Erica Veldkamp Makelaardij

Erica Veldkamp Makelaardij

Erica Veldkamp Makelaardij

9,3 (31 beoordelingen)

Dé NVM makelaar op de Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij Erica Veldkamp Makelaardij. Dit NVM-makelaarskantoor is gevestigd in Doorn, het centrum van de prachtige Utrechtse Heuvelrug.


Erica Veldkamp is uw makelaar bij Erica Veldkamp Makelaardij. Een gepassioneerd mens en dienstverlener in hart en nieren. Zij houdt van mensen en krijgt energie van samenwerken met haar opdrachtgevers. Dit kenmerkt haar in alles wat zij doet.

Energie van samenwerken met…u!
Ruim 20 jaar was Erica werkzaam in verschillende bedrijfstakken. In 2007 begon het te kriebelen en besloot zij haar passie, de makelaardij, te volgen. Naast haar werk volgde zij hiervoor de vereiste opleidingen. Toen in 2013 de huizenmarkt weer voorzichtig aantrok, was dat voor haar hét definitieve startsein om zich vol te richten op de woningmakelaardij, met de focus op de unieke dorpen binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op haar geheel eigen, prettige wijze met deskundig oog voor het object, maar vooral ook voor de mens erachter.

Volledig gecertificeerd
Erica Veldkamp Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). De grootste branche- en beroepsvereniging van makelaars, taxateurs en andere vastgoeddeskundigen in Nederland. De vereniging staat voor kwaliteit en alle leden voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Erica Veldkamp is register makelaar & taxateur o.g. en ingeschreven bij Stichting VastgoedCert (het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Een veilig gevoel!

“Mijn woongeluk op de Utrechtse Heuvelrug gun ik ú ook!
"Met mijn gezin, man en drie inmiddels al grote kinderen, woon ik sinds 1997 in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Met alle ruimte voor een fijn buitenleven in de natuur én met onze dieren. Veel wandelen, fietsen, een terrasje pakken of met de trein of auto binnen 20 minuten in hartje Utrecht of Amersfoort voor een middag shoppen of een avondje uit. Zonder overdrijven ervaar ik nog steeds vaak een vakantiegevoel als ik vanaf de A12 weer naar huis rij. De bossen, het glooiende landschap maken me blij. En dat is precies het gevoel dat ik u in uw samenwerking met mij ook wil geven. Ik gun ook ú 100% woongeluk op de Utrechtse Heuvelrug."

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, aankoop, taxaties en advies

 • Aantal medewerkers

  1

 • Certificaten

  VastgoedCert, NRVT en NWWI

 • Specialismen

  Aankoop en recreatie

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 31 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (31)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Erica Veldkamp - NVM-makelaar

  Erica Veldkamp

  NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Buntlaan 11
3941 MG Doorn