Van der Borden Huur & Beheer

Met 4 kantoren actief in de regio

Over ons

'Vertrouwd en deskundig, met alle aandacht voor persoonlijke en bedrijfsmatige omstandigheden en een open oog voor maatschappelijke veranderingen'. Een kernachtige typering van het makelaarshuis Van der Borden, dat vele generaties lang een bijzondere reputatie geniet in Alkmaar en wijde omgeving.
Door de jaren heen heeft Van der Borden alert gereageerd op ontwikkelingen in de markt en op de sterk groeiende vraag naar zakelijke dienstverleningen. Inmiddels biedt Van der Borden een ongekend scala van financiële producten en diensten aan onder één dak. Dat maakt een bezoek aan Van der Borden bijzonder efficiënt. Zo kunt u uw gesprek met de woning- of bedrijfsmakelaar in 'one stop' combineren met een advies over een hypotheek, een financiering, een verzekering of wellicht een compleet financieel plan. U voelt zich welkom en maakt kennis met mensen die hun vak verstaan. Zo regelt u uw zaken snel en comfortabel, privé of zakelijk!

Van der Borden staat met beide benen stevig op de grond. Dat geeft houvast in een tijd waarin de vraag naar en het aanbod van huizen en bedrijfspanden aan snelle veranderingen onderhevig zijn. Advies en begeleiding van een deskundige en ervaren makelaar is daarom van groot belang. Van der Borden kent als geen ander de markt van onroerend goed in Alkmaar en wijde omgeving. Panden die voor de derde of vierde keer via onze bemiddeling wisselen van eigenaar zijn geen uitzondering. Onze kennis van de particuliere en zakelijke markt is dan ook ongekend.

Van oudsher staat Van der Borden bekend om de verhuur en het beheer van particulier en bedrijfsmatig vastgoed, zoals woningen, winkels en kantoorpanden. Ons bedrijfsonderdeel Vastgoedmanagement huurt, verhuurt en beheert in opdracht van particulieren, bedrijven en instellingen en institutionele beleggers. Ook het beheer ten behoeve van Verenigingen van Eigenaren behoort tot één van de specialismen van Van der Borden.

Bij Van der Borden kunt u terecht voor alle soorten verzekeringen. Van huis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen tot pensioenverzekeringen en financiële planning. Een compleet pakket, waarin Van der Borden een onderscheid maakt naar particuliere- en zakelijke verzekeringen met specialisten op beide gebieden.

Van der Borden neemt het zekere voor het onzekere. Bij calamiteiten is ons kantoor altijd bereikbaar, zeven dagen in de week, dag en nacht!

Van der Borden adviseert bij hypotheken en financieringen altijd met het oog op de lange termijn. Het gaat immers om grote bedragen en ook na tien jaar moet uw hypotheek nog passend zijn in uw persoonlijke situatie. Dat vraagt om persoonlijke aandacht voor uw privé-omstandigheden en toekomstverwachtingen Van der Borden doet zaken met alle geldverstrekkers en verzekeraars vanuit een onafhankelijke positie. U kunt daarom uw keuze maken uit alle bestaande hypotheekvormen.
En Van der Borden is een ‘Erkend Hypotheekadviseur’!.

Wat we doen

Doelgroepen
Starters, Gezinnen, Alleenstaanden, alleenstaanden en starters
Aanbod
Woningen, Appartementen, Nieuwbouw, Vrijstaande woningen en recreatiewoningen
Certificering
NWWI, VastgoedCert, NVM Makelaars, NVM en Erkende Hypotheekadviseurs
Diensten
Verkoop, Aankoop en Taxaties
Dienstverlening
Aankoop, Verkoop, Taxaties, persoonlijk en onafhankelijk
NVM makelaar

Van der Borden Huur & Beheer

Kennemerstraatweg 181,
1814 GH Alkmaar
Vandaag gesloten, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

0
koopwoningen aangeboden
39
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

177
woningen verhuurd
0
woningen aangekocht of aangehuurd
Verhuurde woningen

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Kennemerstraatweg 181
1814 GH Alkmaar

Postadres

Postbus 1025
1810 KA Alkmaar

Contactgegevens

Website
Bel: +31725181800 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:15
Dinsdag Di 8:30 - 17:15
Woensdag Wo 8:30 - 17:00
Donderdag Do 8:30 - 17:15
Vrijdag Vr 8:30 - 17:15
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 16:00
Dinsdag Di 9:00 - 16:00
Woensdag Wo 9:00 - 16:00
Donderdag Do 9:00 - 16:00
Vrijdag Vr 9:00 - 16:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Van der Borden Huur & Beheer