Beekman & Hartman makelaars

Beekman & Hartman makelaars

8,9 (24 beoordelingen)

Stuur e-mail
0314-332955

verwachtingen waarmaken, verwachtingen overtreffen

Wat verwacht ú van uw makelaar ? Dat is de vraag die we stellen wanneer u kennis maakt met Beekman & Hartman.
Het gaat er namelijk niet om wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, maar wat u wilt dat we voor u doen. Het is een andere manier van denken en werken die onze klanten waarderen. Persoonlijk en betrokken, zonder opdringerig te zijn. U weet wat u wilt, wij zorgen ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen.

EERSTEKLAS DIENSTVERLENING:
Beekman & Hartman is een eigentijds makelaarskantoor dat een breed pakket aan diensten aanbiedt op het gebied van onroerende zaken . We zijn een kantoor, waar met grote bezieling wordt gewerkt aan dienstverlening die net even verder gaat. Wij weten als geen ander dat u veel zelf kunt als het gaat om de aan- en verkoop van onroerende zaken of het afsluiten van een goede hypotheek of verzekering. Maar we ervaren ook dat, juist omdat de markt zo transparant is, het maken van keuzes lastiger dan ooit is. Beekman & Hartman wijst u graag de weg.

INDIVIDUEEL MAATWERK:
Bij Beekman & Hartman bepaalt u zelf welke diensten u wilt afnemen en welke niet. Daarin zijn we niet uniek. Waar we ons wel in onderscheiden is de persoonlijke, heldere en snelle wijze waarop we uw opdracht van A tot Z begeleiden. We zijn oprecht begaan met uw wensen en zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. Vaste contactpersonen staan garant voor individueel maatwerk en een volmaakte behartiging van uw belangen. U verwacht alleen het allerbeste advies en een op-en-top begeleiding van uw opdracht; de specialisten van Beekman & Hartman maken het meer dan waar.

MAAK KENNIS:
Wij laten u graag kennismaken met de specialismen van Beekman & Hartman Makelaars. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. In een persoonlijk kennismakingsgesprek presenteren we u graag onze werkwijze en de manier waarop wij alles in het werk stellen om uw verwachtingen waar te maken en te overtreffen!

Vanaf januari 2022 zijn wij onderdeel van Heilbron Makelaardij. Deze organisatie met regionale wortels in de Achterhoek is weer onderdeel van Alpina Group, een landelijk werkende organisatie met sterke internationale ambities en financiële en operationele slagkracht voor permanente innovatie. Het adviesbedrijf telt meer dan 40 vestigingen in Nederland en België en is serviceprovider voor meer dan 3000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is de Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  2

Beoordelingen

Gemiddelde van 24 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (72)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Kapoeniestraat 13
7001 CB DOETINCHEM
Morgen geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:00
 • Dinsdag 08:30-17:00
 • Woensdag 08:30-17:00
 • Donderdag 08:30-17:00
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0314-332955