Van Herk Makelaardij Lansingerland

Van Herk Makelaardij Lansingerland

Van Herk Makelaardij Lansingerland

9,0 (36 beoordelingen)

Jouw Toekomst

Jouw toekomst start met Van Herk Makelaardij

Wil jij een actieve makelaar die met succes voor jou aan de slag gaat? Ontdek dan wat Van Herk Makelaardij voor jou kan betekenen. Voor huizenbezitters die vakkundig en voor de juiste prijs hun huis willen verkopen. Voor klanten die een gecertificeerde NWWI taxatie willen laten uitvoeren. En voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken. Wat jouw wens ook is, wij hebben een op maat gemaakte oplossing.

Verkopers – De fundamenten van onze dienstverlening

· Betere presentatie - Door onze unieke en complete presentatie hebben wij in de regio gemiddeld 30% meer bereik en 17% meer bezichtigingsaanvragen. Jouw huis valt op tussen alle andere woningen op huizenwebsites en op social media.

· Bezichtigingen met echte aandacht - Wij doen er alles aan om van iedere bezichtiger een koper te maken. Dit doen wij door de tijd te nemen voor onze bezichtigingen en alle twijfel bij de kandidaat koper weg te nemen. Door al onze bezichtigers na te bellen en hen te vragen naar verbeterpunten zorgen wij dat de bezichtigingen keer op keer verbeteren en altijd aansluiten op de wensen van potentiële kopers.

· Onderhandelen tot de beste deal - Wij gaan altijd de onderhandeling aan en streven naar de best mogelijke deal voor onze klant. De beste deal begint bij een courtage wat bij jou past en eindigt met de beste verkoopprijs.

· 6x Beste makelaar van Nederland - Inmiddels is Van Herk Makelaardij in het bezit van 6 awards voor ‘Makelaar van het jaar’. Deze awards hebben wij in verschillende categorieën gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan de beste verkoopmakelaar van het jaar en de beste aankoopmakelaar van het jaar. Dit jaar wonnen wij de award voor beste marketing binnen de makelaardij.

· Harde klimaatdoelen - Als Van Herk Makelaardij hebben wij doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutraal makelen. Daarnaast speelt duurzaamheid bij ons ook een grote rol bij de verkoop van huizen. Dit doen wij door te adviseren over verduurzaming in het huis zelf.

· Tevredenheidsgarantie - Van iedere verkoper een ambassadeur maken, dat is ons doel. Door jou de mogelijkheid te geven te kiezen voor tevredenheidscourtage laten wij zien dat wij altijd voor de volle 100% tevredenheid gaan.

Met deze unieke fundamenten beloven wij het beste resultaat bij de verkoop van jouw huis!

Kopers
Ben jij van plan te kopen? Dan zorgen we dat alle informatie over het huis en de woonomgeving inzichtelijk is. Zo weet jij precies wat je koopt. En natuurlijk bedingen we voor jou een marktconforme prijs. Ook dit is gegarandeerd: onze verdienste is gekoppeld aan het behaalde voordeel op de aankoopsom.

Voor iedereen

· Bereikbaar – Wij zijn dagelijks persoonlijk bereikbaar via de mail, telefoon, WhatsApp, website en social media.

· Deskundig - Een brede, professionele organisatie met een eigen juridische afdeling en tevens lid van makelaarsorganisatie NVM.

· Full-service organisatie – Onze medewerkers ontzorgen jou van begin tot eind. Wij geloven dat een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van onze mensen toegevoegde waarde voor jou levert. Op elk moment van de dienstverlening en op elk onderdeel.

· Award winnende makelaar – Wij hebben ons al 6 keer ‘makelaar van het jaar’ mogen noemen. Vier maal wonnen wij de award voor Woningmakelaar van het jaar en in de afgelopen 2 jaar wonnen wij de Nationale Makelaar Award in de categorieën “Beste Grown-up” en “Beste Marketing”.

· De eerste klimaatneutrale makelaar van Nederland – Onze organisatie is door de Climate Neutral Group erkend met de standaard 'Klimaatneutraal Gegarandeerd'. Dé waardering dat onze inspanningen voor het bewust omgaan met duurzaamheid daadwerkelijk van betekenis zijn.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties en nieuwbouw

 • Aantal medewerkers

  5

 • Certificaten

  NWWI

 • Specialismen

  Aankoop en nieuwbouw

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 36 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (36)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Mark de Koning - Vastgoedadviseur

  Mark de Koning

  Vastgoedadviseur

 • Ria den Hollander - NVM-makelaar

  Ria den Hollander

  NVM-makelaar

 • Corianne Straathof - Vastgoedadviseur

  Corianne Straathof

  Vastgoedadviseur

 • Tom de Bruijn - Commercieel medewerker

  Tom de Bruijn

  Commercieel medewerker

 • Dick Stofberg - Directeur

  Dick Stofberg

  Directeur

Contact

Adres & openingstijden

Laan van Romen 12
2651 DH BERKEL EN RODENRIJS
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden