Dian Clarijs Makelaardij

Onze dienstverlening is professioneel, persoonlijk, direct en objectief.

Over ons

Uw woning is uw meest kostbare bezit. Wanneer u dit bezit wilt verkopen dan komt daar veel vertrouwen bij kijken. In het volgende artikel legt Dian Clarijs uit hoe zij dit denk te creeren voor haar (toekomstige) klanten.

De verkoper- en koper moeten gelukkig zijn!

- Naam: Dian Clarijs- van Westen
- Vestigingsplaats: Goes
- Werkgebied: Zeeland

Ruim 25 jaar geleden ging Dian Clarijs aan de slag als eerste vrouwelijke makelaar in Zeeland. En nog elke dag geniet ze van haar werk. De juiste combinatie maken tussen mensen en huizen, geeft haar telkens weer een kick. “Ik heb echt een passie voor het vak.”

Dian Clarijs begon eind jaren zeventig als secretaresse van de Goese makelaar Loeven. “Daardoor kende ik heel wat mensen uit het vak.” Toen een aantal jaren later haar kinderen werden geboren, stopte ze met werken om zich aan haar gezin te wijden. “Maar ik zat daar maar thuis duimen te draaien. Ik miste de makelaardij. Dus ben ik eind jaren tachtig gaan studeren om makelaar te worden.”
In 1992 werd ze beëdigd en meteen kreeg Dian Clarijs diverse banen aangeboden. “Maar ik ken mezelf, ik wil het altijd op mijn eigen manier doen. En ik wilde tijd voor mijn kinderen houden. Dus heb ik gekozen voor een kantoor aan huis, dat was een goede combinatie.”
Maar kleine kinderen worden groot, dus in 2000 verhuisde de makelaardij naar een ander pand. “Met iemand op kantoor ben je nog professioneler. Dat vind ik belangrijk. Mensen komen bij je om hun huis te verkopen, hun hele hebben en houden, hun veilige haven. Daar moet je als makelaar heel professioneel, doelgericht en eerlijk mee omgaan.” Maar Clarijs wil bewust geen groot kantoor. “Ik vind dit een fantastisch vak, spreek mensen, zie van alles. Niet een dag is hetzelfde, iedere huis is anders, ieder verhaal, alle mensen zijn anders. Ook in een rijtjeshuis is soms een complete eigen wereld gecreëerd. Het is de kunst om mensen door jouw ogen te laten kijken. Uitzoeken wat ze precies verlangen van een huis en aangeven hoe ze de sfeer kunnen creëren die ze zoeken, met misschien een serre of door een muur weg te halen. Ik voel me echt een tussenpersoon. En als het lukt, is dat steeds weer een kick. Mensen moeten gelukkig zijn in een huis. Als je een woning verkoopt, maar de kopers zijn er doodongelukkig, is dat ook geen reclame voor jezelf.”
Dian wilt haar klanten het gevoel geven dat ze op haar kunnen bouwen. “Ik doe altijd voor de volle honderd procent mijn best. Altijd beschikbaar of bereikbaar zijn, bezichtigingen altijd door laten gaan, de mensen behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden en altijd na een bezichtiging even laten weten aan de verkoper hoe het ging. Ook de ‘after sales’ is belangrijk. Als er na de koop toch een onverwacht probleem opduikt in een huis, dan doe ik mijn best om tot een oplossing te komen tussen koper en verkoper.”

Tip: Kies een makelaar met wie het klikt. Het gaat niet alleen om een goede prijs maar ook om goede harmonie. Als je huis lang te koop blijft staan, moet je wel het gevoel hebben dat je makelaar er alles aan doet om het voor een goede prijs te verkopen.

Additionele informatie.
Dian Clarijs Makelaardij is opgericht in 1992 door Dian Clarijs. Sindsdien is zij werkzaam als beëdigd (door de rechtbank in Middelburg), onafhankelijk NVM makelaar-taxateur en adviseur in Zeeland.

Onze werkzaamheden bestaan uit:
- verkoopbemiddeling (full service);
- aankoopbemiddeling (full service en deelpakketten);
- taxaties (NWWI) van woningen, bedrijfspanden en planschade/onteigeningen.

Onze dienstverlening is professioneel, zeer persoonlijk, direct en objectief, wat in onze visie van essentieel belang is in de huidige onroerend goed markt.

NVM makelaar

Dian Clarijs Makelaardij

Goese Meerlaan 24,
4465 AL Goes
Vandaag geopend op afspraak
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

11
koopwoningen aangeboden
1
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

31
woningen verkocht of verhuurd
0
woningen aangekocht of aangehuurd
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Goese Meerlaan 24
4465 AL Goes

Contactgegevens

Website
Bel: 0113-250049 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma Op afspraak
Dinsdag Di Op afspraak
Woensdag Wo Op afspraak
Donderdag Do Op afspraak
Vrijdag Vr Op afspraak
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Dian Clarijs Makelaardij