ERA Makelaardij regio Alkmaar

ERA Makelaardij regio Alkmaar

ERA Makelaardij regio Alkmaar

8,9 (12 beoordelingen)

"Slagvaardig en betrouwbaar".

ERA Makelaardij regio Alkmaar, slagvaardig en betrouwbaar.

ERA Makelaardij regio Alkmaar is een kleine, slagvaardige en betrouwbare makelaardij. In particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. De combinatie klein en slagvaardig past ons goed. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen; bij het kopen of verkopen of huren en verhuren van onroerend goed. Onze dienstverlening is persoonlijk, gedreven en direct. Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

De sleutel naar uw nieuwe huis!

Dat bij het kopen of verkopen van uw huis uw hoofd vol loopt met vragen kunnen we ons als ERA makelaar goed voorstellen. Wat is de juiste vraagprijs? Hoe presenteer ik mijn huis zo optimaal mogelijk? Welke middelen zijn er tegenwoordig allemaal beschikbaar om het huis met een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen? Zomaar een aantal vragen die u als aankomend verkoper bezig houden. Ook als koper heb je de nodige vragen waar je maar al te graag een antwoord op wilt hebben. Natuurlijk, betaal ik niet te veel? Komen er geen bouwkundige verrassingen op mijn pad? Wij weten dat het inwinnen van informatie, voordat u daadwerkelijk tot koop of verkoop overgaat, de eerste stap is. En bij die eerste stap helpen wij u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Natuurlijk helpen wij u graag bij het kopen of verkopen. Echter, u van goed advies voorzien staat in onze woonadvies gesprekken voorop

Onze werkwijze: vanaf de eerste kennismaking tot aan het champagnemoment zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen en stellen vragen. Dat kunnen lastige of kritische vragen zijn, maar zo komen we erachter wat jouw wensen en ideeën zijn. Hierdoor bereiken wij het beste resultaat die het beste voor jou uitpakt. Gedurende het gehele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het gehele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

ERA Makelaardij regio Alkmaar zet naast de traditionele kanalen ook online in, via onze eigen website https://www.era-alkmaar.nl en de sociale media. Hierdoor krijgt ons aanbod een groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mensen zien dat een huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop is.

Enkele sterke punten/eigenschappen:

· Ruime kennis van de lokale markt;

· Betrokkenheid en persoonlijke benadering;

· Kundige, pro-actieve en flexibele medewerkers;

· Goede website met mooie presentatie van het woningaanbod;

· Komt afspraken na.

Taxaties/Financiering: wij taxeren woningen en bedrijfspanden. Soms op uw verzoek, soms in opdracht van een financiële instelling. Op basis van een ruime ervaring, adviseren wij ten slotte in zekerheid, úw zekerheid. Lid NVM: sinds 1991 zijn wij gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. Voormalig eigenaar Gerard Vel sr. is in 1972 beëdigd als makelaar/taxateur en in 2001 is Gerard Vel jr. toegetreden als makelaar/taxateur tot het gelijknamige makelaarskantoor. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is dé erkenning als gekwalificeerd makelaar en taxateur. En de bevestiging van verantwoorde dienstverlening. Vertrouwen: vóór alles is het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de goede afloop van de door u gewenste koop of verkoop van uw woning. Dat vertrouwen vindt u bij ons. Bij ERA Makelaardij regio Alkmaar.

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Buiten kantooruren werken wij graag op afspraak.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Snel naar

  Verkoop, aankoop en taxaties

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT en NWWI

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

8,9

Het gemiddelde is gebaseerd op 12 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (12)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Gerard Vel - NVM-makelaar (directeur)

  Gerard Vel

  NVM-makelaar (directeur)

 • G.C. Moojen - Office manager

  G.C. Moojen

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

Stationsweg 24
1815 CC ALKMAAR
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:00
 • Dinsdag 08:30-17:00
 • Woensdag 08:30-17:00
 • Donderdag 08:30-17:00
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden