Hoen Makelaars

Hoen Makelaars

9,3 (29 beoordelingen)

Al bijna een eeuw uw makelaar voor groot Amsterdam

BIJNA EEN EEUW HOEN MAKELAARS


Wie in zee gaat met Hoen Makelaars, kiest voor een van de oudste makelaarskantoren in Amsterdam (sinds 1929), waar de waarden van oprichter C. Hoen onverminderd van kracht zijn. Hier werkt een gepassioneerd, proactief en data gedreven team, dat altijd exact weet wat er zich afspeelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Een team dat met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak voor jou de markt verkent. Een team dat voorop gaat in elke zoektocht, altijd gedreven om het beste resultaat te behalen. En dat door een brede naamsbekendheid en een groot netwerk kan rekenen op de loyaliteit van andere makelaarskantoren. Kortom, een partner waar je écht iets aan hebt bij een van de grootste en belangrijkste transacties in je leven...
Vaders en moeders, zonen en dochters, en inmiddels ook kleinkinderen lieten zich al door Hoen Makelaars begeleiden. Altijd tevreden over de uitstekende resultaten.

Hoen Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat waarborgt de educatie, kwaliteit en gedegen vakkennis van onze makelaars en wij beschikken daardoor over een geautomatiseerd netwerk en uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) waardoor wij ook goed op de hoogte zijn en blijven van de lokale ontwikkelingen en regelgeving.

AANKOOPBEGELEIDING
In Amsterdam is de huizenmarkt volop in beweging. Het aanbod blijft stijgen en de transactieprijzen blijven dalen. Logisch dat dit leidt tot vele vragen als je nadenkt over de aanschaf van een woning. Is het nu een goed moment om een huis te kopen? Of moet ik wachten? Wat voor invloed heeft de stijgende hypotheekrente op mijn leencapaciteit?Of wat als ik nu mijn droomhuis heb gevonden, wat is nu de juiste prijs en hoe is de bouwkundige staat?

Dit vraagt om een makelaar van Hoen Makelaars. Iemand met kennis van de meest actuele cijfers van de huizenmarkt, die de Amsterdamse markt door en door kent en altijd een eerlijk en deskundig advies kan geven. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van de huidige markt, hypotheken, erfpacht, bouwkunde en juridische aspecten. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen met jou op zoek.

VERKOOPBEGELEIDING
Een woning te koop zetten, dat kan natuurlijk iedereen. Maar een woning goed verkopen, dat vraagt om specifieke kennis, een groot netwerk en ervaring. Wij bieden de juiste verkoopstrategie en online marketing campagnes om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Ook kunnen wij helpen met verkoopstyling om de juiste indruk te maken.

Wij kunnen overal in Groot Amsterdam een volledig verkooptraject begeleiden, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat.


VERHUURBEGELEIDING
Ga je ergens anders wonen, maar wil je je huis niet (meteen) verkopen, dan kun je overwegen deze (tijdelijk) te verhuren. Ook is verhuur interessant als je een huis koopt als beleggingsobject. Zeker in Amsterdam – waar de vraag naar (huur)woningen groot is - kan je vermogen tegenwoordig met aantrekkelijk rendement groeien.

Op zoek naar een huurwoning? Of een beleggingsobject? Wij hebben een groot aanbod aan verhuurwoningen met wekelijks nieuwe woningen. Of wil je je huis (tijdelijk) verhuren omdat je misschien ergens anders gaat wonen en jouw woning nog niet (meteen) wilt verkopen? Hoen Makelaars neemt het gehele verhuurproces uit handen voor jou.

Verhuur vereist echter wel een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan de huurwetgeving en het opstellen van een waterdicht huurcontract. Maar ook de juiste huurvorm, prijs en de nieuwe puntentelling zijn belangrijke aspecten om meteen goed in kaart te hebben. Gelukkig zijn wij bij Hoen Makelaars goed op de hoogte van de huidige regelgeving rondom verhuur en kunnen zij jou waar nodig bijstaan.

EXPATS
Met een flink groeiende internationale markt, komen er steeds meer expats werken in Amsterdam. Maar waar vroeger bedrijven de woonruimte regelden voor hun personeel, moeten zij nu vaak zelf onderdak regelen. In die gevallen nemen wij van Hoen ook graag de zorgen uit handen. Hoe we dat doen? We maken ze wegwijs op de huizenmarkt, maar vertellen ze ook over de Nederlandse wetgeving en andere relevante regels waar ze mee te maken krijgen. We zoeken voor ze, ook als de expats zelf nog in het buitenland zitten. We kunnen zelfs in opdracht koopaktes tekenen. Het voortraject kan desgewenst volledig door ons worden verzorgd, zodat de koper zelf op het moment suprême enkel nog hoeft te verhuizen.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels, Duits en Frans

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, taxaties en advies

 • Aantal medewerkers

  9

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, beleggen, monument, bedrijfsruimte, kantoren, winkels, horeca en nieuwbouw

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 29 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 38% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (29)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Pieter Mulder - Makelaar

  Pieter Mulder

  Makelaar

 • Daan Eckhart - Makelaar

  Daan Eckhart

  Makelaar

 • Julius Koningswijk - Makelaar

  Julius Koningswijk

  Makelaar

 • Cynthia van Wees - Office manager

  Cynthia van Wees

  Office manager

 • Marco Van der Horst - Makelaar

  Marco Van der Horst

  Makelaar

 • Paul Evers - Makelaar

  Paul Evers

  Makelaar

 • Jan Wieger Van Der Linden - Makelaar

  Jan Wieger Van Der Linden

  Makelaar

 • Joost Houtgraaf -

  Joost Houtgraaf

 • Scott Kraaijenbosch - Makelaar

  Scott Kraaijenbosch

  Makelaar

Contact

Adres & openingstijden

De Lairessestraat 119
1075 HH Amsterdam
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 08:30-17:00
 • Dinsdag 08:30-17:00
 • Woensdag 08:30-17:00
 • Donderdag 08:30-17:00
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Op afspraak

Contactmogelijkheden