Voordersteeg 33 Noord 2 7384 AG Wilp

Omschrijving

Zie ook:

Aan de IJssel bij Hanzestad Deventer zijn drie nieuwe, volledig aangelegde landgoedkavels te koop. Elk is minstens vijf hectare groot. Eén ervan kan het uwe zijn. Bouw hier zelf uw landhuis. Geniet van een unieke leefomgeving. Profiteer van forse fiscale voordelen. En draag voor altijd bij aan landschap en natuur.

Eigentijds landhuis
Nieuw Bellinkhof wordt een ensemble van vier moderne landhuizen. Architect Wim Maas maakte ter inspiratie enkele prachtige ontwerpen. U kunt uw eigen invulling geven aan de vele mogelijkheden die het landgoedplan biedt. Het eerste landhuis is al in uitvoering, met de bouw van het tweede landhuis worden binnenkort gestart.

Aan de IJssel
Nieuw Bellinkhof is de jongste parel in het snoer van landgoederen en landerijen in de IJsselvalei. Rustig, voornáám en optimaal bereikbaar. Midden in de natuur, pal aan de rivier en met Deventer en Twello onder handbereik.

Kavel 2 Noord

Uw bosperceel aan de noordkant van Nieuw Bellinkhof biedt beschutting en schermt uw landgoed af van de omgeving. Aan de west- en zuidzijde van uw terrein is het landschap open. Dat biedt tal van inspirerende aanknopingspunten voor de situering, indeling en compositie van uw landhuis. U kunt de woonfuncties op het westen en zuiden oriënteren en genieten van het uitzicht over het gehele landgoed en het fraaie Fliertdal.

Uw landhuis wordt ontsloten met een pad aan de noordzijde. Op het erf is tevens een (vrijstaand) bijgebouw gelegen. De inhoud van uw landhuis mag maximaal 1.000 m3 bedragen. Er zijn twee bouwlagen mogelijk, maar u kunt uw landhuis zo u wilt ook helemaal op de begane grond realiseren. De maximale hoogte bedraagt zes meter. De afmeting van het bijgebouw bedraagt maximaal 110 m2 en heeft één bouwlaag.
Kavel 2 heeft een totale oppervlakte van circa 5,2 hectare eigen grond. Het privé woonerf omvat 3.000 m2.
De verkoopprijs voor de kavel bedraag € 720.000,- vrij op naam.

De tekening geeft u een doordacht voorbeeld van de plek van het huis op het kavel. Het bestemmingsplan geeft de kavelaanduiding en noemt enkele globale voorwaarden. Het bestemmingsplan biedt u binnen de kavelaanduiding ruimte voor een andere situering.
Het getoonde ontwerp van het landhuis is ter inspiratie. De landhuizen vormen een eigentijds ensemble, er zijn enkele ingrediënten voor de onderlinge verwantschap. Het ontwerp en de indeling zijn aan u!

Heeft u belangstelling?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Daniëlle Leerkes. Zij kan u alles vertellen over de locatie. Ook geeft zij op verzoek inzage geven in relevante documenten als het beheerplan, het statuur van de beheerstichting, het landgoedplan, bestemmingsplan en de verkoopvoorwaarden. Daniëlle begeleidt u bij de contacten en besprekingen met IJssellandschap en helpt u op weg voor het opstellen van de contracten.

Naast koop ook erfpacht mogelijk
Stichting IJssellandschap kan één van de landgoederen van Nieuw Bellinkhof naar keuze te koop, maar ook in erfpachtgrond aanbieden. Als koper heeft u de keuze. Door erfpacht-op-maat kunt u als koper uw eigen vermogen voor andere zaken aanwenden, zoals de bouw van het landhuis. Het erfpachtcanon is jaarlijks aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Een financieel specialist van IJssellandschap laat u graag zien wat erfpacht voor u aan extra investeringsmogelijkheden kan betekenen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 720.000 v.o.n.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
52.500 m²

Kadastrale gegevens

VOORST S 582
Kadastrale kaart
Oppervlakte
54.500 m² (deelperceel)
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Voordersteeg 33 Noord 2

€ 720.000 v.o.n.