Laurien van der Oest Makelaardij o/g

Laurien van der Oest Makelaardij o/g

Laurien van der Oest Makelaardij o/g

10,0 (2 beoordelingen)

Over ons

Laurien van der Oest Makelaardij o/g is een eenmanszaak, of in dit geval liever gezegd “eenvrouwszaak”. In 1994 ben ik gediplomeerd en sinds 1995 actief op de Almeerse woningmarkt. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar onroerend goed (makelaar o/g). In 2005 vierde ik mijn 10-jarig “Almeers”-jubileum. Het startpunt voor een eigen en onafhankelijke makelaardij. Naast makelaar ben ik ook Erkend Hypotheek Adviseur, ook voor een onafhankelijk hypotheek advies kunt u bij mij uitstekend terecht.

Woning verkopen?

Indien u besluit uw woning te koop aan te bieden via Laurien van der Oest Makelaardij o/g,
dan weet u zeker dat uw zaken behartigd worden door DE NVM-MAKELAAR. Uw woning wordt bezichtigd door de makelaar die uw woning kent. Ook de onderhandelingen en de juridische afwikkeling worden door mij persoonlijk verzorgd. Dit geeft een kleinere kans op misverstanden. Mocht er ondanks grote zorgvuldigheid toch iets fout gaan, dan weet u wie u daarop aanspreken kunt! Ik ondersteun en adviseer u van A tot Z. Persoonlijke benadering is mijn handelsmerk, hetgeen terug te vinden is in mijn brochures en werkwijze.

Woning kopen?

Heeft u er wel eens aangedacht een makelaar in de arm te nemen voor het kopen van een woning? Staat een huis te koop en heeft u interesse? De verkopende makelaar werkt alléén voor de verkoper, een aankoopmakelaar kan dan uw belangen behartigen.

Als ik uw aankoopmakelaar ben, wordt u door mij geïnformeerd over allerlei omstandigheden die voor u van belang zijn om een goede afweging te kunnen maken of het huis van uw dromen ook werkelijk uw droomhuis is.

Aankoopmakelaar op “proef”!
Het is mogelijk mij éénmalig gratis en vrijblijvend op “proef” mee te nemen naar een bezichtiging bij de woning van uw keuze. U krijgt dan een duidelijk beeld van de dienstverlening van Laurien van der Oest Makelaardij o/g. Zo weet u vooraf precies wat u van mij mag verwachten en kunt u een weloverwogen keuze maken wat u zelf wilt regelen en waarvoor u van mijn diensten gebruik wilt maken.

Alle opdrachten beginnen met een eerste informatief en vrijblijvend gesprek, voor de verkoop van uw woning bij u thuis, voor de aankoop meestal bij mij op kantoor. Tijdens dit gesprek worden de diverse diensten toegelicht. Hierna kunt u een weloverwogen keuze maken of Laurien van der Oest Makelaardij uw persoonlijke NVM-Makelaar wordt.

U hebt de unieke keuze mogelijkheid tussen het verstrekken van een full-service aan- en verkoop opdracht of juist een deeldienst voor dat stukje waarbij u graag wat hulp wilt gebruiken.

U kunt kiezen van welke dienst(en) u gebruik wilt maken en
ik ga voor u aan de slag!

Wilt u informatie ontvangen over het diensten pakket neemt u dan contact met mij op: info@HuisTekoopAlmere.nl of bel 036-5353222 u kunt Laurien natuurlijk ook direct uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en taxaties

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT, NWWI en SEH

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

10,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 2 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 60% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (2)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • L.G. van der Oest - NVM-makelaar

  L.G. van der Oest

  NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Jan van Eyckstraat 1
1318 GA Almere
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden