansluiting; berging/stookruimte met Intergas HR cv-ketel uit 1998; betegelde, royale badkamer inclusief douchecabine met opstaande rand, wastafel met planchet en spiegel, toilet en bidet, twee kleine wandkasten en een designradiator.

+ Gemeenschappelijk (vlucht)balkon:
Als u het appartement op de 12e verdieping uitloopt en direct rechtsaf slaat; kunt u het grote gemeenschappelijke balkon betreden. Het ligt op het noorden en biedt u dus altijd schaduw en een prachtig uitzicht over 2 waterkanalen, een park en bebouwing. Aan deze noordzijde zal het uitzicht in de toekomst veranderen omdat er plannen liggen om naast dit complex een tweede ca. even hoge woontoren te bouwen. Zon blijft u natuurlijk altijd houden in het appartement en met name in de voormalig loggia.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1998
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 98 m² NEN2580 conform ingemeten, gemeenschappelijke buitenruimte ca. 8 m² & eigen box ca. 5 m²
- Verwarming; via Intergas HR cv-ketel uit het bouwjaar
- De gezonde VvE wordt actief en professioneel beheert door Falcon VVE Management B.V.
- Ca. 51 appartementsrechten VvE Elipticon te Zaandam
- VvE bijdragen per maand zijn ca. € 150,- per maand
- Eigen grond en bestemd voor particuliere bewoning door eigenaar/gebruiker; geen handel
- Het appartement is voorzien van dubbelglas en mechanische ventilatie
- Energielabel is aangevraagd, maar nog niet bekend
- Eigen (fietsen/opblaasbare kano) berging (ca. 5m²) op de begane grond
- Huishoudelijk reglement aanwezig; huisdieren zijn onder voorwaarden toegestaan
- Notariskeuze: keuze koper; wel in Zaandam of Amsterdam Noord en conform
Amsterdams Ringmodel of het VastgoedPro model*¹
- Oplevering in overleg; kan vrij spoedig

*¹ Graag willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte in Zaandam opdat uiterlijk 1 week na de mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de professionele verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de professionele verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal worden opgenomen: een ouderdomsclausule ( ca. 22 jaar oud dus bouwgaranties zijn vervallen) + Door-verkoper-niet-zelf-bewoond-clausule + onder voorbehoud van verkrijging verklaring van erfrecht en beschikkingsrecht door verkoper.

Deze informatie is door Douwes Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn NEN2580 conform ingemeten door derden. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (VastgoedPro-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

****************************** ENGLISH BELOW *************************************************

The wonderfull spacious three-room apartment (approx. 98m² NEN2580) with beautiful unobstructed views from the 12th floor, near the center and station of Zaandam, which you are waiting for is now available! Click quickly on the button "PLAN A VISIT" or first enjoy the video (click on the play symbol), the (360 degree) photos, the virtual tour, the maps and / or read the description, features and additional information .

Feel the warmth of the sun on your former indoor balcony (loggia) on the South-East. Among other things, it offers a view towards Zaandam South with Amsterdam behind it. Do you want an even more outdoor feeling, but do you like shade? then you can relax on the communal balcony on the 12th floor with unobstructed views of a beautiful park, water and buildings. The two bedrooms are north facing. You can make a 3rd bedroom of the former loggia by, for example, placing a sliding door. The house has a luxurious parquet floor. The laundry room and separate boiler room also serve as storage space. You can park for free in front of the door and place your bicycle (s) and any inflatable canoe in your own box in the basement. This fine house is on OWN GROUND. In ca. 25 minutes by bike and train you can be at AMSTERDAM CENTRAAL station. This house is a real opportunity! Your home? Click now on the button "PLAN A VISIT" You are most welcome!

ENVIRONMENT:
-The well-maintained complex is located on the water and at the end of a quiet street. The Bloemgracht 218 is located in the Rosmolenbuurt and is also part of the Rosmolenwijk in the municipality of Zaanstad. Across the water is a playground, a playing field and a beautiful park along the water.
- You can get groceries, for example, within walking distance from Albert Heijn XL on Vermiljoenweg.
- Swimming pool De Slag is located on the same road for your sport and pleasure.
-The café and restaurant-rich entertainment center: the Dam in Zaandam is about 3 minutes by bike or about 11 minutes on foot. After a dinner at the Dam, you can walk to the famous Zaantheater in a few minutes for a try-out or (national) production.
A little further you shop on the Gedempte Gracht in the direction of train station Zaandam Central. If you want to continue shopping, you can reach Amsterdam Central Station in about 12 minutes by train and walk to the Bijenkorf on Dam Square in Amsterdam.

ACCESSIBILITY:
The accessibility is excellent; both by public transport (bus stop is within walking distance) and by car or bicycle. Within about 7 minutes you cycle to Station Zaandam and within 12 train minutes you are in the heart of Amsterdam. Amsterdam is also doable by bicycle or E-bike. Schiphol can be reached by bus and train within 36 minutes. You can park your car here for free and the roads to the A8, A7 and A10 are nearby.

CLASSIFICATION:
- Ground floor:
+ Central entrance with the mailboxes and the doorbell panel; hall with automatic doors, 2 lifts and a wheelchair lift and stairwell.

-Souterrain:
From outside, the elevator or the central hall you enter the basement with illuminated corridors and the storage rooms. Including your own storage room (box) of approx. 5 m² for storing sports or seasonal items and a few bicycles. You bring your bicycle outside via a sloping corridor.

- Twelfth floor:
+ The Bloemgracht 218 apartment
Entrance apartment; corridor with meter cupboard; left 2 bedrooms on the north with stunning views; bright living room with access to the former indoor balcony on the southeast. Here you can make a 3rd bedroom by placing a sliding door or wall and door; neat kitchen with: 4-burner gas hob, extractor hood, oven, dishwasher and fridge freezer; storage / laundry room with dryer and washing machine connection; storage / boiler room with Intergas HR boiler from 1998; tiled, spacious bathroom including shower cabin with raised edge, sink with shelf and mirror, toilet and bidet, two small wall cabinets and a design radiator.

+ Common (flight) balcony:
When you exit the apartment on the 12th floor and immediately turn right; you can enter the large communal balcony. It faces north and therefore always offers you shade and a beautiful view over 2 water channels, a park and buildings. The view on this north side will change in the future because there are plans to build a second, equally high, residential tower next to this complex. You will of course always keep the sun in the apartment and especially in the former loggia.

DETAILS:
- Year of construction 1998
- Usable area living: approx. 98 m² NEN2580 in accordance with the measurements, common outside space approx. 8 m² & own box approx. 5 m²
- Heating; via Intergas HR boiler from the year of manufacture
- The healthy VvE is actively and professionally managed by Falcon VVE Management BV
- Ca. 51 apartment rights VvE Elipticon in Zaandam
- VvE contributions per month are approx. € 150 per month
- Own land and intended for private occupation by owner / user; no trade
- The apartment is equipped with double glazing and mechanical ventilation
- Energy label has been requested, but not yet known
- Own (bicycle / inflatable canoe) storage room (approx. 5m²) on the ground floor
- House rules available; pets are allowed under certain conditions
- Notary choice: choice buyer; in Zaandam or Amsterdam Noord and in accordance with the Amsterdam Ring model or the VastgoedPro model * ¹
- Delivery in consultation; can be done pretty soon

* ¹ We would like to draw your attention to the fact that within 2 working days after reaching the verbal agreement regarding the purchase price and the conditions, the buyer must appoint a notary in the vicinity of the sold in Zaandam so that no later than 1 week after the verbal agreement the deed of sale can be signed. If the buyer has not appointed a notary within this period, the seller has the right to designate it. An oral agreement between the professional seller and a private buyer is not legally valid. In other words, there is no purchase. A legally valid purchase agreement will only exist if the professional seller and the private buyer have signed the purchase agreement. The purchase deed will include: an old age clause (approx.

This information has been compiled with due care by Douwes Makelaardij. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are NEN2580 in accordance with measurements by third parties. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him or her. The estate agent is an advisor to the seller regarding this property. We advise you to hire an expert (VastgoedPro) broker who will guide you through the purchasing process. If you have specific wishes regarding the house, we advise you to make this known to your purchasing broker in good time and to have them investigated independen

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 2.806
Servicekosten
€ 150 per maand
Status
Verkocht
Bijdrage VvE
€ 150,00 per maand

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Toegankelijkheid
Toegankelijk voor minder validen en toegankelijk voor ouderen
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
98 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
305 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
12e woonlaag
Voorzieningen
Buitenzonwering, lift, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie en TV kabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt uit 1998, eigendom)

Kadastrale gegevens

ZAANDAM I 9399
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan park, aan rustige weg, aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Schuur/berging
Box
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

VvE checklist

Inschrijving KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (€ 150,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja
Betrokken makelaars

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Douwes Makelaardij

Bel 06-54391040
Een funda gebruiker
Bloemgracht 218
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
De klantvriendelijkheid van Hilde Douwes en de doortastendheid bij het gladstrijken van eventuele aanlopers in de verkoopproces zijn voor mij de reden om deze makelaar in de etalage te zetten. Afspraak is afspraak, in een woord geweldig. Wanneer u naast een deskundige makelaar ook nog eens een 'mensenmens' aan het werk wilt zien ... Hilde is in mijn beleving een verademing binnen het 'makelaarsgilde'. Vier 10-en met een gouden griffel.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Douwes Makelaardij
Mijn dank is groot voor al uw complimenten! Elke verkoopsituatie is uniek en daar was deze verkoop een duidelijk voorbeeld van. De uitdagingen die deze verkoop met zich meebracht en de communicatie met betrokkenen zijn absoluut weer een aanvulling op mijn ervaringspalet als makelaar en als mens. Ik wens u het allerbeste en wie weet tot ziens als u weer een makelaar nodig heeft. Met vriendelijke groet, Hilde Douwes Douwes Makelaardij info@douwesmakelaardij.nl

NVM aankoopmakelaar

HelenTCK Makelaardij

Bel (+31) 6 445 07 705

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Rosmolenbuurt

Heel Zaandam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Rosmolenbuurt

Heel Zaandam

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.