Online Bedrijfsmakelaar

Online Bedrijfsmakelaar

Stuur e-mail
085-0201028

Verhuren of verkopen op de moderne manier

Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen, waarom niet? Wie heeft er immers de meeste kennis van uw bedrijfspand, het beste inzicht in uw financiële situatie en is er het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder of koper voor uw bedrijfspand? U als eigenaar natuurlijk!

Wij van de Online Bedrijfsmakelaar zijn daarom van mening dat u uitstekend in staat bent om zelf uw bedrijfspand te verhuren of te verkopen, terwijl u wordt ondersteund door een professionele NVM- Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet dus iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging, Wij de rest!

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars adviseren u op alle aspecten gedurende het proces zodat u zorgeloos uw pand kunt verhuren of verkopen. Daarnaast garanderen wij dat het proces aanzienlijk versnelt zal worden vanwege een prominente plaatsing op 14 van de grootste aanbodsites van Nederland waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com, iLocate en Ventu.

Door uw actieve rol bij het proces bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw makelaarskosten. Omdat u een groot deel van het proces zelf verzorgt, kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een all in tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten?

Neemt u dan eens een kijkje op onze website www.onlinebedrijfsmakelaar.nl of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars via 085-0201028.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, nieuwbouw, advies en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  4

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Lange Voren 16 C
5521 DD EERSEL

Contactmogelijkheden

085-0201028