Alex van Keulen, Makelaars & Taxateurs

Alex van Keulen, Makelaars & Taxateurs

8,5 (6 beoordelingen)

Stuur e-mail
036-5397382

Verkopen kan al vanaf € 1.295!

Beoordeeld als Exellent door de NVM!

Op zoek naar een makelaar? Een makelaar die actief, creatief en doortastend is? Een makelaar die de mouwen opstroopt en die de aandacht aan uw woning geeft die het verdient. Een makelaar die zijn vak verstaat? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Wij volgen de ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet en samen met u bepalen wij de beste verkoopstrategie.

Onze verregaande automatiseringsprocessen zijn uniek en stellen ons in staat om van uw woning een compleet woondossier samen te stellen voor een potentiele koper. Hierdoor is de koper van morgen in staat om geheel digitaal en interactief alle informatie van uw woning, straat, wijk en stad waar en wanneer te raadplegen op het moment dat dit hem het beste uitkomt.

Ons woondossier is uniek en compleet. Een koper kan waar en wanneer ook het woondossier inzien. Dit zorgt er voor dat wij een mogelijke koper zo onbezorgd mogelijk naar de onderhandelingen toe leiden...en dat pakt altijd goed uit! Aantoonbaar behalen wij betere resultaten door het optimaal uitvoeren van alle facetten van het verkoopproces. Voeg daarbij de betrokkenheid en gedreven inzet van onze makelaars in combinatie met een flinke dosis marktkennis.

Onze vernieuwende manier van werken zorgt voor een optimale presentatie van uw woning waarbij alle moderne middelen worden ingezet om uw woning te presenteren en te laten opvallen. En hoe meer belangstelling, hoe hoger de opbrengst!

Onze makelaars hebben geen standaard verkooppraatje maar wel een goed verhaal. Benieuwd naar onze vernieuwende en persoonlijke benadering? Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij zijn u graag van dienst!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  8

Beoordelingen

Gemiddelde van 6 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (25)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Kabelstraat 3
1322 AD Almere
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:00
 • Dinsdag 09:00-17:00
 • Woensdag 09:00-17:00
 • Donderdag 09:00-17:00
 • Vrijdag 09:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

036-5397382