Sportlaan 4214 LJ Vuren

Omschrijving

Bouw hier jouw droomhuis!

Net buiten het dorp Vuren gesitueerde (te realiseren) bouwkavel (ca. 2.000 m²) . Er is eventueel meer grond bij te verkrijgen. Informeer hiernaar bij de makelaar.

Algemeen
Op Sportlaan 8 staan nu verouderde glasopstanden (ca. 2.200 m²). Deze zijn niet meer functioneel, bevatten verouderde installaties en zijn inmiddels buiten gebruik. De voormalige gemeente Lingewaal heeft aangegeven mee te willen werken aan herbestemming. De bestemming is nu agrarisch, maar kan dus wijzigen naar wonen. De bouwregels zullen aansluiten aan de regels (Wonen-1) van het geldende bestemmingsplan “Reparatieplan Bestemmingsplan Buitengebied 2014”. Hierin staat onder meer dat dergelijke gronden bestemd zijn voor vrijstaande woningen, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep aan huis (maximaal 50m²) en/of voor het hobbymatig houden van vee en telen van gewassen en parkeervoorzieningen (verplicht op eigen grond). De woning mag uitgebouwd worden tot 750 m³ en heeft een dakhelling tussen de 30 en 60 graden.

Er is met de situering van deze woning veel mogelijk, uiteraard gelden hier regels voor, maar doordat de bestemming nog moet wijzigen, kun je deze gedeeltelijk naar je eigen hand zetten. Het bijgebouw (bijvoorbeeld een garage of schuur) kan maximaal 100 m² groot zijn. De regels zijn te vinden via ruimtelijkeplannen.nl.

Het kan ook verstandig zijn zelf contact op te nemen met de gemeente West Betuwe om je te laten informeren naar de voorwaarden, termijnen en alle overige aanverwante zaken die van toepassing zijn.

Ligging
Als je van natuur houdt, zit je hier goed! In deze heerlijk groene omgeving is het werkelijk optimaal genieten van de rust en de vrolijk fluitende vogeltjes. Het strand, dat aan rivier de Waal ligt, is hier op loopafstand. Deze locatie ligt op steenworp afstand van het plaatselijke voetbalveld en de tennisvereniging, alles net even buiten het dorp Vuren. Vuren zelf is een dorpje in het Rivierengebied (gemeente West Betuwe) en ligt aan de oever van rivier de Waal. In de directe omgeving liggen Gorinchem, Dalem, Leerdam en recreatiegebied ‘Het Lingebos’. Aan de overzijde van de rivier ligt het 14e eeuwse slot Loevestein. Naast Woudrichem is het slot met de veerdienst bij Brakel of Fort Vuren te bereiken. In dorpshuis ‘De Koels’ vind je diverse verenigingen, maar ook voor feesten en partijen kun je hier goed terecht. Aan de Vurense kant van het Lingebos tref je Manage Ruitersport Centrum (RLC).

In de dorpskern kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een lekker frietje in het weekend. Er is daarnaast en gezondheidscentrum. Voor meer uitgebreidere boodschappen ben je aangewezen op o.a. het grote, nieuwe winkelcentrum dat vooraan in Gorinchem ligt. In Vuren bevindt zich een brede school met naast basisonderwijs, een BSO en KDV. Het dorp beschikt over een busverbinding, Arriva Lijn 47 brengt je van Gorinchem tot Geldermalsen, via Vuren en visa versa. Vuren ligt zeer centraal in Nederland, nabij de N848 met aansluiting op de A15 en nabij de A27.

Kortom…
Zoek je een centraal gelegen bouwkavel waarop je jouw droomhuis kunt realiseren, eventueel nog met extra grond erbij? Dan is dit de unieke locatie voor jou! Download de verkoopbrochure en bezoek de locatie/omgeving om deze te ervaren. Neem vervolgens contact op met de makelaar via (0345) 599 394 voor het inplannen van een bezichtiging.

Schakel direct je eigen aankoopmakelaar in! Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega-aankoopmakelaars vind je op Funda en bij de NVM.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 280.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
2.000 m²

Kadastrale gegevens

VUREN S 228
Kadastrale kaart
Oppervlakte
2.000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Sportlaan

€ 280.000 k.k.