Welkom Thuis! NVM makelaars - Arjan Dekker

office-banner
Welkom Thuis! NVM makelaars - Arjan Dekker

Welkom Thuis! NVM makelaars - Arjan Dekker

10,0 (1 beoordeling)

Welkom! in onze huiselijke en persoonlijke sfeer.

Welkom klant! Kijker of koper van een Welkom Thuis NVM makelaars & Welkom Thuis! E X C L U S I E F

Mijn naam is Arjan, ik stel me graag even persoonlijk aan je voor. Zelf ben ik 47 jaar, en ben ik 23 jaar makelaar. Geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en woon sinds 15 jaar in het mooie Leiden. Een stad waar je hart van gaat kloppen, mijn stad inmiddels. Na een aantal omzwervingen in mijn werkbaan ben ik hier gesetteld. Inmiddels ken ik Leiden en heb ik alle contacten en ken ik elke straat! Om jullie verder te helpen naar jullie toekomstige Welkom Thuis!

In september ben ik deze onderneming gestart, In een korte tijd heb ik al 3 woningen verkocht! Met succes en en een tevreden klant. En 4 aankopen gerealiseerd. Inmiddels staat alles, dat was hard werken. De laatste stappen worden gezet.

Ook sla ik mijn vleugels binnenkort uit in Oegstgeest. Als jezelf een andere woonwens hebt ben je bij mij aan het juiste adres, ik vertel je dan mijn persoonlijke verhaal. Mail mij op arjan@welkomthuisgroep.nl Dan luister ik naar je met rust, tijd en aandacht!

Welkom Thuis! NVM Makelaars
Wil je je woning verkopen? Welkom Thuis! NVM makelaars helpt jou daarmee! In de mooie Leidse regio krijg jij de allerbeste verkoopprijs voor jouw huis. Of het nou een (stads)woning, een appartement, grachtenpand, of een Chateau: we zijn er voor je in iedere prijsklasse en we bieden jou dienstverlening op maat. Dit doen we door goed te luisteren naar wat jij wilt. Want bij Welkom Thuis! sta niet ík, maar jíj op nummer één. Daarom krijg jij als klant van mij niet alleen aandacht, maar ook ruimte. Want een huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis en ik geef jou daarin alles wat je nodig hebt.

Welkom Thuis! Exclusief....
Wil je net dat beetje extra om jouw huis te verkopen? Bij Welkom Thuis! Exclusief ben je aan het juiste adres. Voor jouw woning in het hogere segment bieden we de allerbeste dienstverlening. Dit doen we bijvoorbeeld door jouw huis aantrekkelijk in beeld te brengen. Een klein voorproefje: naast de gewoonlijke foto’s en een uitgebreide omschrijving, zetten we een drone in voor mooie hoogtefoto’s en video’s. Wij zetten jouw huis vol in de schijnwerpers, voor een optimale presentatie!

En belangrijk! Wij doen de 360 graden scan. Om je verder te helpen naar dat éne Welkom Thuis! gevoel.
Je zoekt een nieuwe woning. Een belangrijke stap in het leven. Ik heb dat zelf ervaren dit jaar. Samen met Jeffrey inventariseren we jouw wensen. Vanuit de analyse met tijd rust en aandacht gaan wij aan de slag!

Vanuit jouw wensen zoeken wij samen de beste oplossing die voor jouw passend is! Een Welkom Thuis! voor jou of jullie. Daar staan en gaan wij samen voor, samen met jou. Maak jij een afspraak? Mail mij op arjan@welkomthuisgroep.nl De eerste intake is zonder kosten en dan vertellen wij wat we (eventueel) voor jouw kunnen betekenen. Wij staan je bij en gaan ervoor!

Daarnaast! passie volgen:
Per begin december start ik samen met Jeffrey Welkom thuis! Antiek, Brocante & More. Wij hebben veel leuke dingen in huis, van antieke kasten, brocante, cadeau pakketten, alles om sfeer te maken in je eigen Welkom Thuis! We barsten van de energie en gaan onze klanten met heel veel passie en aandacht van dienst zijn. Binnenkort doet Jeffrey de deur voor jullie open. Dan zijn jullie meer dan Welkom! en stelt Jeffrey zich graag persoonlijk aan je voor.

Later dit jaar start Welkom Thuis! Vastgoeddiensten en Welkom Thuis! Energieadvies door de invulling van Stefan met jaren ervaring in de verhuur van woningen, het beheer van huurincasso en onderhoud. Jullie zijn nu al Welkom! voor de aanvraag van een energielabel. Stefan is je daarvoor graag van dienst.

Laat je verrassen, en tot binnenkort! Jullie zijn Welkom! mail mij op arjan@welkomthuisgroep.nl

Onze adressen:
Welkom Thuis! NVM makelaars & Welkom Thuis! Exclusief
Utrechtse Veer 1
welkom@welkomthuisgroep.nl
Tel: 071 - 301 87 65

Welkom Thuis! Antiek, brocante and more
Kraaierstraat 3
jeffrey@welkomthuisgroep.nl

Binnenkort ook op onze complete website. Maar ook nu al zijn zijn we graag je graag van dienst!

Met een Welkom Thuis! groet,
Dienstverlening met een knipoog ;-)

Arjan Dekker en Jeffrey Berkheij
Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Online veiling, verkoop, taxaties, verhuur, woningfotografie, zoekservice, woningstyling, financieel advies, advies en aanhuur

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT en NWWI

 • Specialismen

  Beleggen, recreatie en monument

Beoordelingen

Gemiddelde van 1 verkoper uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (1)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Arjan Dekker - NVM-makelaar

  Arjan Dekker

  NVM-makelaar

 • Jeffrey Berkheij -

  Jeffrey Berkheij

Contact

Adres & openingstijden

Utrechtse Veer 1
2311 NB LEIDEN
Vandaag geopend vanaf 09:30
 • Maandag Op afspraak
 • Dinsdag Op afspraak
 • Woensdag Op afspraak
 • Donderdag Op afspraak
 • Vrijdag Op afspraak
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

(+31) 71 301 87 65